Παρατηρήσεις σχετικά με ίδιους δέκτες Combo & απλούς

πηρα απαντηση απο τον αντιπροσωπο για το θεμα της θερμοκρασιας σε mvision.
δεν ξερω αν πειραζει που τη δημοσιευω , αλλα θα ηθελα να τον ευχαριστησω για την αμεση απαντηση !

ερωτηση:

''...σαν κατοχος 4ων απο τα καλυτερα μοντελα της εταιριας
εχω να παρατηρησω οτι ο τελευταιος μου και πιο πληρης δεκτης της mvision hd300net combo
ειναι ο μονος που κυριολεκτικα βραζει , ειτε σε απεικονιση sd/hd , ειτε με καρτα , ειτε χωρις...
ακομη και σε standby mode ειναι πολυ ζεστος.
Δεν τιθετε θεμα αερισμου στη θεση που βρισκετε , καθως εχω φροντισει να αεριζεται επαρκως.

το ερωτημα :
υπαρχει καποια λυση ή καποια προβλεψη για τοποθετηση fan στην πισω ή πανω θεση του case ?

ευχαριστω !!!''

απαντηση:

''Μάλλον δεν έχεις δει πόσο ζεσταίνεται ο HD200...
Με ανησύχησε και εμένα η θερμοκρασία που ανεβάζουν οι δέκτες ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και ρώτησα σχετικά την κατασκευάστρια εταιρία. Η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα...
Επίσης ρώτησα γιατί δεν ανοίγουν περισσότερο τις τρύπες στο καπάκι και γιατί δεν υπάρχει ανεμιστήρας.
Τρύπες μεγαλύτερες ή περισσότερες δεν μπορούν να ανοιχτούν γιατί μετά το μηχάνημα δεν περνάει CE. Ανεμιστήρας είναι καλή ιδέα αλλά οι περισσότεροι πελάτες -και εγώ μέσα σε αυτούς - δεν μπορώ να ακούω αυτό το βουητό ειδικά τις βραδυνές ώρες. Παρόλα αυτά θα ξαναζητήσω πληροφορίες για πιθανή τοποθέτηση ανεμιστήρα.''

***οντως δεν εχω δουλεψει τον hd200 , ελπιζω να βρεθει μια λυση
αλλιως βλεπω να παιζει πατεντα και μαζι ...εξοδος απο την εγγυηση -bye-

Πάντως από θερμοκρασίες ο 300 combo δεν έχει φάει κολλήματα, τουλάχιστο σε όσους δέκτες έχω δει και ξέρω από γνωστούς. Το αντίθετο δηλαδή από τον 200άρη

Το είπα, δεν το είπα ????? :D