Παρασκευή βράδυ...

PETRAN

AVClub Fanatic
20 June 2006
11,063
in orbit
Λοιπόοον... -bye-

Επειδή έχω τα νεύρα:twoguns: μου με την χθεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ(α ρε ουντέζε παιχταρά!!:slapface: )έχω να προτείνω κάτι για να χαλαρώσουμε λιγάκι...

Το βράδυ της Παρασκευής στου Ψυρρή θα γίνει ένα όμορφο πάρτυ στο Motel..:music-smiley-005:

Στα decks θα βρίσκεται ο Dpen(κατα κόσμο Γιάννης Πένας)ο οποίος παίζει φανταστικές μουσικές(progressive house κατα κύριο λόγο):award: ...

Σας προτέινω ανεπιφύλακτα να πάτε να τον ακούσετε, αξίζει τον κόπο!!:Banane0:

Υ.γ Info για τον Dpen θα βρείτε εδώ---> www.dpen.gr

Χεχε ο Γιαννακης μου εστειλε mail αλλα πεφτει λιγο μακρια. Κανα παρτακι για τον Ολυμπιακο παιζει?

Σήμερα το πάρτυ του γαύρου...
Τώρα, παρτάκι θα είναι...
παρτ***άκι θα είναι-όπως το χθεσινό της ΑΕΚ-δεν ξέρω...
Μακάρι να πάει καλά ο γαύρος να πάρουμε κανα βαθμό γιατί αλλιώς...

Eϊ, μίστερ... πιπεράκι!

Last edited by a moderator:
Νικόλ said:
I like it!!!!!!!! Σ' ευχαριστούμε για την πρόταση, είναι στα υπ' όψιν. . . :Banane0:

Be my guest...-bye-

Θα περάσετε καλά όσοι πάτε..;)

Ωραία και ενδιαφέρουσα πρόταση Δημήτρη (μετά από τόσο καιρό που έχουμε να τα πούμε) και ευχαριστούμε (τουλάχιστον εμείς οι κλαμπάκιδες!:Banane0: :music-smiley-005: )
Θα προσπαθήσω να πάω ,αν και θα ήταν καλά να ήσουν και εσύ εδώ.:grinning-smiley-043

Νικόλ εσύ μη χάσεις !
όλο "..δεν ξέρω..χμ..θα δούμε.." και τέτοια κουλά:slapface:
Το νάζι σου δεν λέγεται.Μια φορά να εμφανιστείς εκτός φόρουμ και τίποτα στον κόσμο..:flipout:

Δημήτρης Ιωάννου said:
Ωραία και ενδιαφέρουσα πρόταση Δημήτρη (μετά από τόσο καιρό που έχουμε να τα πούμε) και ευχαριστούμε (τουλάχιστον εμείς οι κλαμπάκιδες!:Banane0: :music-smiley-005: )
Θα προσπαθήσω να πάω ,αν και θα ήταν καλά να ήσουν και εσύ εδώ.:grinning-smiley-043

Νικόλ εσύ μη χάσεις !
Το νάζι σου δεν λέγεται.Μια φορά να εμφανιστείς εκτός φόρουμ και τίποτα στον κόσμο..:flipout:

Γεια σου κι εσένα Μητσάρα...
Καλά θα ήταν φίλε να'μαι κι εγώ αλλά οι υποχρεώσεις τις δουλειάς δεν σταματάνε ούτε τα σαββατοκύριακα, δυστυχώς!

Anyway, πιστεύω πώς αν πας θα σ'αρέσει..
Αν θές μπορείς να κατεβάσεις set απο το site του για να δεις που "κινείται"...

Well come back my friend:ernaehrung004: :ernaehrung004:

Δημήτρης Ιωάννου said:
Νικόλ εσύ μη χάσεις !
Γιατί μου την λες έτσι βρε Δήμητρη, λίγες φορές έχω έρθει σε event; μόνο σε ένα δεν έχω έρθει και πήρα και κίτρινη κάρτα....:speechless-smiley-0
Σχετικά με την Παρασκεύη αφού δεν έχω παρέα πως θα πάω;:nounder:

PETRAN said:
Σήμερα το πάρτυ του γαύρου...
Τώρα, παρτάκι θα είναι...
παρτ***άκι θα είναι-όπως το χθεσινό της ΑΕΚ-δεν ξέρω...
Μακάρι να πάει καλά ο γαύρος να πάρουμε κανα βαθμό γιατί αλλιώς...

Eϊ, μίστερ... πιπεράκι!

Sorry, ήθελα να το βάλω κι εγώ κάπως έτσι αλλά μου ξέφυγε...:blush:

Ωραία παίζει ο τυπάκος και πολύ ατμοσφαιρικά..

Η μουσική του είnαι ιδανική για background και για loungey καταστάσεις στο σπίτι αλλά δεν βλέπω να με ξεσαλώνει για χορό.

Πάντως ωραίο είναι να "ανακαλύπτουμε" όλο και περισσότερες απόψεις που είναι χρήσιμες και το εννοώ.

Θα κατεβάσω κομμάτια του για να τα ακούω .Ο τύπος είναι "ταξιδιάρικος" και σ ευχαριστώ για το link..:grinning-smiley-043

Υ.Γ. Απ ότι κατάλαβες στις εξόδους μου προτιμώ πιό σκληρά "όπλα" για να λυσσάξω στον χορό..:flipout: