Παραπονα απο μαγαζια

enduras1

Moderator
Staff member
Πρωτη κιτρινη κάρτα στο paletadeals.gr
Εχω αγοράσει καμια δεκάρια εργαλεία απο εκεί και σήμερα τους πήγα πίσω έναν ταινιολειαντηρα που είχα αγοράσει για τον φιλο Μιχαλιο απο τα Χανιά.
Μόλις του έβαλα καλώδιο έβγαλε σπίθες και τέλος ζωής.
Το πάω εκεί, το αναφέρω και τους λέω θα πάρω εναν Ryobi που έχει και συμβατά ανταλλακτικά με αυτά που κυκλοφορούν ευρέως.
Μου λενε αφήστε ενα τηλ να το δει ένας τεχνικός αύριο μήπως έχει γίνει κάποια λάθος συνδεση .
Τους αναφερω ηλεκτρονικός είμαι, δυο Κλέμενς είχε όλες κιολες δεν ειναι καμια πυρηνική φυσική η σύνδεση, έρχομαι απο μακρυά δεν είναι ευκολο να ξαναερθω αλλά εκεί.
Τεσπα και αγόρασα και στον Νικο ενα παλμικό λαχανί που ήθελε.
Ισως κάποιοι δεν θέλουν πολύ φιλικό στυλ.
Θα τα ακούσουν αύριο αν μου πουν να να ξανακανω 20 χιλιομετρα τζάμπα και βερεσε.

Κοιτα δε θα την ελεγα κιτρινη. Δε μπορει να σε ξερει το καθε μαγαζι τι κανεις και αν ξερεις να κανεις το σωστο. Οκ εσυ εισαι 100% σιγουρος οτι τα εκανες καλα αλλα αν αυτοι αντιμετωπιζουν 10 τετοιες περιπτωσεις τη μερα και δε τσεκαρουν τι μαλακια μπορει να εκανε ο αλλος θα το κλεισουν το μαγαζι.

Ναι και εγώ συμφωνώ με την Αγάπη.
Σϊγουρα τους τυχαίνουν άπειρες τέτοιες περιπτώσεις και οι άνθρωποι είναι επιφυλακτικοί.
Αν τα παίρνανε όλα πίσω στο βρόντο θα το είχαν κλείσει το μαγαζί.
Είμαι σίγουρος όμως ότι θα σου το αντικαταστήσουν στα σίγουρα.

Κίτρινη σίγουρα και εξηγουμαι.

Προχθες πήρα τηλ για να επιστρέψω ενα Bosch έκκεντρο καμμένο και το δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα.
Τι άλλαξε;
Οτι μιλάμε πλεον στον ενικό?

Επιπρόσθετα άλλος πελάτης ζήτησε αντικατασταση συσκευής επειδή παρουσίασε βλάβη και ηταν μακρυά και του το άλλαξαν .
Σε εμένα τι άλλαξε? Οτι μιλάμε πλεον στον ενικό;
Αύριο που θα με πάρουν θα τα ακούσουν που θα με βάλουν να ξανακανω 20 χιλιομετρα δρόμο.

Εγώ πάλι δεν συμφωνώ...τέτοια μαγαζιά που πουλάνε μεταχειρισμένα είδη (να μην πω ελλειπή σε συσκευασία, οδηγίες χρήσεως, πολλές φορές με εξαρτήματα που λείπουν και κάνουν τουλάχιστον δύσκολη την χρήση τους να μην πω επικίνδυνη, διότι δεν είναι όλοι φανατικοί με τα εργαλεία όπως εδώ μέσα), θα έπρεπε δίχως δεύτερη κουβέντα να ανοίγουν τις χαρτόκουτες και να σου δίνουν ένα άλλο.

Ρε συ μην αρπαζεσαι. Σκεψου το λογικα λιγο. Ε γυρισες ενα και μετα γυρνας αλλο ενα. Μυαλο θελει? Λογικο ειναι να το κοιταξουν

Καταλαβαινω οτι ειναι μανικι το πηγαινε ελα αλλα....

Καλά κάνει και αρπάζεται, συμφωνώ μαζί του 1000 %.

