Παρακαλώ την βοήθεια σας!

Re: Δεν δουλεύει κανένας οδηγός!

Έτσι ακριβώς (Ευχαριστώ Δημήτρη) είναι το δικό μου σετάπ... όταν μπαίνει ντιβιντι (πατάω δεξί πλήκτρο στην εικόνα του βίντεο και πάω στα φιλτερς) έχω φορτωμένα τα ffdshow video (upscaling, YV12 e.t.c.), dscaler5 (weave, inverse telecine (προσωπικά δεν βλέπω διαφορά με το ινβέρς τελεσινέ είτε υπάρχει είτε όχι)), reclock, directvobsub και microsoft dvd navigator και όταν πετάω αρχεία mpg, ts, avi, wmv ανοίγουν τα ίδια ενώ όταν ρίχνω H.264 και το συνάφι σκάει ο coreavc...

Γενικά όταν βάζω κάποιο αρχείο και βλέπω ότι κάτι σκαλώνει (π.χ. ο ήχος δεν είναι ντι-τι-ες ενώ στις προδιαγραφές έλεγε ότι είναι ή πάει αργά το βίντεο...) ρίχνω το αρχείο στο graphedit, ψάχνω λίγο το ϊντερνετ για καποια βοήθεια, διαλέγω άλλα φίλτρα, κατασταλάζω σε κάποιο αξιόπιστο και "ευχάριστο" συνδυασμό και μετά πάω στο ffdshow και απενεργοποιώ το ανάλογο φορματ και φορτώνω το επιθυμητό φίλτρο...

:offtopic: Παρ' όλα αυτά δεν έχω βρει καλό συνδυασμό για κλιπάκια wmv9/10 κολλάει ο ήχος σημαντικά... Το mpc διαλέγει το dmo... υπάρχει καμμιά ιδέα;;; :offtopic:

Επειδή είμαι λίγο άστα να πάνε με τα format, το ts δεν υπάγεται στην κατηγορία Η.264? Γιατί παρόλο που το έχω disabled στο ffdshow μου σκάει μύτη στα ts. Σωστός είμαι?

Για δείτε ρε παιδιά. Εντάξει είμαι? Όλα prefer τα έχω και στο setup του ffdshow όπως είπαμε για τα H.264

Attachments

• mplayer.JPG
    mplayer.JPG
    41.3 KB · Views: 14
Απίστευτο και όμως αληθινό! Μου δούλεψε το Theatertek και τα graphs!

Το μόνο που έκανα ήταν να το κάνω πάλι Install γιατί το είχα βγάλει!!!!! Τι κουφά πράγματα είναι αυτά??? Τσάμπα η ταλαιπωρία ρε γαμώτο.

Τέλος καλό όλα καλά! Στρώνουν τα πράγματα και αυτό οφείλετε κυρίως σε εσάς και στην βοηθειά σας. Νάστε καλά ρε παιδιά και αν λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω μην μας παρεξηγείτε. Καλά παιδιά είμαστε -bye-