παρακαλω τη βοηθεια σας

george365

Established Member
19 January 2011
227
Εχω μια LG LF2510 42 μπηκα στο EZADJUST menu και κατα λαθος στα white balance και μου αλλαξαν τα settings cool medium worm και κατα συνεπεια η εικονα χαλια εαν μπορει καποιος φιλος να μπει να δει τα σωστα και να μου τα πει

Εχω μια LG LF2510 42 μπηκα στο EZADJUST service menu και κατα λαθος στα white balance και μου αλλαξαν τα settings cool medium worm και κατα συνεπεια η εικονα χαλια εαν μπορει καποιος φιλος να μπει να δει τα σωστα και να μου τα πει

κανενας ρε παιδια δωστε μου κια απο αλλη τηλ. σειρα LH LF τι να πω

_______cold_medium_warm
R-Gain____?____192____?
G-Gain____?____192____?
B-Gain____?____192____?
R-Cut_____?_____64____?
G-Cut_____?_____64____?
B-Cut_____?_____64____?

TA R G B Gain θελω να ρυθμισω απο το factory menu εχω καταληξει καπου αλλα ειναι εντονο το λευκο R192 G 172 B 88

Στο αντίστοιχο θέμα στην κατηγορία ''Reviews-απόψεις χρηστών κτλπ''.

Aυτές οι τιμές ρυθμίζονται με τη χρήση ειδικών οργάνων και patterns, από ανθρώπους τεχνικούς στο εργοστάσιο συναρμολόγησης και είναι μοναδικές για κάθε τηλεόραση. Πολύ μικρή η πιθανότητα να πετύχεις άλλη συσκευή που να έχει ακριβώς τις ίδιες που είχε και η δικιά σου...

Aυτές οι τιμές ρυθμίζονται με τη χρήση ειδικών οργάνων και patterns, από ανθρώπους τεχνικούς στο εργοστάσιο συναρμολόγησης και είναι μοναδικές για κάθε τηλεόραση. Πολύ μικρή η πιθανότητα να πετύχεις άλλη συσκευή που να έχει ακριβώς τις ίδιες που είχε και η δικιά σου...
το ξερω αλλα προσπαθω τι να κανω γι αυτο ζητησα βοηθεια τουλαχστον με πολυ ψακσιμο και κοπο κατι θα καταφερω

Last edited:
Παρε τηλ. το σερβις και πες οτι χαλασε η τηλεοραση. Αν σε ρωτησουν αν εκανες κατι κανε την παπια.

Βεβαια ηθικα ειναι λαθος να τρεχουν αλλοι για τα δικα σου λαθη αλλα λογικα θα στην φερουν οι τεχνικοι στα σωστα επιπεδα.

κανενας ρε παιδια απο εδω μεσα δεν εχει LF2510 ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΡΥΘΜΙΣΗ εχει η δικη του στο white balance του service menou

Γιατι δεν κανεις αυτο που σου λεω? Εγγυηση εχεις?
τη τηλ. την πηρα Δεκεμβριο του 2009 πρεπει να ισχυει η εγγυηση αλλα δεν ερχονται να την παρουν.μενω κυπρο και θα πρεπει να την μεταφερω εγω στο service της LG που ειναι περιπου 80χιλ. απο εδω που μενω και μετα θα πρεπει να παω να την ξαναπαρω.ενα αλλο προβλημα ειναι πως θα την μεταφερω γι αυτο λεω να εξαντλησω τα περιθωρια πρωτα και μετα να καταφυγω εκει.

Οκ κατανοητο.

Παντως αλλο μελος ειχε κανει αυτο που σου λεω και του την ειχαν φτιαξει η του εδωσαν καινουργια (δεν θυμαμαι ακριβως).

Παντως το προβλημα του λυθηκε.

Οκ κατανοητο.

Παντως αλλο μελος ειχε κανει αυτο που σου λεω και του την ειχαν φτιαξει η του εδωσαν καινουργια (δεν θυμαμαι ακριβως).

Παντως το προβλημα του λυθηκε.
τωρα μολις γυρισα απο την LG(ΚΥΠΡΟΥ) τη πηγα εγω μεσα σε μια ωρα μου την ειχαν ετοιμη αψογοι και εξυπηρετικοι