Τα μισά από όσα πουλάνε εκεί θα είναι προβληματικά, και θα γυρνάνε πίσω, επρεπε να το έχουν μαθει το μάθημά τους και να μην το κάνουν θέμα.....

αλλιώς να κάνουν όπως κάνει το lidl με δωρεάν μεταφορικά μέσω κούριερ (και στο χιουστον, δεν ρωτάνε και πολλά το δίνεις σου ανοίγουν ένα κουτί και σου δίνουν άλλο, έτσι απλά), εάν είναι να δώσει άλλα 20 σε βενζίνη τόσες φορές πήγαινε έλα θα το έπαιρνε καινούργιο.

Σωτηρη δεν υποστηριζω το μαγαζι και τα εχω με τον Κυριακο. Αλλα σοβαρα τωρα οταν ψωνίζουμε απο τετοια μαγαζια δε περιμενουμε και τετοιες ιστοριες? Δε θα δουλευουν ολα.

Απλα αγοραζουμε γιατι ειναι πιο κατω απο τη μιση τιμη τα περισσοτερα και ενα χρονο εγγυηση. Δε στα δινουν και μετα δε σε ξερουμε.

Ολα αυτα λοιπον θελουν προσοχη στον ελεγχο απο το μαγαζι. Οκ τωρα ετυχε ο Κυριακος και ξέρουμε οτι εκανε σωστη δουλεια. Ποσοι αλλοι ομως εχουν κανει λαλακια και τους τα πανε πισω με τη δικαιολογία δε δουλευει ειναι καμμενο? Γιατι να μην το τσεκαρουν? Εσυ θα στηριζοσουν στα λογια 10 ξενων?

Μου αρεσει παντα να βλεπω και τις δυο μεριες και τις περισσότερες φορες γινομαι η κακια της παρεας :)

έχω τσατιστεί τώρα, αυτό το μαγαζί τι άδεια λειτουργίας έχει άραγε?
πως καλύπτεται από τυχόν ατυχήματα που μπορούν να προκαλέσουν τα εργαλεία τους?
ή απλώς τα πουλάνε σαν ανταλλακτικά διότι δεν νοείται να πουλάς κάτι χωρίς καλώδιο ρευματοληψίας ή ρούτερ χωρίς το εξάρτημα που σφίγγει το bit, εάν πουλάς κάτι σαν εργαλείο λειτουργικό θα πρέπει να πληρεί και να καλύπτει τουλάχιστον τον σκοπό που το αγόρασες....αγοράζεις ένα τρυπάνι για να κάνεις τρύπες, εάν δεν μπορείς να κάνεις τρύπες το παίρνεις για ανταλλακτικά....

δεν ξέρω εάν γίνομαι κατανοητός στο τι θέλω να πω....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι αγάπη επειδή δεν θα δουλεύουν όλα, θα έπρεπε να έχουν άλλη πολιτική στις επιστροφές, και η διαφορά στην τιμή δεν είναι τόσο μεγάλη που λες.

Στηρίζουμε εμείς έναν "ρακοσυλλέκτη" που στηρίζεται στην οικονομική ανέχεια της χώρας, κάνουμε τα στραβά μάτια σε ένα σωρό ελλείψεις, επαναλάμβάνω πολλές φορές επικίνδυνες για τον απλό άνθρωπο (γιατί δεν αναφέρει ότι πουλάει μόνο σε επαγγελματίες του χώρου), σε τιμές σχετικά καλές για αυτά που δίνει έτσι όπως τα δίνει....εεεε...έπρεπε να έχει πολιτική επιστροφών, το πάω πίσω και παίρνω άλλο όπως τα lidl ένα πράγμα, χωρίς πολλές κουβεντες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

και αναφέρει το μαγαζί :
Παλέτα Deals Ι.Κ.Ε ασχολείται με το γενικό εμπόριο προϊόντων που προέρχονται από overstock, εκθεσιακούς χώρους, εκποιήσεις, επιστροφές πελατών και μακροχρόνιες μισθώσεις με σκοπό να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή επώνυμα προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Στην Παλέτα Deals θα αποκτήσετε προϊόντα Refurbish , Εκθεσιακά και Καινούργια με Εγγύηση, πλήρως Ελεγμένα και ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

το ότι είναι εταιρία ΙΚΕ για μένα δικαιολογεί πολλά αναφορικά με τις ευθύνες, διότι μία ΙΚΕ ευθύνεται έναντι τρίτων μόνο μέσω της περιουσία της και όχι μέσω της περιουσίας των εταίρων της.

