Παρε κοσμε φακο με 2Ευρω (ειδικα τωρα με την κριση)...

Κατι λενε για 10-20 λουμεν. Δηλαδη για χρηση μεσα στο σπιτι ειναι μια χαρα. Τσιμπησα ενα. Σε λιγες μερες εαν τυχον ερθει θα σας πω νεοτερα.

Αν του βάλεις και κανά led της προκοπής ίσως λέει...Σκέφτομαι να αγοράσω κανένα ίσαμε για να αξιοποιήσω τα led που δε χρειάζομαι πλέον!

πσσσ...ότι πρέπει για το σπίτι πραγματικά...πήρα τρείς...ε... κάποιος θα δουλεύει!!

ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

to pio piuanon einai ta hlektronika ktl ne eiani kollimena,,,,,,,thn exv pa8ei

Δε φαντάζεσαι τι έχω κάνει για ανοίξω φακό...Έχω καταστρέψει 2 eagletac Ρ100Α2&Ρ100C2...Αυτό τα λέει σχεδόν όλα....!Το πολύ πολύ να τους πετάξω χαχα...Σημασία έχει η δημιουργία για κάτι τέτοιο φτηνό...Μόνο που σκέφτομαι πως και τα κυκλώματά τους θα είναι για πέταμα!

Ηρθε τελικα ο φακος. 21-05 εγινε αγορα. 01-06 τον εστειλαν απο Hong Kong και σημερα εφθασε σπιτι.

Σε συγκριση με τον tomahawk που εχω ειναι πιο δυνατος απο την μικρη σκαλα του. Βεβαια η μεσαια του tomahawk ειναι πιο δυνατη. Για μεσα στο σπιτι μια χαρα ειναι, οπως και εξω σε κοντινη αποσταση.

Τωρα θελει να βαλω καμια φωτο να δειτε αλλα δεν τα καταφερνω και καλα με τις φωτο. Αμα καταφερω τιποτα θα σας βαλω να δειτε.

Αποτελειται απο δυο κομματια. α) Τον διακοπτη β) το υπολοιπο σωμα με το led, κατοπτρο, τζαμακι, σωμα μπαταριας

Για τα δυο (02) ευρω που κοστισε μαζι με τα ταχυδρομικα μια χαρα ειναι.:award: