L Larry Μέλος Δ.Σ. Staff member 17 June 2006 21,635 2,164 21 February 2007 #1 υπάρχει κάποιο site για να κατεβάσω στίχους αγγλικων τραγουδιών? ευχαριστώ εκ των προτερων
N Ntinos P AVClub Fanatic 26 June 2006 22,938 3 21 February 2007 #2 Ξεκινα με αυτα, ελπιζω να σε καλυψουν! www.songs-lyrics.net www.lyrics.com www.lyricsfreak.com/ www.elyrics.net/ www.lyrics-songs.com/
Ξεκινα με αυτα, ελπιζω να σε καλυψουν! www.songs-lyrics.net www.lyrics.com www.lyricsfreak.com/ www.elyrics.net/ www.lyrics-songs.com/
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 9 Θεσσαλονίκη 22 February 2007 #3 Larry said: υπάρχει κάποιο site για να κατεβάσω στίχους αγγλικων τραγουδιών? ευχαριστώ εκ των προτερων Click to expand... Βάλε το όνομα του καλλιτέχνη στο Google, όλο και κάποιο site με στίχους θα βγει.
Larry said: υπάρχει κάποιο site για να κατεβάσω στίχους αγγλικων τραγουδιών? ευχαριστώ εκ των προτερων Click to expand... Βάλε το όνομα του καλλιτέχνη στο Google, όλο και κάποιο site με στίχους θα βγει.
Lepton Supreme Member 19 June 2006 5,346 0 Γλυφάδα 22 February 2007 #4 Εγώ, όταν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, βάζω στο google ένα μέρος των στίχων μέσα σε εισαγωγικά και τη λέξη lyrics. Αν δεν έχω κάνει λάθος στους στίχους, το βρίσκω σχεδόν πάντα.
Εγώ, όταν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, βάζω στο google ένα μέρος των στίχων μέσα σε εισαγωγικά και τη λέξη lyrics. Αν δεν έχω κάνει λάθος στους στίχους, το βρίσκω σχεδόν πάντα.