ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

έμενα πάντως δεν μου κάθετε καλά......
μπορεί τα συνθήματα να είναι από διαφορετικό χρόνο
δηλαδή μπορεί να είναι από τα δοκιμαστικά μέσα στο στρατόπεδο η
από τίποτα χρυσά αυγά και απλά να μονταρίστηκαν με την παρέλαση

Πάντως αν όντως είναι αληθινό τοτε ο αξιωματικός ειναι μ@λ@κ@ας
με 3 λλλ και από σπάνια ράτσα γιατί εκ των προτέρων ήξερε τι
θα επακολουθήσει.....

στους δε δημοσιογράφους δεν έχω καμία εμπιστοσύνη...

Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

έμενα πάντως δεν μου κάθετε καλά......
μπορεί τα συνθήματα να είναι από διαφορετικό χρόνο
δηλαδή μπορεί να είναι από τα δοκιμαστικά μέσα στο στρατόπεδο η
από τίποτα χρυσά αυγά και απλά να μονταρίστηκαν με την παρέλαση

Πάντως αν όντως είναι αληθινό τοτε ο αξιωματικός ειναι μ@λ@κ@ας
με 3 λλλ και από σπάνια ράτσα γιατί εκ των προτέρων ήξερε τι
θα επακολουθήσει.....

στους δε δημοσιογράφους δεν έχω καμία εμπιστοσύνη...

Όλα παίζονται τη στιγμή που βασίζονται σε ένα βίντεο για το οποίο δεν ξερουμε εάν ειναι αληθινό ή όχι.
Μοναδική μαρτυρία πάνω στην οποία βασίζεται ένας πολιτικός δεν με εκπλήσσει, μας έχουν συνηθίσει στις γκάφες.
Έργο χρυσών αυγών, προβοκατόρων ή αληθινό είναι απαράδεκτο.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 6.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=145379

Kατά την ´Ε´:'Γραμμή στα συνθήματα έδιναν μάλιστα άντρες με πολιτικά, οι οποίοι ακολουθούσαν την παρέλαση από την πλευρά των θεατών. Ενας από αυτούς πηγαινοερχόταν με άνεση μεταξύ των θεατών και αυτών που παρήλαυναν, φωνάζοντας πρώτος τα συνθήματα που επαναλάμβαναν οι καταδρομείς. '...
E αφού τούς είδε ο καλος δημοσιογράφος αυτούς με τά πολιτικα γιατι δεν τούς έβγαζε και μια φωτογραφία νάμαστε σιγουροι για το ρεπορτάζ??
Eάν οι θεατές,αλλά και ο ίδιος τον έβλεπαν ,ειδικά αυτον πού σουλατσάριζε μέ τέτοια άνεση δεν χρειάζεται νάσαι και Σέρλοκ Χόλμς γιά να τον εντοπίσεις..

Παλιότερα έχω διαβάσει αμίμητο ρεπορτάζ στην ´Ε´,όπου άκουγαν λέει οι Χρυσαυγίτες τό ´στρατιωτικό εμβατήριο Βαλκερίες τού Βάγκνερ γνωστού ρατσιστή συνθέτη πού έγραφε μουσική για τον Χίτλερ ':Banane0::Banane0:
Μετέτρεψαν την οπερα τού Βαγκνερ ´Βαλκυρίες´σε στρατιωτικό εμβατήριο ,την εκαναν ´Βαλκερίες´και τον συνθέτη κάτι σάν Διευθυντή δημοτικής μπάντας,στις υπηρεσίες τού Χίτλερ...Ο Συνθέτης βέβαια έζησε απο το 1813-1883..Λεπτομέρειες τώρα του ότι ηταν αδυνατον να γράφει μουσική για τον Αδόλφο μιάς και ειχε πεθάνει πολύ νωρίτερα....:ADFADF1:

Last edited:
ΣΤο 0:21 ακούγονται καθαρά ΚΑΙ παιδικές φωνές να φωνάζουν ρυθμικά το σύνθημα αλλά και ο ρυθμός των συνθημάτων χάνεται....
προσέξτε στο 0:24 - 026 "το αίμα τους θα χύσουμε πλυθυντικός...μετά το σύνθημα γυρνάει στον ενικό"

Όσο περνάει η ώρα τόσο πιο περίεργο μου φαίνεται....

