ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δεν εννοούσα αυτό φίλε μου... Σε παρακαλώ μην πηγαίνεις το θέμα προς τα εκεί...

Απλά τονίζω ότι οι παρελάσεις (και όσα τις ακολουθούν) δείχνουν να έχουν χάσει την ουσία τους. Από τη μια δίνουν βήμα στους εθνικιστές για τις ακραίες εκδηλώσεις τους (πολύ συχνά και προβοκάτσια) και από την άλλη μεταβάλλεται σε πεδίο πολιτικής διεκδίκησης (όχι και ο καταλληλότερος ρόλος για μία παρέλαση).
Ίσως είναι καιρός να δούμε σοβαρά το πόσο σημασία έχει πια να γίνονται...

Η παρέλαση ειναι δημόσια εκδήλωση και ως εκ τούτου συμπεριλαμβάνει και πιθανές αντιδράσεις,ασχέτως εάν συμφωνώ ή διαφωνώ μέ το περιεχόμενό τους και τήν ´στιγμή´που εκδηλώνονται..
Στην παρούσα συγκυρία ,επίσης,χίλιες φορές να ακουστούν συνθήματα γιά την οικονομική και οχι μονον κατάσταση τής Χώρας ,ακόμα και σε μιά παρέλαση,παρά να υπάρχει απόλυτη σιωπή.
Προσωπικά ειμαι υπέρ τών μαθητικών παρελάσεων και κατά τών στρατιωτικών,πού δέν έχουν νόημα..
Ο στρατός ειναι απαραίτητος μέν,αλλά δέν χρειάζεται νά επιδεικνύει τις ικανότητές του με παρελάσεις,παρά όταν και όποτε(πού το απεύχομαι)χρειαστεί.

ναι μωρε ενοχληθηκαν οι 'προοδευτικοι'
Είναι οι ίδιοι που ζητούν κατάργηση των παρελάσεων επειδή είναι… φασιστικό έθιμο
δεν ακουσα ομως το κοσμο εκει να δυσανασχετει,χειροκροτηματα και ζητοκραυγες ακουσα,ολοι φασιστες ειναι??

φασισμός-ρατσισμός-στρατοκαυλίαση, συγκοινωνούντα δοχεία:SFGSFGSF:

σε αυτη την στρατοκαυλιαση οφειλεις το οτι εσυ τωρα υπαρχεις ομως
οχι στις κοτουλες που βαλανε το βυσμα του μπαμπα να υπηρετησουν
καταλαβες?

...Ο στρατός ειναι απαραίτητος μέν,αλλά δέν χρειάζεται νά επιδεικνύει τις ικανότητές του με παρελάσεις,παρά όταν και όποτε(πού το απεύχομαι)χρειαστεί.

Αυτή σου η φράση με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Τα 16 χρόνια υπηρεσίας μου στα ελληνικά υποβρύχια μου έχουν διδάξει ακριβώς αυτό...

Ωστόσο, εγώ είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε παρέλαση. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται στρατιωτική παρέλαση (ποιος ο λόγος να τεθούν προς "επίδειξη" άνθρωποι και μηχανές), πόσο μάλλον να γίνονται μαθητικές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να περνούν οι μαθητές μια τέτοια διαδικασία. Ας τους μάθουν οι καθηγητές τους τουλάχιστον (μεταξύ άλλων) τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου. Αυτό σίγουρα θα ήταν πιο χρήσιμο...

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν αντιλέγω. Ο ρόλος του ΠΑΜΕ είναι πολύ συγκεκριμένος και απαραίτητος, ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να διακωμωδηθεί μία παρέλαση που - τέλος πάντων - για κάποιους κάτι σημαίνει, έστω και με τον περιορισμένο ρόλο που έχει σήμερα... Γιατί η συμμετοχή του ΠΑΜΕ στον δήμο που έτυχε να βρεθώ εγώ, δυστυχώς δεν αρμόζει με το σοβαρό του ρόλο...

Αυτή σου η φράση με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Τα 16 χρόνια υπηρεσίας μου στα ελληνικά υποβρύχια μου έχουν διδάξει ακριβώς αυτό...

