Παράλληλη θέαση eon smart box

Οι θεάσεις παραμένουν δύο όμως όπως αναφέρει η νόβα και πάλι
Οι θεάσεις παραμένουν 2 για τις φορητές συσκευές αν κάνεις το extra. Η μία της μεγάλης οθόνης θα είναι η 3η.

Οι θεάσεις παραμένουν 2 για τις φορητές συσκευές αν κάνεις το extra. Η μία της μεγάλης οθόνης θα είναι η 3η.
Έβαλα το έξτρα box EON και πλέον έχω τρεις θεάσεις ταυτόχρονα.
Ή τρεις τηλεοράσεις (η μία είναι σμαρτ οπότε έχει το app eon, η άλλες δύο έχουν το μποξ).
Αλλιώς δύο τηλεοράσεις και ένα ταμπλέτ ή κινητό.
Οκ 5€ επιπλέον αλλά βλέπουν τρία σπίτια ταυτόχρονα.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση παιδιά.
Καλό καλοκαίρι εύχομαι!

Έβαλα το έξτρα box EON και πλέον έχω τρεις θεάσεις ταυτόχρονα.
Ή τρεις τηλεοράσεις (η μία είναι σμαρτ οπότε έχει το app eon, η άλλες δύο έχουν το μποξ).
Αλλιώς δύο τηλεοράσεις και ένα ταμπλέτ ή κινητό.
Οκ 5€ επιπλέον αλλά βλέπουν τρία σπίτια ταυτόχρονα.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση παιδιά.
Καλό καλοκαίρι εύχομαι!
Υπάρχει θέμα αν είναι σε άλλο σπίτι ; Παίζει ρόλο η Ip?

Να ρωτήσω κάτι ; Το δεύτερο box είναι στο ίδιο σπίτι ή σε άλλο σπίτι;

Last edited by a moderator:
Γιατί στην nova μου είπαν ότι είναι μόνο για την ίδια οικία δεν μπορεί να παίζει σε άλλη οικία .μπορω να έχω τ ένα στο σπίτι μου και το άλλο στο σπίτι του αδερφού μου ;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Γιατί στην nova μου είπαν ότι είναι μόνο για την ίδια οικία δεν μπορεί να παίζει σε άλλη οικία .μπορω να έχω τ ένα στο σπίτι μου και το άλλο στο σπίτι του αδερφού μου ;
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι αλλά μπορεί να γίνει.
Εάν εχεις νόβα μπορείς να το δοκιμάσεις και να είσαι 100% σίγουρος

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι αλλά μπορεί να γίνει.
Εάν εχεις νόβα μπορείς να το δοκιμάσεις και να είσαι 100% σίγουρος
Ναι έχω νόβα .θα το δοκιμάσω και αν δεν το κόβω πάντως τους ρώτησα μπορώ να το συνδέσω σε άλλο δίκτυο WiFi μου είπαν ναι δεν υπάρχει θέμα .αν το συνδέσω σε άλλο σπίτι λογικά θα παίζει γιατί θα είναι σε άλλο δίκτυο .δεν νομίζω να να καταλαβαίνει το box ότι βρίσκεται σ άλλο χώρο χαχα

• Like
Reactions: Teo010
Μπορούν να δουν αν ένας λογαριασμός συνδέεται μόνιμα από 2 διαφορετικές σπιτικές IP (το πιο απλό) και γενικώς υπάρχουν τρόποι. Εάν αυτό το κάνει πολύς κόσμος να μοιράζεται συνδρομές θα γίνει ό,τι και στο netflix και σε άλλες υπηρεσίες streaming, να μπλοκάρονται και να θέλει ίδια IP

• Like
Reactions: antonogreg
Μπορούν να δουν αν ένας λογαριασμός συνδέεται μόνιμα από 2 διαφορετικές σπιτικές IP (το πιο απλό) και γενικώς υπάρχουν τρόποι. Εάν αυτό το κάνει πολύς κόσμος να μοιράζεται συνδρομές θα γίνει ό,τι και στο netflix και σε άλλες υπηρεσίες streaming, να μπλοκάρονται και να θέλει ίδια IP
Τωρα εχω μονο cosmote παλιοτερα που ειχα και τα δυο επαιζαν κανονικα σε δυο διαφορετικεϛ πολειϛ, οχι απλα διαφορετικεϛ ip.

