καποιο λαθος κανης.
οι 1000 κυκλοι ειναι που το αυτι εμφανιζη τη μεγιστη ευαισθησια.
αν ισα που ακους τους 1000 δεν θα ακους σχεδον τιποτα απο το υπολοιπο
φασμα.
Ας πούμε οτι ακούς τους 1000 κύκλους στη συνήθη στάθμη ακρόασης(88db), μπορείς να διακρίνεις διαφορά 1dB στους 19000-20000? Νομίζω είναι αδύνατο.Με λίγα λόγια αν ακούς 1000 κύκλους στα 88dB,μπορείς να ακούσεις τη διαφορά στους 20000 σε στάθμη 87??
Με τα παραπάνω εγώ κουφάθηκα!!!!!!! πλάκα κάνω θα το δοκιμάσω αύριο γιατι θα με απολύσουν από την πολυκατοικία (και η απο κάτω είναι που είναι ηλίθια/αγ*****-μου έχει κάνει ήδη εξώδικο για άλλο λόγο...). αλλά όταν έχω τον ονκυο σε pure mode εκεί τα είδε όλα με τα ηχεία. Ήταν φανερή η έλλειψη ελέγχου και ο ήχος δεν ήταν αυτό που περίμενα. Μήπως κάποιος από εσάς που ξέρει καλά τους μπέριδες μπορεί να μου πεί που να βάλω τα dip του ενισχυτή? Low pass, cut, etc.
Ας πούμε οτι ακούς τους 1000 κύκλους στη συνήθη στάθμη ακρόασης(88db), μπορείς να διακρίνεις διαφορά 1dB στους 19000-20000? Νομίζω είναι αδύνατο.Με λίγα λόγια αν ακούς 1000 κύκλους στα 88dB,μπορείς να ακούσεις τη διαφορά στους 20000 σε στάθμη 87??
μα ...δεν μιλάμε γιά 88...
Μιλάμε γιά 30...
Με ακουστικά και απόλυτη ησυχία. Κάντε το νύχτα.
Πάντως σίγουρα 1 db στους 20000 δεν ακούγεται, ούτε κάν μετρητικό δεν το πιάνει...
αν αλλαξης καλωδια ηχειων ακους διαφορες;
ακούω...
αλλά αυτά που ακούω σίγουρα δεν είναι στο εύρος 12000-18000
Βρε καλα το εχω ψυλλιαστει εγω... αφου τελικα ειμαστε κουφοι (ενταξει οχι κι ολοι) τι τα θελουμε τα hi-fi/hi-end???
Sorry κιολαςfftopic:
ενταξη οκ δεν θα μαλωσουμε κιολας παντως πριν 2-3 χρονια που ειχα το deq
το 1db ακουγοταν.
και μαλιστα οταν εδινες 1db στα 20khz η ανηφορα ξεκινουσε απο τα 10Khz.
στα 12.5khz ειχε παρη 0.25 στα 15khz 0.50 και εφτανε το 1db στα 20khz
για αυτο και ακουγοταν.
εστι κι αλλιως το 90% της μουσικης ειναι απο 40-12000 και το ακουμε ολοι.
ασε που ο κουφος με τα ιδια αυτια που ακουη ενα συστημα ακουη και
μια συναυλια οποτε.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.