Παραλαβή προσκλήσεων CES(Εικονα-Ηχος)

Εμένα που με ρώτησε η κοπέλα μου αν έχει είδη σπιτιού θα πρέπει να ανησυχώ? Όλο τέτοιες κουβέντες μου κάνει τελευταία... Σιγά μην την πάρω μαζί, θα με φάει η γκρίνια της!:guitarist:

να την φερεις βρε`συ την κοπελα!!!!!αν εχει ειδη σπιτιου!!!!μα τα βασικοτερα!!!!

να την φερεις βρε`συ την κοπελα!!!!!αν εχει ειδη σπιτιου!!!!μα τα βασικοτερα!!!!

Δεν θα την παλέψω μαζί της, θ αρχίσει να λέει: Mα καλά είναι δυνατόν να κάνετε έτσι για μία tv όλοι σας και κάτι παρόμοια και θα με συγχύσει. Γυναίκα, σπίτι-σκούπα και ΓΡΗΓΟΡΑ! Αλήθεια τώρα είναι δυνατόν μετά από τόσα αιτήματα η συντονιστική ομάδα να έχει πάρει τεφτέρι και να σημειώνει μια θέλει ο gataros μια o larry κλπ? Μου φαίνεται κάπως δύσκολο να λειτουργήσει έτσι η δουλειά! Φιλικά μιλάω πάντα δεν θέλω να παρεξηγηθώ!:grinning-smiley-043

καλα απο οργανωση ειμαστε 100 χρονια μπροστα....θα δεις ....

Tωρα πρωτο ποστ και να ζηταω 1 προσκληση δεν ειναι προκληση για :slapface: και μετα :rifle:.
Εαν γινετε σας ευχαριστω εαν οχι παλι σας ευχαριστω για τις συμβουλες που εχετε γραψει και τις ωρες διαβασματος που εχει πεσει και θα σας δω απο κοντα στην εκθεση με ολη την χαρτουρα απο σημιωσης που εχω απο τις εδω προτασεις.Αλλα δυστηχως με τοσα που διαβασα ξεκινησα απο τα 1100 και εχω φτασει στα 1600 και ανεβαινουμε στο τελος :FSGSFGS4:.

Last edited:
Tωρα πρωτο ποστ και να ζηταω 1 προσκληση δεν ειναι προκληση για :slapface: και μετα :rifle:.
Εαν γινετε σας ευχαριστω εαν οχι παλι σας ευχαριστω για τις συμβουλες που εχετε γραψει και τις ωρες διαβασματος που εχει πεσει και θα σας δω απο κοντα στην εκθεση με ολη την χαρτουρα απο σημιωσης που εχω απο τις εδω προτασεις.Αλλα δυστηχως με τοσα που διαβασα ξεκινησα απο τα 1100 και εχω φτασει στα 1600 και ανεβαινουμε στο τελος :FSGSFGS4:.

καλως ορισες stay tuned!!!

Απάντηση: Re: Παραλαβή προσκλήσεων CES(Εικονα-Ηχος)

Special αρχικά καλώς ήρθες..
Και τώρα μια συμβουλή.
Έχεις δύο επιλογές. Ή βάζεις όριο στο ποσό που θα ξοδέψεις ή όπως ήρθες ξαναφεύγεις από δω μέσα πρίν σε τρελάνουνε..
icon10.gif

It's up to you...

Ευχαριστω παιδια για την υποδοχη.Βασικα στην αρχη ειδα οτι εδω "φευγει" πολυ χρημα απο καποια παιδια που εχουν χομπι το hi-end και γενικος οταν γραφουν κατι ισχυει αντικειμενικα χωρις συμπαθειες οποτε ειπα να εμπιστευτω την συμβουλες τους μια και τα χρηματα θα πιασουν τοπο.Τωρα 1600 τα εχω απλως δεν θελω να παω παραπανω λογο του οτι δεν θα αντεξω να κρατηθω μεχρι τα χριστουγεννα οπου θα γινει μεγαλη σφαγη σε προσφορες αλλα και η τεχνολογια ειναι περιπου στην μεση οποτε εχουμε να δουμε πολλα ακομα σε συντομο καιρο οποτε διαβασμα για τις αναφορες ηδη αγοραστων και μετα ψαξιμο για τιμες.Εχω ενα χαρτι οπου εαν δειτε ποσες φορες εχει αλλαξει η σειρα τον TV θα γελασετε αλλα χαλαλει.ΠΑΙΔΙΑ ευχαριστω ΟΛΟΥΣ που μας λενε τις εντυπωσεις τους απο αγορες και γνωμες χωρις να εξαφανιζονται μολις αποκτησουν την TV τους.Ελπιζω να γινουμε ακομοι περισσοτεροι με διαφορετικες tv γιατι μολις πεσει εδω συρμα για κατι καλο ολοι παιρνουμε τις ιδιες :BDGBGDB55: και δεν εχουμε αλλες γνωμες για αλλες προσφορες.Τρελαθηκαμε εδω αντε να τρελαθουμε στην εκθεση.
Τωρα για να φυγω ειναι αργα πολυ αργα.......1 χρονο τωρα διαβαζω συνεχεια......2 μηνες τωρα μολις ανοιγει ο firefox μπαινει avclub πρωτα.....δυστηχως ειναι πολυ αργααααααααα για να κανω πισω

Last edited:
προλαβα; για 2 ατομα παρακαλω αν ειναι δυνατον, αλλιως ενα!

ευχαριστω προκαταβολικα

Re: Απάντηση: Παραλαβή προσκλήσεων CES(Εικονα-Ηχος)

Ετσι το καταντήσαμε οικογενειακή έξοδο.Να πάρουμε όλοι προσκλήσεις για τις συζύγους,τις πεθερές,τους κολλητούς μας,τις γκόμενές μας κλπ..

Πρόκειται για μια Εκθεση με περίπτερο του AV Club.
Θα πρότεινα ΜΙΑ πρόσκληση ανά μέλος.
Οποιος/όποια θέλει να το συντροφεύσει ,ας πληρώσει είσοδο.

Λογικά πράγματα νομίζω.

+1

Δεν θα την παλέψω μαζί της, θ αρχίσει να λέει: Mα καλά είναι δυνατόν να κάνετε έτσι για μία tv όλοι σας και κάτι παρόμοια και θα με συγχύσει. Γυναίκα, σπίτι-σκούπα και ΓΡΗΓΟΡΑ! Αλήθεια τώρα είναι δυνατόν μετά από τόσα αιτήματα η συντονιστική ομάδα να έχει πάρει τεφτέρι και να σημειώνει μια θέλει ο gataros μια o larry κλπ? Μου φαίνεται κάπως δύσκολο να λειτουργήσει έτσι η δουλειά! Φιλικά μιλάω πάντα δεν θέλω να παρεξηγηθώ!:grinning-smiley-043

...ασφαλώς Gataros, δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι εστί Larry:grandpa:

Έχω και εγώ την πρόσκληση του περιοδικού, αλλά αν είναι δυνατόν επειδή θα ήθελα να πάω και δεύτερη μέρα στην έκθεση να μου κρατήσετε άλλη μία. :smash:

Μένω Κέρκυρα και έρχομαι Αθήνα ΚΥΡΙΩΣ για την έκθεση αλλά και για να γνωριστούμε από κοντά τα μέλη του φόρουμ.
Οπότε αν θέλετε κανονίζουμε και κάποιες κοινές ώρες στο περίπου για να βρεθούμε όλοι μαζί! :ernaehrung004: