Παράκληση προς όλα τα μέλη μας...

Όλα καλά λοιπόν...

Άρα συμφωνούμε όλοι! Ο καθένας από εμάς ας λογοκρίνει τον εαυτό του και όλα θα πάνε καλά...

Πιστεύω επίσης, ότι τουλάχιστον η κατηγορία των προβολέων που παρακολουθώ στενά, κινείται σε άριστα επίπεδα, τα άσχετα μηνύματα είναι ελάχιστα, και όπου η συζήτηση παρεκτρέπεται αυτό γίνεται με μηνύματα ουσίας. :)

Τώρα βέβαια, μην με ρωτήσετε τι γίνεται στη Hi-end ή στη DIY, δεν μπλέκω ποτέ στα χωράφια τους! :confused:

Απάντηση: Όλα καλά λοιπόν...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ said:
Άρα συμφωνούμε όλοι! Ο καθένας από εμάς ας λογοκρίνει τον εαυτό του και όλα θα πάνε καλά...
Πιστεύω επίσης, ότι τουλάχιστον η κατηγορία των προβολέων που παρακολουθώ στενά, κινείται σε άριστα επίπεδα, τα άσχετα μηνύματα είναι ελάχιστα, και όπου η συζήτηση παρεκτρέπεται αυτό γίνεται με μηνύματα ουσίας. :)
Τώρα βέβαια, μην με ρωτήσετε τι γίνεται στη Hi-end ή στη DIY, δεν μπλέκω ποτέ στα χωράφια τους! :confused:

Παναγιώτη, σίγουρα θα πάνε όλα καλά, αν και σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι σε λογοκρισία, έστω και του εαυτού μας...
Κι επειδή γνωρίζω τους περισσότερους εδώ μέσα, άλλους προσωπικά κι άλλους απο τα γραφόμενά τους, ξέρω οτι κανένας δεν θα ήθελε ένα Forum "σφιχτό" και αποστειρωμένο.
Έτσι συνηθίσαμε, έτσι μας αρέσει.
Αλλοίμονο αν χάσουμε και το χιούμορ μας εν ονόματι των τύπων.

Ακριβώς έτσι...

Μπάμπης Κολέζας said:
ξέρω οτι κανένας δεν θα ήθελε ένα Forum "σφιχτό" και αποστειρωμένο.
Έτσι συνηθίσαμε, έτσι μας αρέσει.
Αλλοίμονο αν χάσουμε και το χιούμορ μας εν ονόματι των τύπων.

Έτσι σε θέλω στρατηγέ μου, έγραψες ακριβώς αυτό που έχω στο μυαλό μου, ακριβώς αυτό που δεν θα ήθελα κι εγώ να συμβεί! :)

Παναγιώτη (Β.)
Στήν DIY ...μάλλον τήν έχουμε βρεί τήν άκρη εδώ και πολλά χρόνια ....:award:
Ε και στήν Hi End ....θα βρεθεί ..που θα πάει? -bye- :grinning-smiley-043

Κατά τα άλλα για να μήν λέμε και μεγάλα λόγια ..πρόθεση-προσπάθεια -αποτέλεσμα ....:grandpa:

Last edited:
Επειδη ημουν εκτος καποιες μερες, σημερα καταφερα να δω παλι το κλαμπ.
Αρχικα θα ηθελα να πω οτι η προταση του Μπαμπη με βρισκει απολυτως συμφωνο.
Συνεχιζοντας θα ηθελα να επισημανω, οτι βρηκα πολλα μα παρα πολλα νεα θεματα και μηνυματα.
Το "στεναχωρο" ειναι οτι μου πηρε παρα πολυ χρονο να τα διαβασω, και δυστυχως πολλα απο αυτα τολμω να πω, οτι δεν ηταν και τοσο χρησιμα, και τοσο av !!!
Ανοιγοντε πολλα θεματα με "στατιστικες" ερωτησεις του στυλ, ποσα εχετε, τι εχετε κτλ τα οποια στα μελη πιστευω δεν προσφερουν και πολλα πραγματα.
Ειμαι σιγουρος οτι λογο καλοκαιριου και διαθεσης υπαρχει αναγκη για πιο πολυ χιουμορ , αλλα ας μην ξεχναμε και το στοιχειο μας . Το Audio - Video !!

Και κατι τελευταιο.....

Προσωπικα προτιμω να βρισκω 10 νεα μηνυματα που με κανουν να σκεφτομαι 2 ωρες, παρα 200 που να μην τα σκεφτω καθολου !!

Re: Απάντηση: Παράκληση προς όλα τα μέλη μας...

Browser said:
Επειδη ημουν εκτος καποιες μερες, σημερα καταφερα να δω παλι το κλαμπ.
Αρχικα θα ηθελα να πω οτι η προταση του Μπαμπη με βρισκει απολυτως συμφωνο.
Συνεχιζοντας θα ηθελα να επισημανω, οτι βρηκα πολλα μα παρα πολλα νεα θεματα και μηνυματα.
Το "στεναχωρο" ειναι οτι μου πηρε παρα πολυ χρονο να τα διαβασω, και δυστυχως πολλα απο αυτα τολμω να πω, οτι δεν ηταν και τοσο χρησιμα, και τοσο av !!!
Ανοιγοντε πολλα θεματα με "στατιστικες" ερωτησεις του στυλ, ποσα εχετε, τι εχετε κτλ τα οποια στα μελη πιστευω δεν προσφερουν και πολλα πραγματα.
Ειμαι σιγουρος οτι λογο καλοκαιριου και διαθεσης υπαρχει αναγκη για πιο πολυ χιουμορ , αλλα ας μην ξεχναμε και το στοιχειο μας . Το Audio - Video !!

Και κατι τελευταιο.....

Προσωπικα προτιμω να βρισκω 10 νεα μηνυματα που με κανουν να σκεφτομαι 2 ωρες, παρα 200 που να μην τα σκεφτω καθολου !!

Σωστός...

XEXE... Eγώ μίλησα και το Σάββατο με τον Tάσο (Oικονόμου) και τον Bαγγέλη (Nικολουδάκο) που είχα την τιμή να τους δεχτώ σπίτι μου και κατάλαβα και μερικά πράγματα παραπάνω...

MHTΣ said:
XEXE... Eγώ μίλησα και το Σάββατο με τον Tάσο (Oικονόμου) και τον Bαγγέλη (Nικολουδάκο) που είχα την τιμή να τους δεχτώ σπίτι μου και κατάλαβα και μερικά πράγματα παραπάνω...

Μάλλον αποτυχημένη ήταν τελικά η επίσκεψη :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)