Τωρα εχω μονο cosmote παλιοτερα που ειχα και τα δυο επαιζαν κανονικα σε δυο διαφορετικεϛ πολειϛ, οχι απλα διαφορετικεϛ ip.
Ναι δεν λέω ότι δεν γίνεται, λέω οι εταιρείες έχουν τρόπους να το βλέπουν όταν γίνεται αυτό και αν γίνει σε μεγάλο ποσοστό να γίνεται abuse και να μοιράζονται συνδρομές ειδικά τώρα με τα 2 live επιτρεπόμενα αθλητικά ανά συνδρομή θα πέσει κόφτης όπως στις ξένες υπηρεσίες streaming

Ναι δεν λέω ότι δεν γίνεται, λέω οι εταιρείες έχουν τρόπους να το βλέπουν όταν γίνεται αυτό και αν γίνει σε μεγάλο ποσοστό να γίνεται abuse και να μοιράζονται συνδρομές ειδικά τώρα με τα 2 live επιτρεπόμενα αθλητικά ανά συνδρομή θα πέσει κόφτης όπως στις ξένες υπηρεσίες streaming
Δεν μπορώ να καταλάβω ολόκληρη υπηρεσία γιατί να μην έχει δύο smart tv και ένα box ή δύο smart tv και ένα απλό tv box

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να συνήθως σε android tv box σαν να συνδέεται συσκευή android .γιατι από το tv box μου βγάζει σύνδεση σαν να είναι smart tv

Οταν συνδέω το κινητό ζητάει email και κωδικό και μπαίνει όταν πάω να μπω από tv box ζητάει κωδικό όπως μπαίνεις από smart tv

Οταν συνδέω το κινητό ζητάει email και κωδικό και μπαίνει όταν πάω να μπω από tv box ζητάει κωδικό όπως μπαίνεις από smart tv
Και έτσι πρέπει να είναι γιατί βλέπει λειτουργικό TV και οχι φορητής συσκευής.

• Like
Reactions: Michalisgk
Και έτσι πρέπει να είναι γιατί βλέπει λειτουργικό TV και οχι φορητής συσκευής.
ναι αλλά είναι μια συσκευή android.οπως είναι το tablet έτσι είναι και το tv box. Υπάρχει τρόπος να βλέπω μέσω tv box ?

ναι αλλά είναι μια συσκευή android.οπως είναι το tablet έτσι είναι και το tv box. Υπάρχει τρόπος να βλέπω μέσω tv box ?
Επειδή είναι είναι android δεν σημαίνει ότι είναι και ίδιο λειτουργικό . Το box έχει android/google TV. Το ίδιο λειτουργικό με τις τηλεοράσεις. . Εγγενώς με εφαρμογη δεν γίνεται. Μόνο αν προσπαθήσεις να δεις μέσω chrome .

Επειδή είναι είναι android δεν σημαίνει ότι είναι και ίδιο λειτουργικό . Το box έχει android/google TV. Το ίδιο λειτουργικό με τις τηλεοράσεις. . Εγγενώς με εφαρμογη δεν γίνεται. Μόνο αν προσπαθήσεις να δεις μέσω chrome υπάρχει τρόπος
Επειδή είναι είναι android δεν σημαίνει ότι είναι και ίδιο λειτουργικό . Το box έχει android/google TV. Το ίδιο λειτουργικό με τις τηλεοράσεις. . Εγγενώς με εφαρμογη δεν γίνεται. Μόνο αν προσπαθήσεις να δεις μέσω chrome .
υπαρχει και τρόπος online μέσω chrome να δω ; Αν γίνεται μπορώ μια σελίδα να την κάνω σε αρχείο apk και να το τρέχω από εκεί

Αυτή είναι η σελίδα. Αν τα καταφέρεις καλως...

Την χρησιμοποιώ στο laptop . Σε κινητό με κάνει redirect στην σελίδα της nova και οχι στα κανάλια αν δεν βάλω desktop mode.
Το άλλο που σκέφτηκα είναι να πάρω ένα mini pc σαν box που είναι και να βλέπω από εκεί

Δοκίμασα σε από chrome σε pc mode και μπαίνει

Γίνεται και από android box ακόμη και αν δεν είναι πιστοποιημένο.
Μέσω chrome ?σκέφτηκα να το κάνω σε αρχείο apk και να μπαίνω κατευθείαν από εκεί

Η εννοείς με άλλο τρόπο να συνδέω το eon στο tv box ?