Ψέμματα . Πάλι ξεχνάω τι έχω στην δισκοθήκη μου :grandpa: Sergey Kuryokηin / Popular Zoological Elements . Φανταστικό .
Η αιτία γιά την δική μου αποστροφή στα solo είναι το Emerial Tears του D.Holland .
Μάλλον το αγόρασα πολύ νωρίς (στα 14 μου) και τώρα περιμένω τα βαθιά γεράματα...:grandpa:
σου ρίχνω στ αυτιά Μπιλ: είμαι ο περήφανος ιδιοκτήτης αυτού εδώ
![]()
Αριστούργημα!
αλλά μην το πείς σε κανέναν: θα το αγοράσουν :blink: και μετά θα μας πάρουν με τις ντομάτες.![]()
![]()
Ψέμματα . Πάλι ξεχνάω τι έχω στην δισκοθήκη μου :grandpa: Sergey Kuryokηin / Popular Zoological Elements . Φανταστικό .
Σκέτη κόλαση είναι η ζωή μας, Σπύρο μου, τι να σου λέω![]()
![]()
λυπάμαι ιδιαίτερα που το σύστημά μου δεν ανταποκρίνονταν στα λινκς.
Είμαι σίγουρος ότι θα το έβρισκα.... (χεχε...)
Πάντως ο Κήθ δεν μου έκατσε (στα αυτιά μου βεβαίως) παρά σπάνια (survivor's suite).
Επίσης θεωρώ την μουρμούρα του, αν όχι προσποιητή, απωθητική.
Αν δεν μουρμούριζε θα μου άρεζε σίγουρα περισσότερο.
Αν ήταν μαύρος θα είχε το δικαίωμα...ΔΙΑ να μουρμουρίζει
Ίσως δεν του έδωσες τις δέουσες ευκαιρίες , δεν ξέρω αν σου αρέσει το σόλο πιάνο γενικότερα είτε jazz είτε κλασσικό.
Περί ορέξεως...
Όσο για τα ηχητικά εφέ τα οποία παράγει ο ίδιος κι εγώ στις πρώτες μου ακροάσεις τα θεωρούσα casus belli :rifle: , σοβαρό λόγο να πάψω να ασχολούμαι μαζί του. Πολύ σύντομα όμως δεν μου προκαλούσαν καμμία ενόχληση, η μουσική του είχε πάρει πλέον το λόγο. Προσποιητά δεν θα έλεγα ότι είναι, μην ξεχνάμε ότι στα σόλο (αυτοσχεδιαζόμενα) ρεσιτάλ του φαίνεται να βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη πνευματική κατάσταση ώστε το τελευταίο που θα τον απασχολεί είναι να προκαλέσει εντυπώσεις με αλυχτίσματα, νιαουρίσματα κλπ. Κάπου στο διαδίκτυο κάποιος είχε γράψει εύστοχα ότι μερικές φορές ακούγεται σαν ζώο που το βασανίζουν.
![]()
Και ο Gould μουρμούριζε και δεν ήταν αρεστός απο τούς Βρεττανούς κριτικούς.
Αυτό δεν άλλαξε σέ τίποτα την αποδεδειγμένη ιδιοφυϊα του.
Αλλά αυτά είναι όντως θέμα ορέξεως,όπως προείπες,σύντροφε.........
ναι βρε παιδιά....
καλή η μουρμούρα.
Αλλά μουρμούρα από μουρμούρα διαφέρει..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.