Λοιπόν, για τον συνονόματο, έχω να πω ότι η τηλεόραση αυτή είναι μία εξαιρετική επιλογή, είχα τους ενδοιασμούς μου προτού την αγοράσω στο θέμα των άσπρων "αναλαμπών" σε πολύ μάυρες σκηνές αλλά προσωπικά δεν αντιμετωπίζω απολύτως κανένα πρόβλημα. Η μοναδική στιγμή που το προσέχω αυτό είναι όταν αλλάζω το κανάλι στο NoVA εκείνη η στιγμή μετάβασης του 1 δευτερολέπτου απο το ένα κανάλι στο άλλο που έχει το τελείως μάυρο, εκεί φαίνεται κάτι αλλά προφανώς αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Απο κει και πέρα έχω δει πολλές μάυρες σκηνές κυρίως σε NoVA και δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Αλλά θέλω όμως να σου πω ότι γενικότερα σε διάφορα site με reviews διάβασα κριτικές χρηστές οι οποιοι παραπονιόταν γι'αυτό το θέμα. Πάντως σου λέω ακόμα κι εγώ που είμουν ήδη προκατειλημένος μήπως δω "κάτι" μετά από όλα αυτά δεν πρόσεξα τίποτα. Πιστεύω ότι σε αυτά τα site βέβαια την τρίχα την κάνουν τριχιά, αλλά ωφείλω να σε ενημερώσω επ'αυτού.
Κατα τα άλλα θα πάθεις πλάκα και με την κίνηση και με την εικόνα, ακόμα και στο NoVA βλέπεις διαφορά, δεν το συζητώ για DVD. Eπίσης σου δίνει την δυνατότητα για αναβάθμηση firmware και εχει και ένα σορό tools μέσα, και πολλές επιλογές ρυθμίσεων. Αν και εγώ έχω επιλέξει το normal και είμαι μια χαρά, δεν έχω πολλές διαθέσεις για ψαξίματα-σκαλίσματα.:coool:
Στο bluray δεν την έχω δει αλλά δεν χρειάζεται να αμφιβαλεις γι'αυτό άλλωστε αυτή η TV για τέτοια "κόλπα" βγήκε. Η απόσταση μια χαρά είναι, κι εγώ στα 3 μέτρα είμαι, πιστεύω μια χαρά θα είσαι οκ.
Φίλε Ισοκράτη, να σε ενημερώσω ότι αυτό το σύστημα έχει την δυνατότητα upscaling στα 1080 p, έχει ισχύ 1000watt,ενισχυμένο sw σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει θύρα HDMI ,USB, Optical Port,Bluetooth και κωδικοποιεί ήχους τύπων Dolby Pro Logic II, Dolby Digital, και DTS. Χώρια βέβαια που παίζει τα πάντα όσον αφορά τους τύπους αρχείων. Μόνο Bluray δεν μπορεί αλλά και αυτό το κανονίζεις αγοράζοντας ξεχωριστό Player και συνδέοντάς το στην optical.Διαθέτει Auto Sound Calibration που σε διευκολύνει απο το να ψάχνεσαι με τις συχνότητες και τις εντάσεις.Όπως και το cd ripping είναι μία καλή extra λειτουργία καθώς σου μετατρέπει τα τραγούδια σε mp3 και στα μεταφέρει και στην μονάδα δίσκου αποθήκευσης που έχεις συνδέσει επιτόπου..
Δηλαδή πόσο πεταμένα λεφτά μπορεί είναι τα 350 ευρώ για να τα επενδύσεις σε ένα Samsung μοντέλο 2009?