παρακαλω την γνωμη σας για αγορα βιντεοπροβολεα για πρωτη φορα

ντινο ευχαριστω για το gain, καταλαβα τι ειναι, οποτε για τον sony που δεν φημιζεται και για την φωτεινοτητα του θα χρειαστω παραπανω gain, δηλαδη 1,2-1,3 που προτεινε και ο μπαμπης.

σχετικα με το πανι με εκανες... χαλια, εγω λεω να παω να δωσω 1.500 ευρο για ενα ηλεκτροκινητο και θα παω να αναψω και ενα κερακι να μου βγει καλο.

Σε οποιο και να καταληξεις, παντως να φροντισεις να εχει εγγυηση (αλλαγη) στην περιπτωση που θα εχεις αποτελεσμα σαν αυτο της φωτο.

Σχετικα με το gain τωρα, τον 80αρη, σε τι πανι τον ειδες που σου αρεσε τοσο πολυ ?

Re: Απάντηση: παρακαλω την γνωμη σας για αγορα βιντεοπροβολεα για πρωτη φορα

Ντινο το πανι της φωτο , δικο σου ειναι ?
Τι μαρκα ειναι ?
George4791 καλοριζικο το μηχανημα και καλες θεασεις (ειδα τον 80αρι στην εκθεση και επαθα πλακα)
Τωρα για τα πανια , ειτε ακριβο ειτε φτηνο ειναι , εαν σου κατσει θα κανει ζαρες .

Ναι, ειναι αυτο που μου αλλαξαν, επειδη το προηγουμενο ειχε 2 μικρες ζαρες ...

Μαρκα δεν θελω να πω, μιας και μολις ειδαν την φωτο στην αντιπροσωπια, μου ειπαν, "κατευθειαν επιστροφη" :grinning-smiley-043.

καλησπερα και παλι σε ολους τους φιλους,
πηγα χθες σε καποιο μαγαζι και ειδα τον 10αρη και τον 80αρη της sony, ειδα τον panasonic.
τον benq δεν τον ειδα αλλα απο φοβο του rainbow εστω και για 1 ατομο στα 100 τον απεφυγα και τελικα παραγγειλα τον 80αρη στα 4.500 ευρο γιατι και απο οτι εχω διαβασει και απο οτι ειδα ειναι πολυ καλος παρολο που ηθελα να περιορισω το budget μου.
Ο 10ρης της Sony πως σου φανηκε σε σχεση με τον Panasonic??

Καλοριζικος ο δικός σου και καλες θεάσεις.-bye-

ευχαριστω πολυ παιδες, αναμεσα στον 10αρη και στον panasonic θα επαιρνα τον 10αρη.
ειναι το ιδιο καλος και σε μερικα σημεια καλυτερος, ειναι φθηνοτερος (και αισθητικα ειναι πιο ωραιος).
και εγω για τον 10αρη πηγαινα αλλα μολις μπηκε διπλα ο 80αρης εγινε χαμος, εκτος απο χρωματα, μαυρο και ολα τα γνωστα στοιχεια για τα οποια ολοι τον αποθεωνουν εμενα παιδες μου εκανε εντυπωση το τρισδιαστατο που εχει, σε καποιες σκηνες εβλεπες ολοκαθαρα 3d εικονα.

καλο ,πολυ καλο εργαλειο πηρες.Καλοριζικο και καλες προβολες.Στο πανακι μην λυπηθεις τα χρηματα μιας και αυτο θα βλεπεις οταν παρακολουθεις ταινια.Για εμενα το καλυτερο θα ηταν να κοιταξεις το πανι να εχει gain 1.0 μιας και το μηχανημα που πηρες δεν μασαει σε αυτες τις ιντσες (120').

Τάκη σεβαστή η γνωμη σου και μιας και σε εχω γνωρισει και απο κοντα μπορω να πω οτι ειναι και πολυ αξιοπιστη.Δεν μπορεις να με πεισεις ομως οτι η απαντηση του Μπαμπη δεν ηταν ειρωνικη.Ηταν λαθος του να απαντησει ετσι.Θα μπορουσε να εχει δωσει μια απαντηση καλη ωρα σαν και την δικια σου χωρις περιτους ειρωνικους σχολιασμους.Εγω το τεστ αναμεσα στην Kuro και στον vw40 το εχω κανει.Μπορω να το ξανακανω μιας και την kuro την εχει ο γειτονας διπλα στο μαγαζι μου και μπορω να του να δανειστω για κανα 2ωρο.Πηγη playstation3,ταινια πεμπτο στοιχειο bluray,50 ιντσες,στο μαγαζι μου.Θα ανεβασω photo με το που τι κανω και θα ανοιξω ενα thread.H μαλλον καλυτερα με το 10αρη που θα παρω αυτες τις μερες μιας και ο 40αρης εχει καμια 800αρια ωρες πανω του.Καλεσμενοι ειναι οσοι θελουν να παραβρεθουν.