και δεύτερων τι σημαίνει το πλήρως ελεγμένα, δηλαδή συνδέουν το καλώδιο κοιτάνε ότι δουλεύει και μετά το βγάζουν?

ποιόν κοροϊδεύουμε τώρα....τέλος πάντων πάω να βάλω ένα τσιπουράκι να ηρεμήσω.

Στην Παλέτα Deals θα αποκτήσετε προϊόντα Refurbish , Εκθεσιακά και Καινούργια με Εγγύηση, πλήρως Ελεγμένα και ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

πληρως ελεγμενα?? χωρις καλωδιο?? πως αραγε?? Με το ματι μαλλον :)))

Κυριάκο σε τι ταλαιπωρία σε έχω βάλει δεν μπορούσα ούτε να το φανταστώ. Πάντως αν θες για να μην ταλαιπώρησε τον αφήνουμε τον λειαντηρα

Εγω είμαι απο τους υποστηρικτές του μαγαζιού παιδιά αν δείτε πρότερα μου ποστ.
Απλα τώρα το θεωρώ φάουλ αυτό και γιαυτό η πρωτη κίτρινη καρτουλα.
Αν λήξει ομαλά έχει καλως , αλλιως θα βγει και δεύτερη και τέλος.
Και χαμένος θα βγει ο ίδιος καθώς του έχω δώσει κάνα 500 αρι σε μια εβδομαδα.

Μιχάλη ουτε να το σκέφτεσαι φιλέ δε με ταλαιπωρεις.

Εγω είμαι απο τους υποστηρικτές του μαγαζιού παιδιά αν δείτε πρότερα μου ποστ.
Απλα τώρα το θεωρώ φάουλ αυτό και γιαυτό η πρωτη κίτρινη καρτουλα.
Αν λήξει ομαλά έχει καλως , αλλιως θα βγει και δεύτερη και τέλος.
Και χαμένος θα βγει ο ίδιος καθώς του έχω δώσει κάνα 500 αρι σε μια εβδομαδα.

Μιχάλη ουτε να το σκέφτεσαι φιλέ δε με ταλαιπωρεις.

Άντε να δούμε αν και νομίζω ότι θα σε καλύψει.
Καταλαβαίνω τον θυμό σου πάντως και είναι λογικός αν έδωσες 500 ευρώ μαζεμένα.

Απάντηση: Re: Παραπονα απο μαγαζια

Άντε να δούμε αν και νομίζω ότι θα σε καλύψει.
Καταλαβαίνω τον θυμό σου πάντως και είναι λογικός αν έδωσες 500 ευρώ μαζεμένα.
Δεν πρέπει να έχει διαφορά εάν του άφησε 50 ή 500 ή 5000 , δεν είναι εκεί το πρόβλημα....το πρόβλημα είναι στην παραπληροφόρηση ότι τα εργαλεία είναι λειτουργικά και έχει γίνει πλήρης έλεγχος και κατά μία άποψη στο πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για τους καταναλωτές....από περιέργεια και μόνο θα προσπαθήσω να μάθω σχετικά με το θέμα αυτό τι ισχύει από τις αρμόδιες αρχές.

Γιάννη θα με καλουσαν το μεσημέρι αλλά δεν πήραν, πήρα το βράδυ και έμαθα ότι δε με πήραν καθώς ο τεχνικός τους δεν πήγε χθες καθόλου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γιάννη θα με καλουσαν το μεσημέρι αλλά δεν πήραν, πήρα το βράδυ και έμαθα ότι δε με πήραν καθώς ο τεχνικός τους δεν πήγε χθες καθόλου.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Καλησπέρα Κυριάκο. Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα, αν δεν δεν σου κάνει κόπο, ενημέρωσε μας για την όποια εξέλιξη. Ώστε να ξέρουμε που ακουμπάμε τα ελάχιστα χρήματα μας.

Για ξανα πάρτους...τουλαχιςτον να κανεις την δουλειά σου...