Παράξενη Φάση..

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Σας έχει συμβεί ?

Αν όχι, να μη σας τύχει ποτέ..
Μιλάω για την περίεργη φάση που περνάω τις τελευταίες δυό τρείς μέρες.
Μια ξαφνική άρνηση να ακούσω μουσική.Καθόλου,νιέντε,nichts !!
Ποιός,εγώ.Που γέμιζα τις κάμαρες τραγούδια και την ζωή μου νότες.
Μυστηριώδης σιωπή.
Δεν μου κάνει κέφι να ανοίξω καν το player μου.Τα δισκάκια κάθονται.Η σκόνη τα ακουμπάει,εγώ όμως όχι.
Ραδιόφωνο εννοείται πως ούτε για αστείο.
Και δεν μιλάμε καν για "δικές" μου μουσικές.Πόσο μάλλον για τις μουσικές των "άλλων".
Ούτε διάθεση για πειραματισμούς και εξερευνήσεις,ούτε για παλινδρομήσεις,παλιμπαιδισμούς και ασφαλή λιμανάκια.
Γιατί αυτό ρε παιδιά?
Η κλασσική στην ανάρρωση,η ροκ στην εντατική,οι Muse στα αζήτητα..Ποιοί ? Οι Abba ? Πού τους θυμηθήκατε αυτούς ..
Δεν είμαι εγώ βρε παιδιά !
Τι έγινε? Ανησυχώ...
Γιατρέ μου είναι σοβαρό ?
Δεν μου συνέβη κάτι πρόσφατα που να με ταράξει και να με κάνει να αλλάξω συνήθειες.
Ξύπνησα μια μέρα απλά,χωρίς να θέλω να ακούσω τίποτα !
Και πάει λέγοντας.
Εξ ού και η καινούρια μου υπογραφή..

Το ξέρω οτι είναι οξύμωρη η ερώτηση που θέτω εδώ,στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά

Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό ?
Για μακρύ ή σύντομο χρονικό διάστημα δεν έχει σημασία.
Το περάσατε ποτέ?
Αρνηθήκατε ξαφνικά μια απ τις μεγαλύτερες αγάπες σας έτσι, εν ψυχρώ? Χωρίς καμμιά εξήγηση και δικαιολογία?Κόλλησε αυτό το ρημάδι το pause στο "σύστημά" σας και δεν προχωρούσε με τίποτα ?
Πολύ θα με βοηθούσατε..

Είμαι ήδη αρκετά αγχωμένος,οποτε μη με πάρετε απ τα μούτρα.Σιγά σιγά..

ΥΓ. Ελπίζω την άλλη βδομάδα τέτοια ώρα να είναι παρελθόν όλα αυτά.
Αλλιώς Σούρλα τρέχα..!

Το ίδιο είχα διαπιστώσει κι εγώ πριν μερικά χρόνια. Η διάθεση για μουσική απλά πέρασε. Αφήνοντας χώρο και χρόνο για κάτι άλλο που θα πάρει τη θέση της. Εξελισσόμαστε μέσα από διάφορες εμπειρίες...

Σας έχει συμβεί ?

Η κλασσική στην ανάρρωση,η ροκ στην εντατική,οι Muse στα αζήτητα..Ποιοί ? Οι Abba ? Πού τους θυμηθήκατε αυτούς ..

Αυτά παθαίνεις όντας πολυσυλλεκτικός . Ενώ εάν έχεις μονομανίες ( καλή ώρα ο υποφαινόμενος) εξελισσόμενος ως άνθρωπος μπορείς να εξελιχθείς μαζί με τις καινούργιες σου μανίες . Αν ακούς από κλασική μέχρι Αμπα και ροκ και Muse , σταματάς μιά και καλή διότι δεν έχεις εναλλακτική λύση . :BDGBGDB55:

Εν πάση περιπτωσει μήν αγχώνεσαι . Το έχω πάθει πολλές φορές , είτε από εξωγενείς αιτίες , είτε από ενδογενείς . Και για πολύ μεγαλύτερα διαστήματα από μερικές μέρες . Θα ξανάρθει αβίαστα . Αλλοιώς ...κάπως πρέπει να ζήσουν και οι γιατροί . Κλέφτες θα γίνουν; -bye-

Ναί ρέ σείς..
Καί στήν τελική εκτός από τήν μουσική υπάρχουν και οι παγοδρομίες...
Μάς φαντάζεστε μέ τά παγοπέδιλλα να κάνουμε πιρουέττες on ice???:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout:

Αυτά παθαίνεις όντας πολυσυλλεκτικός . Ενώ εάν έχεις μονομανίες ( καλή ώρα ο υποφαινόμενος) εξελισσόμενος ως άνθρωπος μπορείς να εξελιχθείς μαζί με τις καινούργιες σου μανίες . Αν ακούς από κλασική μέχρι Αμπα και ροκ και Muse , σταματάς μιά και καλή διότι δεν έχεις εναλλακτική λύση . :BDGBGDB55:

Εν πάση περιπτωσει μήν αγχώνεσαι . Το έχω πάθει πολλές φορές , είτε από εξωγενείς αιτίες , είτε από ενδογενείς . Και για πολύ μεγαλύτερα διαστήματα από μερικές μέρες . Θα ξανάρθει αβίαστα . Αλλοιώς ...κάπως πρέπει να ζήσουν και οι γιατροί . Κλέφτες θα γίνουν; -bye-

Ευχαριστώ Ντόκι

Σκωτσέζικο ντους μου έκανες βέβαια αλλά το ψιλοπάλεψα.
Και τώρα που θα ξοδεύω εγώ τα λεφτά μου μετά τις παρουσιάσεις σας ?
Μη κοιτάς που μερικοί ήταν τυχεροί και τους έκατσαν οι Muse ´δωρο..:idea:

Τα μηχανήματά μου με τα πολυκάναλα και τα καλούδια που τους φόρτωνα,γυρίσαν και με έφτυσαν στα μούτρα.
Από υπερπαραγωγή κατάντησα "Η Μαρία της Σιωπής"!:bigcry:

Και για την ταμπακιέρα ακόμα τίποτα.
"Δυστυχώς ο ασθενής επίκυψε"..