Attachments

• IMG_0069.jpg
    IMG_0069.jpg
    57.8 KB · Views: 60
Καλησπερα σε ολους.Διαβαζοντας το συγκεκριμενο θεμα βλεπω οτι κανεις δεν εχει προτεινει τον infocus IN-83 ο οποιος και πολυ φωτεινος ειναι και αποδιδει πολυ καλα στα χρωματα και πολυ καλη αναλυση εχει και η τιμη του σχετικα ειναι καλη(γυρω στα 4300 ).Ολα αυτα βεβαια χωρις να τον εχω δει να δουλευει παρα μονο απο τα τεστ που εχουν γραφτει.Αν καποιος τον εχει δει και εχει αλλη αποψη θα ηθελα να μας την πει για να γνωριζουμε ολοι.

Καλησπερα σε ολους.Διαβαζοντας το συγκεκριμενο θεμα βλεπω οτι κανεις δεν εχει προτεινει τον infocus IN-83 ο οποιος και πολυ φωτεινος ειναι και αποδιδει πολυ καλα στα χρωματα και πολυ καλη αναλυση εχει και η τιμη του σχετικα ειναι καλη(γυρω στα 4300 ).Ολα αυτα βεβαια χωρις να τον εχω δει να δουλευει παρα μονο απο τα τεστ που εχουν γραφτει.Αν καποιος τον εχει δει και εχει αλλη αποψη θα ηθελα να μας την πει για να γνωριζουμε ολοι.

Καταρχήν καλησπέρα.

Αν προσέξεις και διαβάσεις όλα τα post θα διαπιστώσεις ότι ο Γιώργος απέφυγε εσκεμένα να δει κάποιον προβολέα τεχνολογίας DLP διότι φοβάται το Rainbow, όχι μόνο για αυτόν αλλά και για την περίπτωση που κάποιος φιλοξενούμενος ή φίλος ενοχληθεί από αυτό. Άρα στην περίπτωσή του δεν προτείνεται κανένας προβολέας DLP όσο καλός και να είναι.

καλησπερα σε ολους τους φιλους,

προσφατα μετακομισα σε νεο σπιτι και θελω μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες να προβω στην αγορα βιντεοπροβολεα.

ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με αυτο το ειδος και θα ηθελα παρακαλω τις γνωμες σας.
ο χωρος μου (τοιχος) στο playroom ειναι 2.20 μηκος επι 2.70 υψος με αποσταση θεασης γυρω στα 4 μετρα οποτε μου ειπαν οτι θα παω για αγορα πανιου 100''.

τα χρηματα που λεω να διαθεσω ειναι μεχρι 5.000 ευρο οποτε θα ηθελα τις προτασεις σας.

εχω σκεφτει να αγορασω τον panasonic (3.000 euro) και ενα πανι γυρο στα 1.500 ευρο και 500 ευρο τα παρελκομενα (καλωδια, εγκατασταση κτλ) αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα στο forum ειδα οτι φθηνοτερος αλλα ιδιος ποιοτικα ειναι και ο sony hw10.

μπορει να υπαρχουν και αλλοι καλυτεροι η ισαξιοι με αυτους αλλα δεν γνωριζω και πολλα πραγματα οποτε θα ηθελα να ακουσω τις προτασεις σας. επισης δεν ξερω εαν τα 1.500 ευρο για το πανι ειναι λιγα η πολλα.

η χρηση που τον θελω ειναι προβολη mkv απο το popcorn και ps3 αλλα με ενδιαφερει να εχει ζωντανα χρωματα, ευκρινεια κτλ γιατι εχω συνηθισει με την lcd μου και φοβαμαι μηπως μου κακοφανει στην αρχη.

ευχαριστω εκ των προτερων

Γιώργο καλορίζικος και καλές θεάσεις.

Εγώ θα σου πρότεινα σε αυτή την κατηγορία χρημάτων να κινηθείς προς τη Screenline Jago και πανί mat vision με εντατήρες. Στα χρήματά της αποτελεί πολύ καλή επιλογή και αντέχει στον χρόνο...;)

Κωστα καλησπερα.
Αναφερθηκα στον IN-83 γιατι καποιοι μιλησαν για benq W5000 .
Γιωργο καλοριζικος και καλες θεασεις και απο μενα

Γεια χαρα σε ολους.
Σκεφτομαι την αγορα ενος βιντεοπροβολεα. Θα τοποθετηθει σε δωματιο σε αποσταση 2-3 μέτρων από το πανί για να βλέπω ταινίες αλλά και games. Σκεφτηκα τους:
Epson EMP-TW700
Sony VPL-AW15
Sanyo PLV-Z700

Τι λετε κι εσεις; Εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο σε πανω κατω την ιδια τιμη; Δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα για κατι παραπανω, και τα 1000Ε με δυσκολια.
Οι τιμες των projectors πως πανε? εχουν σταθεροποιηθει ή πεφτουν, ξερει κανενας; Ευχαριστω

Αν δεν σε ενδιαφέρει να πάρεις FULL HD, τότε να δεις και τον Panasonic AX200.