>περίεργα πράματα

Οι καταδρομείς αυτοί μπορεί κάποτε να τελείωσαν τα ΟΥΚ, όμως τώρα πια δεν ανήκουν στα ΟΥΚ αλλά στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του λιμενικού.
Θεωρώ παντελώς άτοπο το να χρησιμοποίησαν στο σύνθημά τους την κραυγή "ΟΥΚ". Αν συνέβη αυτό τότε είναι εντελώς καταχρηστικό αλλά και ανόητο, καθώς σίγουρα κάποιοι στη ΜΥΚ θα έχουν θυμώσει πάρα πολύ με τη βλακεία που δέρνει τους "συνάδελφούς" τους του λιμενικού...

Θα μου επιτρέψετε να γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι ποτέ άνδρες της ΜΥΚ δεν θα έπεφταν σε παρόμοιο ατόπημα, ό,τι και αν συμβαίνει ή λέγεται εντός της μονάδας τους. Ποτέ, μα ποτέ, δεν θα έλεγαν δημοσία ένα τέτοιο σύνθημα...

Αν λοιπόν το video ανταποκρίνεται στην αλήθεια (έχω τους λόγους μου να πιστεύω το αντίθετο) τότε οι ανόητοι του λιμενικού έκαναν ξανά την "πατατιά" τους...

ρε παιδιά, στις παρελάσεις δεν ακούγονται από τα μεγάφωνα εμβατήρια ?
στο video δεν ακούγετε τίποτα.....
όσο το βλέπω τόσο πιστεύω οτι ο ήχος ειναι ντουμπλαρισμένος
και το τελικό αποτέλεσμα δόθηκε στον δημοσιογράφο.....

Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Παλιότερα έχω διαβάσει αμίμητο ρεπορτάζ στην ´Ε´,όπου άκουγαν λέει οι Χρυσαυγίτες τό ´στρατιωτικό εμβατήριο Βαλκερίες τού Βάγκνερ γνωστού ρατσιστή συνθέτη πού έγραφε μουσική για τον Χίτλερ ':Banane0::Banane0:

Εντάξει το έγραψε με προφορά απλά... αφού δεν το έκανε Βαλκιουρίες, πάλι καλά...

Τα μεγάφωνα και τα εμβατήρια είναι μόνο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
Μετά όταν κατεβαίνεις την Αγ. Κωνσταντίνου παίζουν τα συνθήματα.
Πέρα πάντως από το περιστατικό εγώ χαίρομαι πραγματικά για τα μέλη αυτού του φόρουμ, με τον τρόπο που συζητούν και αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και παρόμοια.
Μπράβο σε όλους σας.

ρε παιδιά, στις παρελάσεις δεν ακούγονται από τα μεγάφωνα εμβατήρια ?
στο video δεν ακούγετε τίποτα.....
όσο το βλέπω τόσο πιστεύω οτι ο ήχος ειναι ντουμπλαρισμένος
και το τελικό αποτέλεσμα δόθηκε στον δημοσιογράφο.....

Εάν έχει γίνει κάτι τέτοιο, είναι απείρως χειρότερο από το να έχουν όντως τραγουδηθεί τέτοια συνθήματα. Δεν πρόκειται για απλή διασπορά, αλλά για χάλκευση ψευδών ειδήσεων, που μόνο με αφαίρεση της άδειας της συγκεκριμένης εφημερίδας μπορεί να αντιμετωπιστεί. ΕΑΝ όμως, λέμε... δεν ξέρω... αυτό μου φαίνεται ακόμη πιο χοντρό και απίθανο

Το βίντεο πρέπει να έχει τραβηχτεί στη σταδίου μακρυά από τις μπάντες των στρατιωτικών σωμάτων που δίνουν το ρυθμό στην παρέλαση. Οπότε είναι λογικό να μην ακούς τα εμβατήρια. Στην τελική ανο κομιστής του video ήθελε να ντουμπλάρει τον ήχο το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να βάλει από κάτω και ένα εμβατήριο σαν χαλί για να "δέσει" και να μην έχουμε τέτοιες απορίες. Γενικά πάντως πρώτη φορά βλέπω παρέλαση με συνθήματα από τους στρατιώτες. Μόνο για παραγγέλματα από διμοιρίτες έχω ακούσει.

