παραπλευρες σκεψεις οεο!

haralas

Senior Member
31 January 2008
437
φιλοι μετα απο το <σοκ> που υπεστην απο την γυρα στα διαφορα μαγαζια και το οποιο θα συνεχιστει ψαχνοντας μπερδεμενος αρκετα οφειλω να ομολογησω στην προσπαθεια μου να ιεραρχισω τις αγορες μου για την αναβαθμηση του συστηματος μου, και λεω <σοκ> που προεκληθη απο την απελπιδα προσπαθεια ανευρεσης εστω και λιγου μπασου υποφερτου για τα γουστα μου (και οχι μονον οπως αποδεικνυεται ) και καμνοντας τις αναποφευκτες συγκρισεις των δικων μου παλαιων μηχανηματων με αυτα που ακουω <εξω> μου ερχονται στο μυαλο σκεψεις οι οποιες μου ανατρεπουν εντελως την σειρα και τον προγραμματισμο των ενεργειων για την αναβαθμηση που θελω,
και εννοω το εξης: θα μπορουσα να αρχισω οχι με το ενισχυτικο η τα ηχεια αλλα με την πηγη ,συγκ/να το ταλαιπωρο cd player μου το marantz cd52mkII το οποιο εχει υποστει αρκετες επεμβασεις για να μπορεσει να παραμεινη <μαχιμο> εως σημερα .
μου ερχεται κατα νου το player της cambridge azur 840c νομιζω οτι μπορει να αναβαθμισει αρκετα τον ηχο του συστηματος μου σε σχεση με το παλιο player ,βεβαια ομως λογω της παλαιας σχεδιασης του ενισχυτου μου η συνδεση γινεται μεσω της εισοδου auxiliary δεν νομιζω οτι προς το παρον και μεχρι αγορας νεου ενισχυτικου να εχω προβλημα με αυτο??
τελος παντων αυτες ειναι οι σκεψεις μου οι οποιες θα παγιωθουν οπως ειναι λογικο μετα την εκθεση στις 7-9 νοεμβριου στο athens imperial.
οποιος εχει την ευχαριστηση μπορει να μου πει την γνωμη του thanks.

Φίλε harala η όλη ιστορία δείχνει πως όλοι μας κυνηγάμε την ουτοπία
Δηλ. θέλουμε στα λίγα τετραγωνικά του σπιτιού μας να έχουμε μπροστά ατα μάτια μας τη μπάντα που γουστάρουμε να μας τραγουδάει live
Προσωπικά πιστεύω πως και με το ακριβότερο hi end σύστημα αυτό δεν είναι εφικτό Αλλά το γεγονός οτι κάθε φορά που αναβαθμιζόμαστε και ακούμε κάτι παραπάνω αυτό μας φτιάχνει και πάμε για άλλα απόλαυσε επομένος το ταξίδι