Παρέλαβα κι εγώ!

Τα αρχεια mkv με ελληνικους υποτιτλους με ποιο προγραμμα παιζουν στο Apple ?

Υπαρχει κατι αντιστοιχο του kmplayer που να ενσωματωνει μεσα ολα τα απαραιτητα φίλτρα και codecs ? :grandpa:

Απάντηση: Re: Παρέλαβα κι εγώ!

Επίσης, χθες βράδυ συνδέθηκε και με τη Sharp μέσω HDMI και μας έδωσε άμεσα αποτελέσματα. 1080p τα παίζει νερό. Μόνο το movist μου έκανε κόγξες, αλλά το VLC το καταβολεύτηκα!

Σχετικά με το Movist.Τους codecs από perian.org τους κατέβασες?
Έπειτα όταν παίζεις κάτι, στο Movist πάνω δεξιά επιλέγεις αν θα χρησιμοποιεί το QT ή το ffmpeg.

το movist και σε εμενα σε ορισμενα m2ts δεν τα παιζε ( εχω το perian ) αλλα με vlc οκ

βγηκε ομως update του movist και τα παιζει ολα τωρα ...

γιατί δε δοκιμάζεις και τη μαμίσια κάρτα ήχου με ένα απλό αναλογικό καλώδιο, όπως έκανα και γώ με το macmini μου και μούπεσε το σαγόνι; Δε νομίζω να ακούγεται καλύτερα από το Dac που έχεις, που είναι πολύ καλό, αλλά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Τελικά το δοκίμασα.

Ακούγεται ανέλπιστα καλά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για καλώδιο minijack-RCA του κ@λου.

Δεν έκανα εκτενείς ακροάσεις, αλλά στέκεται άξια απέναντι στο SF!
Κοίτα να δεις...

Το σημαντικότερο ώφελος από τα καινούργια MBP είναι ότι τα προηγούμενα πλέον προσφέρονται σε πραγματικά καλές τιμές. Έτσι, από χθες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός MBP 15'', 2,53, με τις δύο κάρτες, expresscard, 4 GB RAM, 320 hdd κ.λπ.. Τελικά η επεκτασιμότητα και το "καλό" hardware (αλλά και η χαμηλή τιμή, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; :smile:) βάρυναν περισσότερο στην επιλογή μου, από τη μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας, γιατί για να πιάσω το ίδιο hardware θα έπρεπε να φτάσω πολύ ψηλά στην γκάμα των νέων μοντέλων...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Τα σχόλια και τα επίθετα υπερθετικού βαθμού για το μηχανάκι από τη μεριά μου είναι περιττά. Απλώς είναι τέτοια η ποιότητα κατασκευής, που όποιος έχει δουλέψει σε κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί να επιστρέψει σε οποιοδήποτε άλλο φορητό μηχάνημα...