Παράκληση προς όλα τα μέλη μας...

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,254
Αθήνα
Επειδή με το νέο ξεκίνημα του χώρου μας κύριο μέλημα όλων μας είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία και χρηστικότητά του, θα ήθελα να απευθύνω μια θερμή παράκληση προς όλα τα μέλη μας .
Θα σας παρακαλούσα λοιπόν όλους, να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραμένουμε πάντα εντός θέματος και να μην παρασυρόμαστε σε πράγματα άσχετα με αυτό που συζητιέται και δεν εξυπηρετούν τον σκοπό που ανοίχτηκε το κάθε θέμα.
Έτσι, και αυτός που άνοιξε το θέμα θα μπορεί να πάρει τις σωστές απαντήσεις, αλλά και αυτός που κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ανατρέξει σε παλιά θέματα για κάποιες πληροφορίες θα μπορέσει να εξυπηρετηθεί χωρίς να είναι αναγκασμένος να διαβάζει περιττά πράγματα, και πολλές φορές εντελώς άσχετα με τον τίτλο και το σκοπό που ανοίχτηκε το θέμα.
Βεβαίως δεν αναφέρομαι στην «Εκτός θέματος» όπου εκεί μπορούμε να λέμε τα πάντα, εντός λογικών ορίων πάντα, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε τους τύπους και τη θεματολογία.
Τι λέτε; Συμφωνείτε; Μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια ώστε να το πετύχουμε;
Οι απόψεις και οι παρατηρήσεις σας θα βοηθούσαν πάρα πολύ όλους μας, και κυρίως τη διαχειριστική ομάδα.

Αν και εγώ συγκαταλέγομαι πολλές φορές μέσα σε αυτούς που έχουν γράψει άσχετα μηνύματα σε σχέση με τον τίτλο του θέματος, πιστεύω ότι είναι μια καλή πρόταση και ελπίζω όσο μπορούμε να την τηρήσουμε όλοι μας.

Aν και λογω χιουμοροcompulsion:p χαρακτηρα εχω υποπεσει στο ατοπημα, θα συμφωνησω απολυτα με τον Μπαμπη.

Αν και θα δυσκολευτώ να μην ¨πειράζω¨ τον ELGER σε κάποιο θέμα, συμφωνώ και εγώ απόλυτα.

Νικόλας

Απάντηση: Re: Παράκληση προς όλα τα μέλη μας...

Nikolas_T said:
Αν και θα δυσκολευτώ να μην ¨πειράζω¨ τον ELGER σε κάποιο θέμα, συμφωνώ και εγώ απόλυτα.Νικόλας

Με αφορμή αυτό που γράφει ο Νικόλας, ήθελα να πώ οτι με το συγκεκριμένο αυτοπεριορισμό άσχετων μηνυμάτων μπορεί να έχουμε κάποια πτώση σε posts ή hits τα οποία είναι ευπρόσδεκτα, ειδικά στο ξεκίνημά μας, δεν είναι όμως αυτοσκοπός.
Πρωταρχική σημασία έχει να φτιάξουμε ένα χώρο όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένο και συγκεκριμένο, όπου ο καθένας θα ξέρει που μπορεί να βρεί πληροφορίες γι αυτό που τον ενδιαφέρει, κι όλα τα άλλα θα έρθουν άπο μόνα τους.

Άντε να συμφωνήσω και εγώ να μη αρχίσεις τα νέα σου καθήκοντα με διαφωνίες... :D

Πολύ σωστό αλλά καμμιά φορά, κοντά στο σχετικό κολλάει και το άσχετο!:p

Τα πάντα με μέτρο...

Στρατηγέ μου, συμφωνώ εν μέρει. Και βέβαια δεν μιλώ μόνο για τα χιουμοριστικά μηνύματα, που άλλωστε δεν γίνεται να εκλείψουν εντελώς, πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς το χιούμορ;

Αναφέρομαι όμως στις παρεκτροπές των συζητήσεων σε ένα θέμα, σε τομείς άλλους από αυτόν που αφορά ο τίτλος του θέματος. Και βέβαια δεν είναι σωστό να γράφονται σελίδες ολόκληρες off topic, από την άλλη μεριά όμως αυτές οι παρεκτροπές πολλές φορές οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα. Ειδικά στην κατηγορία των προβολέων που προσωπικά δραστηριοποιούμαι, το γνωρίζεις στρατηγέ μου, αυτό έχει συμβεί πάμπολλες φορές.

Θέλω να πω ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας να κρατήσουμε κάποιες ισοροπίες, δεν θα ήταν σωστό δηλαδή κατά την άποψή μου, να πάμε στο άλλο άκρο, με το πρώτο άσχετο μήνυμα που γράφει κάποιος σε ένα θέμα, να πετάγεται ο διαχειριστής για να τον επαναφέρει στη τάξη!

Όλα αυτά βέβαια, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, το γνωρίζετε άλλωστε ότι είμαι από τη φύση μου κάθετα αντίθετος έναντι οποιωνδήποτε περιορισμών, διαγραφές μηνυμάτων, διαγραφές μελών κτλ.

Εγώ, θα το σκεφτώ λίγο........! (πλάκα κάνω βέβαια)

Μόνο, καμιά φορά πέφτουμε στην λούμπα κατα λάθος. Μήν θεωρηθεί ασέβεια ή ηθελημένο και όποιος παρατηρήσει κάτι, να κράξει αμέσως, ώστε να μας γίνει αποτύπωση στον εγκέφαλο. Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι....

Δεν τίθεται θέμα ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ . Σαφώς και το χιούμορ δεν πρέπει να εκλείψει από τις κατηγορίες μας. Αυτό που λέει ο Μπάμπης είναι ότι πρέπει να ξέρουμε που σταματάμε κάποιο πείραγμα και που είμαστε εκτός θέματος και πού όχι. Φυσικά και σε μια συζήτηση το ένα φέρνει τα’ άλλο. Ατό το άλλο πρέπει να προσέξουμε ώστε να μην έρθει και το παράλλο.
Συμφωνώ λοιπόν κι εγώ.

Παιδιά έχει δίκιο ο Κώστας.
Δεν αναφέρθηκα πουθενά σε απαγορεύσεις και αστυνομεύσεις. Μάλιστα αυτοί που με ξέρουν απο παλιά και εχουν διαβάσει τα μηνύματά μου, θα γνωρίζουν οτι αν ίσχυε κάτι τέτοιο τα 3/4 απο αυτά θα πήγαιναν στο καλάθι των αχρήστων ως άσχετα με το θέμα.