Εχεις να σκασεις τσαμπα λεφτα.....
Μονο τις πανες να υπολογισεις θα σου ερθει ταμπλας.
Νασαι καλα να ξοδευεις να τα χαιρεσαι.
Εκτός, εάν εργάζεσαι στην εταιρία διάθεσης και διανομής των πανών, όπως λόγου χάρη εγώ
Εχεις να σκασεις τσαμπα λεφτα.....
Μονο τις πανες να υπολογισεις θα σου ερθει ταμπλας.
Νασαι καλα να ξοδευεις να τα χαιρεσαι.
Εκτός, εάν εργάζεσαι στην εταιρία διάθεσης και διανομής των πανών, όπως λόγου χάρη εγώ![]()
Εκτός, εάν εργάζεσαι στην εταιρία διάθεσης και διανομής των πανών, όπως λόγου χάρη εγώ![]()
Επιλέξαμε τελικά αντί της cryobanks (που είναι "θυγατρική" του ίδιου του ΙΑΣΩ) ή κάποιας άλλης ιδιωτικής εταιρίας, να τα κάνουμε "δωρεά" στην Ακαδημία Αθηνών. Και η λέξη "δωρεά" είναι σε εισαγωγικά, διότι ναι μεν τα δωρίζεις, αλλά πληρώνεις 1000 ευρώ + ΦΠΑ (=1190 ευρώ συνολο), επειδή όπως λένε οι ίδιοι προτιμούν να αυτοσυντηρούν το "πρόγραμμα" αυτό, απο το να κοπεί μελλοντικά κάποιο κρατικό κονδύλι και να χαθεί όλη η προσπάθεια. Τεσπα, η ουσία είναι οτι το ΙΑΣΩ, μας χρέωσε 350 ευρώ για τη λήψη βλαστοκυττάρων, ενώ αν είχαμε επιλέξει την Cryobanks δεν θα μας χρέωνε το επιπλέον αυτό ποσό.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι οτι η Ακαδημία Αθηνών, εφόσον κάνεις τη δωρεά, σου δίνει ενα χαρτί αποδεικτικό της δωρεάς το οποίο ΟΛΑ τα μαιευτήρια ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΙΑΣΩ, αποδέχονται ως αποδεικτικό για να ΜΗΝ ΣΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ το ποσό της λήψης βλαστοκυττάρων εντός των εγκαταστάσεών τους. Το ΙΑΣΩ είναι το μοναδικό που απέμεινε να επιβάλλει αυτή τη χρέωση αφού το ΜΗΤΕΡΑ λίγο καιρό πριν τον περασμένο Δεκέμβρη απεφάσισε να δέχεται κι εκείνο το χαρτί αυτό για την απαλοιφή της χρέωσης.
στο λητω γεννησε η γυναικα μου και μας ζητησαν 225 ευρω για τη ληψη των βλαστοκυτταρων
τα οποια καναμε και εμεις δωρεα στην ακαδημια αθηνων
δεν τα εχω πληρωσει και δεν θα τα πληρωσω
καλυτερα στα δικαστηρια και στους δικηγορους
Στις 16/7/09 φέραμε στον κόσμο ένα αγοράκι στο Μαιευτήριο ΛΗΤΩ.
Είχα ενημερωθεί για την λήψη βλαστοκυττάρων από διάφορες εταιρείες και έκλεισα με μία από αυτές.
Έδωσα μια προκαταβολή και μου έδωσαν το κιτ συλλογής των βλαστοκυττάρων το οποίο και πήγα στο ΛΗΤΩ και το παρέδωσα στον Γιατρό μου για να τα συλλέξει.
Όπως και έγινε.
Μιλάμε για μια διαδικασία που κρατάει λιγότερο από λεπτό και είναι τελείως ακίνδυνη.
Αφού τα συνέλεξε και τα έβαλε στο κιτ μου τα παρέδωσε και πήρα τηλέφωνο την εταιρεία φύλαξης για να τα παραλάβει.
Όλη αυτή την διαδικασία την πλήρωσα στο ΛΗΤΩ 225 ευρώ + ΦΠΑ.
Τα σχόλια δικά σας.
να σας ζησει και να πηγαινουν ολα παντα κατ ευχην!!!!! :2thumb22sup::2thumb22sup:
σορρυ ρε παιδια καταρχας για την ασχετοσυνη μου αλλα μπορει καποιος να μου πει εν συντομια για ποιο λογω κανουμε αυτη τη διαδικασια με τα βλαστοκυτταρα και που χρησιμεευει??
Ετσι ωστε οταν θα ρθει η ωρα να χω να λεω οτι το μαθα στο avclub !!! και για να μου απαντανε μετα "καλα αυτο δεν ειναι φορουν av ?? :worshippy::worshippy:"
Τ
Παγκοσμιως λειτουργουν πολλες ιδιωτικες "τραπεζες" που προσφερουν επι πληρωμη τη λεγομενη "προσωπικη φυλαξη" με σκοπο την "αυτολογη μεταμοσχευση" αν ποτε χρειαστει. Στην Ελλαδα λειτουργει το 20% του συνολικου αριθμου των εταιριων αυτων. Αυτο και μονο δημιουργεί υποψιες. Οι εταιριες αυτες λειτουργουν σαν εμπορικες επιχειρησεις και δεν έχουν άδεια από το Υπουργειο Υγειας. Παλαιοτερα υποσχονταν ότι η φυλαξη γίνεται σε εξειδικευμενα κεντρα στην Αγγλια ή τη Γερμανια, μπορεί και στη NASA. Τωρα εχουν δικες τους εγκαταστασεις.
Το 80% των παιδιων στην Ελλαδα γεννιουνται στο Μαρουσι Αττικής. Σχεδον το 90% σε ιδιωτικα μαιευτηρια. Όποτε η πιτα είναι πολύ μεγάλη.Τα μαιευτηρια παρεχουν σαν εξτρα υπηρεσία τη συλλογη και φυλαξη των βλαστοκυταρρων, αφου φυσικα κάθε γονιος είναι διατεθειμενος να κάνει το καλύτερο για το παιδι του. Το κάνουν, με μια απλη συγκαταθεση, και κάτι παραπάνω στον έτσι κι αλλιως υψηλο λογαριασμό.
Χα χα χα κάτι μου λέει ότι έχεις δίκιο.
Εάν έχεις και κάποιο Link για τα παραπάνω στατιστικά συγκεκριμένα θα ήθελα πολύ να διαβάσω περισσότερα.
«Στην πράξη, η Ελλάδα χρειάζεται περίπου 5.000 συλλογές (και όχι 100.000 το χρόνο!) στις ήδη λειτουργούσες δημόσιες τράπεζες, ώστε να καλύψει τις ανάγκες όλου του πληθυσμού. Στατιστικά, δηλαδή, με τον αριθμό αυτό καλύπτεται κάθε ιστολογικός τύπος», εξηγεί ο κ. Α. Παπασάββας. Αν, λοιπόν, το υπουργείο Υγείας χρηματοδοτήσει 3-4 δημόσιες τράπεζες με το ένα δέκατο των χρημάτων που σχεδιάζει να δωρίσει στις ιδιωτικές, μέσω των ασφαλιστικών Ταμείων, η Ελλάδα θα είναι διεθνώς πρωτοπόρος και κάθε παιδί θα βρίσκει το μόσχευμα που του χρειάζεται, στη δύσκολη ώρα. Αντ' αυτού, οργανωμένα συμφέροντα προσπαθούν να στραγγαλίσουν τη δημόσια τράπεζα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.