Ωστόσο, εγώ είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε παρέλαση. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται στρατιωτική παρέλαση (ποιος ο λόγος να τεθούν προς "επίδειξη" άνθρωποι και μηχανές), πόσο μάλλον να γίνονται μαθητικές. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να περνούν οι μαθητές μια τέτοια διαδικασία. Ας τους μάθουν οι καθηγητές τους τουλάχιστον (μεταξύ άλλων) τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου. Αυτό σίγουρα θα ήταν πιο χρήσιμο...

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, δεν αντιλέγω. Ο ρόλος του ΠΑΜΕ είναι πολύ συγκεκριμένος και απαραίτητος, ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος να διακωμωδηθεί μία παρέλαση που - τέλος πάντων - για κάποιους κάτι σημαίνει, έστω και με τον περιορισμένο ρόλο που έχει σήμερα... Γιατί η συμμετοχή του ΠΑΜΕ στον δήμο που έτυχε να βρεθώ εγώ, δυστυχώς δεν αρμόζει με το σοβαρό του ρόλο...

Η μαθητική παρέλαση έχει αποκτήσει ´βαρύτητα´ακριβώς επειδή μερικοί υπερβάλλουν -δεν εννοώ εσένα προφανώς-και έχουν μετατρέψει σε μείζον γεγονός την κατάργησή της..
Προσωπικά δεν θυμάμαι στά δικά μου μαθητικά χρόνια (πού ήσαν σέ δυσκολότερες εποχές)νά πάθαμε και τίποτα λόγω τής προετοιμασίας τής παρέλασης...Πιο πολύ πλάκα ευχάριστη κάναμε και τίποτα παραπάνω.
Ούτε ´καταπιεστήκαμε´,ούτε αυτό επέδρασε αρνητικά στην μετέπειτα εξέλιξη τού καθενός μας η στίς πεποιθήσεις του.
Τά παιδιά σήμερα,έχοντας μπλέξει σε ένα ανταγωνιστικό και μπερδεμένο περιβάλλον,ελάχιστα μαθαίνουν για την 25η Μαρτίου και τον απελευθερωτικό αγώνα τής Πατρίδας(μέ τά στραβά του και τά σημαντικά του)..
Αντιθέτως βάλλονται μέ διάφορες μπουρδολογίες που υποτιμούν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία.
Δυστυχώς επειδή επί Χούντας ο σημαιοστολισμός ήταν υποχρεωτικός,καθώς και η επίδειξη ´εθνικού πνεύματος´το ίδιο,μερικοί που νομίζουν οτι είναι ´προοδευτικοί´ανατριχιάζουν σήμερα στην ιδέα τού εκούσιου σημαιοστολισμού τών σπιτιών μας ή επειδή παίρνουμε το παιδί μας απο το χέρι και πάμε στην παρέλαση τής περιοχής μας..

Υ.Γ.
Για το περιστατικό τού ΠΑΜΕ,που αναφέρεσαι,ειλικρινά δεν εχω ιδέα.

Last edited:
Μάλιστα..

Αλλα πειστήρια εκτός απ το "βιντεάκι" που το στηρίζει η Ε και την μαρτυρία του κ.Πανούση εκ Θεσσαλονίκης αλλά για περσυνή παρέλαση, υπάρχει ??

Η θα το κάνουμε σήριαλ ?

Μάλλον εσύ θέλεις να γίνει σήριαλ. Απλώς έγραψα αυτό που είδα κι άκουσα, εξαιτίας ενός θέματος που ξεκίνησε άλλος. Δεν έγραψα κάτι τότε.