Μου εχει συμβει 3-4 φορες. Τη μια απο αυτες μου κρατησε περιπου 2 μηνες. Ουτε στον εαυτο μου δεν ηθελα να παραδεχτω το λογο που αυτο μου συνεβαινε. Εκεινο το διαστημα ακουγα μονο εκπομπες με τηλεφωνηματα ακροατών στα αθλητικα ραδιοφωνα!!! Κανονικη καταντια...:silly:

Ναι, μου έχει συμβεί αλλά φάση ήταν και πέρασε. Όπως μου έχει συμβεί και το άλλο, να θέλω οπωσδήποτε να ακούσω κάτι αλλά να μη με φτιάχνει τίποτα από όσα έχω διαθέσιμα ούτε να πηγαίνει κάπου το μυαλό μου. Φάσεις έιναι αυτές, έρχονται, περνάνε και αυριο είναι μια καινούρια μέρα...

Ναί ρέ σείς..
Καί στήν τελική εκτός από τήν μουσική υπάρχουν και οι παγοδρομίες...
Μάς φαντάζεστε μέ τά παγοπέδιλλα να κάνουμε πιρουέττες on ice???:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout:

Προτιμώ να αυτοκτονήσω με Botox !!:flipout:

Εν πάση περιπτωσει μήν αγχώνεσαι . Το έχω πάθει πολλές φορές , είτε από εξωγενείς αιτίες , είτε από ενδογενείς . Και για πολύ μεγαλύτερα διαστήματα από μερικές μέρες . Θα ξανάρθει αβίαστα . -bye-
+1

Υπομονή γιατρέ μου..

Re: Απάντηση: Παράξενη Φάση..

Χα !

Σάμπως μου μεινε και τίποτε άλλο ?:BDBDG54:
Διότι σήμερα κόβω τη Μουσική,αύριο τις ταινίες,μεθαύριο τα παγωτά,ύστερα τί θα μείνει να κόψω , έ ??

(σσττ :7SFGSFG:)

Τις σέλες ??????:flipout::flipout::flipout:

και λίγο σοβαρά τώρα, μήπως σε βάρεσε κανά βελάκι στο κούτελο ?????? μήπως !!!

Αλλέως, πάρτο χαλαρά, φάση είναι θα περάσει ???????:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Ρε συ, μήπως γιατί πούλησες τον Denon και δεν έχεις μηχανάκι να την ακούσεις ??????

Και σ' εμενα έχει συμβεί ;)
Για 2-3 μέρες, για μια εβδομάδα...δεν θυμάμαι για περισσότερο. Αρα είτε δεν έχεις κανενα πρόβλημα και είναι απολύτως φυσικό, είτε έχουμε πρόβλημα όλοι μας και ανακυκλωνόμαστε ως τρελλοκομείο :flipout:
Η διαθεση για μουσική θα ξαναρθει μόνη της...μόνο μην την κυνηγάς :)

Πάντως από τήν Πέμπτη 23/8 πού άρχισαν να καίνε τήν Πελοπόννησο και ήμουν σπίτι στην Καλαμάτα γιά διακοπές έκανα έναν μήνα νά ακούσω οτιδήποτε..

Πάντως από τήν Πέμπτη 23/8 πού άρχισαν να καίνε τήν Πελοπόννησο και ήμουν σπίτι στην Καλαμάτα γιά διακοπές έκανα έναν μήνα νά ακούσω οτιδήποτε..

Ηταν και για μενα μια απο τις 3-4 φορες μου. Κρατησε καμια εβδομαδα.

Σπυράκο και Πέτρο εσείς είχατε σοβαρό λόγο.
Εδώ δεν συνέβη τίποτα.
Απλά κάποιος μου πάτησε το mute.
Εδώ πέρασα ´νοσηλείες κατ οίκον και θανατικά και πάλι..

Αντωνάκη ο Denon αντικαταστάθηκε με Denon,οπότε λές ?

Πάντως βέλος στο κούτελο δεν με βάρεσε,αλλιώς θα "παίζαν τα τρανζίστορ τα αμερικάνικα"..:HTEHEH56:

Μου συμβαίνει συχνά. Δεν το θεωρώ σοβαρό.

Λίγη παρέα, κανένα ποτάκι και η διάθεση ξαναέρχεται.

Εσείς βρέ είστε όλοι κοντά. Τι να πω κι εγώ μόνος κατάμονος εδώ κάτω!

:ADFADF1:

Δημητρη σου βαζω στοιχημα οτι οταν σου ξαναρθει η ορεξη .....θα το απολαυσεις πιο πολυ απο καθε αλλη φορα......

Υπομονη.