Παράξενα στο δρόμο...

άστα άστα δέχομαι για δώρο χριστουγέννων μαξιλάρι αναπαυτικό όπως και κάθε βάζελος άλλωστε. :worshippy:

Παράξενα στο δρόμο …ας βαλω ένα παράξενο και εγώ :-)

Κάποιος αφηρημένος τράκαρε το περιπολικό Lambo της Ιταλικής Αστυνομίας…

eda3ad98fab086cf77c9b628e77dcbcb.jpg

e7c2b19c4ea49c55fdd89d4695cf4f19.jpg

δείτε καλύτερα και τα video εδώ http://www.youreporter.it/video_La_Lamborghini_della_Polizia_distrutta_a_Cremona_1

Απάντηση: Re: Παράξενα στο δρόμο...

Νομίζω το ίδιο κάνουν και οι "πλάκες" που υπάρχουν ενσωματωμένες στο οδόστρωμα πριν από τα φανάρια, που ξεχωρίζουν μόνο από το περίγραμμά τους που έχει πίσσα. Δεν ξέρω μην συνδέονται και σε πραγματικό χρόνο με κάποιο σύστημα ρύθμισης του χρόνου των σηματοδοτών... τραβηγμένο; Πάντως οι ίδιες πλάκες, τοποθετημένες στις λεωφορειολωρίδες και σε απόσταση όσο το μεταξόνιο ενός επιβατικού αυτοκινήτου, ενεργοποιούν τις κάμερες.

Όσες από αυτές είναι τοποθετημένες στη θέση αναμονής σε φανάρι λειτουργούν όπως και το κουμπί των πεζών. Συνήθως είναι σε δευτερεύουσες οδούς που διασταυρώνονται με μεγάλες αρτηρίες και αν ενεργοποιηθεί από το βάρος οχήματος τότε προσθέτει και αυτό το φανάρι στη επόμενη ακολουθία πράσινων σηματοδοτών.

Ρε σεις lamborghini περιπολικα εχουν στην ιταλια?Ηξερα οτι καπου εχουν πορσε(δε θυμαμαι που),αλλα οχι και lamborghini!

Απάντηση: Re: Παράξενα στο δρόμο...

Ρε σεις lamborghini περιπολικα εχουν στην ιταλια?Ηξερα οτι καπου εχουν πορσε(δε θυμαμαι που),αλλα οχι και lamborghini!
ναι εχουν και το πιο πανω ηταν και η πρωτη βολτα με lamborghini