Η μαθητική παρέλαση έχει αποκτήσει ´βαρύτητα´ακριβώς επειδή μερικοί υπερβάλλουν -δεν εννοώ εσένα προφανώς-και έχουν μετατρέψει σε μείζον γεγονός την κατάργησή της..
Προσωπικά δεν θυμάμαι στά δικά μου μαθητικά χρόνια (πού ήσαν σέ δυσκολότερες εποχές)νά πάθαμε και τίποτα λόγω τής προετοιμασίας τής παρέλασης...Πιο πολύ πλάκα ευχάριστη κάναμε και τίποτα παραπάνω.
Ούτε ´καταπιεστήκαμε´,ούτε αυτό επέδρασε αρνητικά στην μετέπειτα εξέλιξη τού καθενός μας η στίς πεποιθήσεις του.
Τά παιδιά σήμερα,έχοντας μπλέξει σε ένα ανταγωνιστικό και μπερδεμένο περιβάλλον,ελάχιστα μαθαίνουν για την 25η Μαρτίου και τον απελευθερωτικό αγώνα τής Πατρίδας(μέ τά στραβά του και τά σημαντικά του)..
Αντιθέτως βάλλονται μέ διάφορες μπουρδολογίες που υποτιμούν τον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία.
Δυστυχώς επειδή επί Χούντας ο σημαιοστολισμός ήταν υποχρεωτικός,καθώς και η επίδειξη ´εθνικού πνεύματος´το ίδιο,μερικοί που νομίζουν οτι είναι ´προοδευτικοί´ανατριχιάζουν σήμερα στην ιδέα τού εκούσιου σημαιοστολισμού τών σπιτιών μας ή επειδή παίρνουμε το παιδί μας απο το χέρι και πάμε στην παρέλαση τής περιοχής μας..

Υ.Γ.
Για το περιστατικό τού ΠΑΜΕ,που αναφέρεσαι,ειλικρινά δεν εχω ιδέα.

Μέσα από τη διαφωνία μας διδασκόμαστε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Και χαίρομαι ιδιαίτερα που ο διάλογός μας αυτός είναι ουσιαστικός.

Η κουβέντα περί παρελάσεων κλπ οπωσδήποτε είναι πολύ μεγάλη και δεν εξαντλείται εύκολα εδώ. Για να ολοκληρώσω την άποψή μου πάντως (και λόγω προχωρημένης ώρας) θα έλεγα ότι οι παρελάσεις θα είχαν νόημα σε ένα πιο υγειές περιβάλλον. Αν γίνονταν μόνο για να θυμηθούμε τους αγώνες των παλαιότερων και να ωφεληθούμε εμείς και τα παιδιά μας από τις μνήμες αυτές τότε όλα θα ήταν καλά. Όμως σήμερα, έχουν καταντήσει σύγχρονα "πεδία μάχης" αντιπαραθέσεων, σκοπιμοτήτων και συμφερόντων.
Ποιος ο λόγος να συνεχιστουν λοιπόν;

Η θέση των παιδιών μας δεν είναι να παρελαύνουν στους δρόμους. Είναι να προετοιμάζονται για το μέλλον πάνω στις βάσεις που πρώτα εμείς σαν γονείς τους δίνουμε. Να βλέπουμε στα μάτια τους μια καλύτερη Ελλάδα που έρχεται. Να οραματίζονται και να δημιουργούν...
Ούτε και η θέση των στρατιωτικών είναι στους δρόμους, να προχωρούν λες και βγήκαν από επέτειο της 21ης Απριλίου... Η θέση τους είναι να ετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν για να μην πηγαίνουν τα χρήματα χαμένα. 16 χρόνια ταξιδεύω με υποβρύχια, δεν χρειάστηκα καμμία παρέλαση για να κάνω σωστά τη δουλειά μου, για την οποία περήφανα πιστεύω ότι είναι και δύσκολη και επικίνδυνη. Πιστέψτε με, οι σύγχρονες απαιτήσεις (ανάλογα και με τη θέση του στρατιωτικού ασφαλώς) είναι ιδιαίτερα μεγάλες και η "στρατοκαβλίαση" έχει γίνει πια ασήμαντη μειοψηφία ανάμεσα στα στελέχη μιας και τη θέση της έχει πάρει ο επαγγελματισμός.

Αν λοιπον το video είναι αυθεντικό (επαναλαμβάνω, το αμφισβητώ για κάποιους λόγους) τότε αυτή η ασήμαντη μειοψηφία μερικών λιμενικών εξέθεσε όλους αυτούς που πραγματικά προσφέρουν σημαντικά. Ειδικά στην Ελλάδα, που έχουν μάθει πια όλοι να βάζουν τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι...