Απορίες ενός αδαούς:
- απο πότε αγήματα εκφωνήζουν συνθήματα στις παρελάσεις?
- απο πότε οι αξιωματικοί είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να μην καταλαβαίνουν ότι τέτοια συνθήματα στις παρελάσεις θα δημιουργούσαν πολιτικό θέμα τόσο μεγάλο που θα τους καρατομούσε?
- απο πότε τα συνθήματα που εκφωνεί ένα άγημα, δίνονται απο κάποιους με πολιτική περιβολή μέσα απο τον κόσμο?
- απο πότε βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα και τίθεται σε διαθεσιμότητα ένας άνθρωπος χωρίς να έχει προηγηθεί επίσημη ΕΔΕ? Έχουμε συντεταγμένο κράτος ή το κράτος ανήκει στον εκάστοτε υπουργό? Μαρτυρίες απο τους ίδιους έχουμε? Αν είχαν εντολή για συνθήματα? Για πρώτη φορά? την 28η Οκτωβρίου είχαν συνθήματα στην παρέλαση? Ποιά? Μαρτυρίες απο πολίτες?
- όλως τυχαίως το περιστατικό συμβαίνει σε παρέλαση για πρώτη φορά φέτος που γίνεται συζήτηση για κατάργηση των παρελάσεων.
- Το βιντεο βγήκε απο δημοσιογράφο σε θέση μακριά απο τους επισήμους. Περίεργο οι δημοσιογράφοι συνήθως βρίσκονται δίπλα-απένταντι απο τους επισήμους.Αυτός πως και ήταν μακριά? Ο δημοσιογράφος το τράβηξε μόνος του ή του το έδωσε κάποιος πολίτης? Πρέπει να το πει αυτό...

Ούτε ντετέκτιβ είμαι ούτε με νοιάζει να γίνω αλλά ακόμη θυμάμαι τα "ψυχρά και θυμωμένα βλέμματα που αντάλλαξε ο Καραμανλής με τον Ερντογάν στα εγκαίνια του νέου μουσείου της ακρόπολης". Βέβαια τότε κάποιοι δικαιολογήσανε τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι "αργία ήτανε γράψαμε το ρεπορτάζ απο πριν"! Ωπ! μια στιγμή και χτές αργία ήτανε...

ακόμα και η ποιότητα του video είναι άστα να πάνε
από κάμερα κινητού μου φαίνεται οτι είναι και οχι απο δημοσιογράφο
που πήγε για να κάνει ρεπορτάζ....

Ερώτηση:Eχει σχέση το Helsinki Watch με τον εν λόγω δημοσιογράφο ναί ή οχι??
Θά μού πείτε και νάχει μπορεί το βιντεο νάναι αληθινό..Σωστό ,αλλά πάντα κρατάω μια επιφυλαξη οταν μπλέκεται αυτή ή ´αδέσμευτη´Μ.Κ.Ο.πού όλως τυχαίως χαριεντίζεται όταν πέφτουν μπόμπες στην Γιουγκοσλαβία,κατηγορεί επ´αντισημιτισμώ οιονδήποτε υπερασπίζεται τούς Παλαιστίνιους και βλέπει μιάν Ελλάδα καθ´ολοκληρίαν ρατσιστική ενώ αντιθέτως κωφεύει σε οτιδήποτε συμβαινει σε άλλες χωρες τού κόσμου..
Βέβαια μπορει νάναι και σύμπτωση.

Aχ αυτή η χώρα απο συμπτώσεις άλλο τίποτα βρε Σπύρο!!

Το αναφέρω γιατί έχει πρωτοστατήσει ο εν λόγω στην αναγνωριση τής αρβανίτικης γλώσσας (ταχουμε συζητήσει αυτά πολλάκις Μπίλυ)ως μειονοτικής γλώσσας(:Banane0:) και φυσικά πρωτοστατεί στην αναγνώριση τής ´Μακεδονικής´στην Ελλάδα...
Μπορει βέβαια νάναι τυχαία ολα αυτά και το βιντεο ναναι αληθινό.
Υπάρχουν άρθρα του για την έκθεση Killilea και ανήκει στην ομάδα Κωστόπουλου...
Ε αφού συζητάμε ,ας έχουμε και ένα αλαφρύ βιογραφικό...Δημοσιο προσωπο ειναι.

Last edited: