Παραλαβή προσκλήσεων CES(Εικονα-Ηχος)

Καλησπέρα,

έχω την ευκαιρία να αποκομήσω κι εγω 2 προσκλήσεις? αν ναι με ποιο τρόπο θα τις παραλάβω?

ολοι ειστε ΟΚ προδοχη στις ωρες και μην ξεχνατε το τηλ

ολα ειναι στο ποστ νο 278 σελιδα 28

Ντινο Νεραντζιωτιτσα Helexpo περιπου 30 λεπτα κανονικο περπατημα 20 γρηγορο

Παιδιά καλησπέρα. Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων φέυγω για εξωτερικό οπότε άκυρες για μένα οι προσκλήσεις. Ευχαριστώ πάντως.

Θα σας γνωρίσω κάποια άλλη φορά :D

Καλησπέρα και από μένα. Αν είναι δυνατόν, θα ήθελα 4 προσκλήσεις για αύριο Σάββατο. Να ελπίζω πως θα τις βρώ στο πρώτο ραντεβού των 12:00 αύριο το πρωί???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα σας δώ εκεί !!!

ας αρχισουμε να δηλωνουμε την συμμετοχη και παρουσια μας στην εν λογω εκθεση ωστε να σας προσφερουμε δωρεαν προσκληση

η παραλαβη θα γινετε στην εισοδο της εκθεσεως απο τους Διαχειριστες ή μελη που θα αναλαβουν την διαδικασια

αργοτερα θα σας ενημερωσουμε επ ακριβως για τις ωρες

παμε!!!!!
Γειά σας θα ηθελα 3 προσκλήσεις για αύριο το πρωί γύρω στης 11

καλήσπέρα θα επισκευθώ αυριο το πρωί την έκθεση μαζί με αλλους δύο φίλους και θα ήθελα τρείς προσκλήσεις αν είναι εφικτό

Λοιπόν ,
ήρθα στη έκθεση 2 ημέρες (Πε-Πα),πολύ καλή η παρουσίαση της Samsung γιά το club και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ η παρέα στο περίπτερό μας.
Χάρηκα που σας γνώρισα και από κοντά.

---Stark---

τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω.
έτυχε κάτι επαγγελματικό και ακυρώνεται η συμμετοχή μου στην έκθεση.

δώστε τις προσκλήσεις μου σε άλλον.

Eπειδη εχω εξοικονομησει και προσκληση απο το περιοδικο ΗΧΟΣ και επειδη βλεπω να υπαρχει ζητηση ας δοθει και η δικια μου σε οποιον τη χρειαστει.

Re: Απάντηση: Παραλαβή προσκλήσεων CES(Εικονα-Ηχος)

καλήσπέρα θα επισκευθώ αυριο το πρωί την έκθεση μαζί με αλλους δύο φίλους και θα ήθελα τρείς προσκλήσεις αν είναι εφικτό

Ok No problem

Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα σχόλια σας είναι θετικά για το περίπτερο μας . Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την υπόλοιπη έκθεση συμφωνά με τα λεγόμενα σας . Βέβαια αν η έκθεση ήταν στη Θεσσαλονίκη πιστεύω ότι για μας τους στερημένους θα φάνταζε πολύ πλούσια .
Ρε Ιωάννου πάλι ξεχώρισες σας τη μιγά μες το γάλα .:flipout:

Παρακαλώ για 2 προσκλήσεις, ευχαριστώ...

(τώρα περιμένουμε για το ΟΚ?)

Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα σχόλια σας είναι θετικά για το περίπτερο μας . Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για την υπόλοιπη έκθεση συμφωνά με τα λεγόμενα σας . Βέβαια αν η έκθεση ήταν στη Θεσσαλονίκη πιστεύω ότι για μας τους στερημένους θα φάνταζε πολύ πλούσια .
Ρε Ιωάννου πάλι ξεχώρισες σας τη μιγά μες το γάλα .:flipout:

Αφού λυσσάς και στα δύο θρεντς,σου απαντώ και στα δύο.

Το ´χω παιδί μου, τό ´χω !!-bye-