ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI&feature=player_embedded

«Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ»

Αλλο παλι και αυτο ρε παιδια τι αλλο θα ακουσουμε? για τους τουρκους δεν ειπε......το αλβανε που κολα τωρα?

Tι ψάχνεις τώρα? Για να γίνεις ΟΥΚ θα πρέπει να να είσαι λίγο .... βαρεμένος! (μικρός Αϊνστάιν δηλαδή)

Άσε τον καθένα όπως τη βρίσκει. Στην Ελλάδα είμαστε.

Last edited:
Εξ άλλου οι Τούρκοι είναι φίλοι μας. Τους αρέσει και το Αιγαίο για διακοπές.

Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Αυτό είναι αληθινό ή μοντάζ; Είναι δλδ πραγματικό γεγονός;
Αν ειναι μονταζ πρεπει να ειναι ακακας αυτος που το εκανε....τελεια και παυλα ειναι ντροπη για ολους μας.

Αληθινό είναι .... διαβάστε εδώ

Παρέλαση μίσους στην Αθήνα (vid)

Φωτιές έχει ανάψει η αποκάλυψη της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία”, ότι βατραχάνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων φώναζαν ακραία ρατσιστικά συνθήματα στην στρατωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς», ήταν μερικά από τα ανατριχιαστικά μηνύματα που φώναζαν οι στρατιώτες.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, τα συνθήματα ακούστηκαν αμέσως μόλις έστριψαν στην Πανεπιστημίου, μετά τις εξέδρες των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ήδη αρχίσει η έρευνα, ενώ κανένα Σώμα δεν αποδέχεται τις ευθύνες του, αφού δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πού άνηκαν οι ρατσιστές φαντάροι. Αρχικά, είχε υποπτευθεί ότι ήταν άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού, κάτι που το Πολεμικό Ναυτικό αρνήθηκε, μεταθέτοντας τις ευθύνες στο Λιμενικό Σώμα.

Από την άλλη μεριά, το Λιμενικό αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, μεταθέτοντας ξανά την ευθύνη στο Ναυτικό.

Και ξαφνικά μετά από τόσες παρελάσεις χωρίς ίχνος συνθημάτων και στην χτεσινή κρίσιμη Ευρωπαϊκή συγκυρία,βγαίνουν τέτοια βιντεάκια και αναφορές από την Ε για να δημιουργηθεί και άλλο θέμα !

Ε, δεν τρώμε και κουτόχορτο..

τώρα να μην κάτσω να σας περιγράψω τι μας βάζανε το 1981 να φωνάζουμε και είμασταν και απλοί εκπαιδευόμενοι σμηνίτες....

Και ποιος μου λέει εμένα ότι τα συνθήματα δεν ακούγονται από τον κόσμο στο πεζοδρόμιο; Μια μικρή ομάδα ας πούμε από χρυσά αυγά, δεν θα μπορούσε να φωνάζει τα συνθήματα;

Παιδιά αν ξέρατε τι εστί ΟΥΚάς και τι πλύση εγκεφάλου (μεταξύ άλλων) παθαίνουν, δεν θα σας έκανε καθόλου εντύπωση.
ξερω καλα τι εστι, αλλα ειπαμε οχι και ετσι, τεσπα.

Καλά μόνο η Ελευθεροτυπία "ήταν εκεί";

Πως και δεν υπάρχουν άλλες αναφορές;

Εντάξει το "έχω μια 'δερφή-ειν' όμορφη πολύ" που ακούγεται κατά την εκπαίδευση, αλλά τέτοια συνθήματα και σε παρέλαση και πού, στο κέντρο της Αθήνας; Υπάρχει άλλο ντοκουμέντο ή μόνο το βίντεο του youtube? Τουλάχιστον να φαίνεται ο συγχρονισμός του στόματος των στρατιωτικών με τα παιανιζόμενα, και ίσως και ο σχηματισμός όπου ανήκουν. Αλλιώς πως? Εκτός εάν ήταν κάποιος εδώ αυτόπτης μάρτυρ.

Γιατί σας κάνει εντύπωση; Η ίδια ομάδα παρέλασε στη Θεσσαλονίκη πέρυσι και έλεγε το ίδιο ακριβώς σύνθημα.
Έτυχε να είμαι παρών όταν παρέλαζαν, στην αερογέφυρα και λίγο πιο δεξιά (προς το κέντρο δλδ).

Μάλιστα..

Αλλα πειστήρια εκτός απ το "βιντεάκι" που το στηρίζει η Ε και την μαρτυρία του κ.Πανούση εκ Θεσσαλονίκης αλλά για περσυνή παρέλαση, υπάρχει ??

Η θα το κάνουμε σήριαλ ?