ΥΓ. Το περιστατικό δεν έχει ακουστεί σε κανένα δελτίο ειδήσεων. Δεν έγιναν άλλωστε και τίποτε επεισόδια. Σε ένταση αναφέρομαι, αδικαιολόγητη μάλιστα, που προκάλεσαν κάποιοι απο τα μέλη του παρελαύνοντας σε κάποιο δήμο. Αφού τέλος πάντων ήθελαν να παρελάσουν, δεν υπήρχε λόγος να χλευάζουν αδικαιολόγητα άλλες μερίδες ανθρώπων...

Last edited:
16 χρόνια ταξιδεύω με υποβρύχια, δεν χρειάστηκα καμμία παρέλαση για να κάνω σωστά τη δουλειά μου, για την οποία περήφανα πιστεύω ότι είναι και δύσκολη και επικίνδυνη. Πιστέψτε με, οι σύγχρονες απαιτήσεις (ανάλογα και με τη θέση του στρατιωτικού ασφαλώς) είναι ιδιαίτερα μεγάλες και η "στρατοκαβλίαση" έχει γίνει πια ασήμαντη μειοψηφία ανάμεσα στα στελέχη μιας και τη θέση της έχει πάρει ο επαγγελματισμός.

..

Δέν αμφιβάλλω γι´αυτό καθόλου.Ισα-ισα πού ,ακριβώς επειδή δεν ζούμε στο Λιχτενστάϊν,αλλά ούτε συνορεύουμε μέ κάποιο Βέλγιο ,είναι σημαντική αλλά και απαραίτητη η παρουσία ευσυνείδητων και καλά εκπαιδευμένων επαγγελματιών,μέ σαφή αίσθηση τού καθήκοντος.

Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

δεν ακουσα ομως το κοσμο εκει να δυσανασχετει,χειροκροτηματα και ζητοκραυγες ακουσα,ολοι φασιστες ειναι??

Το φανταστικο μικροφωνο πιανει ολη την ακουστικη μπαντα του χωρου....

Επισης ε μια παρελαση δεν δινεις παντα σημασια στις κραυγες των στρατιωτων.

Εχει αρκετη φασαρια και ομιλιες διπλα σου , υπαρχουν παρα πολλα παιδια....

Αλλωστε συνηθως δεν φωναζουν τετοια συνθηματα αλλα τα γνωστα τους πορωτικα, οποτε μοιραια τους αγνοεις υποσυνειδητα.

Απο το ρεπορτάζ του ιδίου (enet.gr)

"Οι συνήθεις ύποπτοι «Σκοπιανοί», Αλβανοί και Τούρκοι είχαν την τιμητική τους, σε συνθήματα όπως το ακόλουθο: «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό».
Ή αυτό το ανατριχιαστικό: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς»."

Ακούτε τέτοια πράγματα στο βίντεο?
Γιατί αν ακούτε, εγώ κουφάθηκα... και τσάμπα το στερεοφωνικό.....

Σε αυτο το βιντεο δεν ακουστηκαν νομιζω τα υπολοιπα που περιγραφονται. Αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση εφοσον ειπαν πραγματικα αυτο που ακουστηκε να ειπαν και τα υπολοιπα.

Περιεργο πραγμα ο φανατισμος.

Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Παράξενο είναι οτι σε κανένα απ τα στρατόπεδα που υπηρέτησα εγώ (και με το Μακεδονικό στην έκρηξή του) δεν άκουσα τέτοια,παρόμοια ή χειρότερα συνθήματα.

Ουτε στην δικη μου μοναδα αλλα αυτο δεν λεει τιποτα....

Εκανες σε τιποτα κομαντα που εκει η πιεση και πλυση εγκεφαλου προς φανατισμο ειναι αφορητη ?

Κατα τα λοιπά η χρονική στιγμή ( ελληνιστί timing) ,του συμβάντος δεν σε προβληματίζει?

Ε καλα τωρα ολα σε αποπροσανατολισμο τα αποδιδουμε.

Και τους στρατοκαυλους και το dvd της τζουλιας , σε λιγο και καμια μεταγραφη στο ποδοσφαιρο....

Υπαρχει κι αλλη ζωη εκτος απο τα πολιτικα για πολυ κοσμο και με τα σημερινα ΜΜΕ να μαστιγωνουν τους θεατες ειναι πολυ πιο ευκολο απο το παρελθον να προκαλεσουν αισθηση τετοια γεγονοτα και να γεμισουν τα πεινασμενα για "ειδησεις" δελτια ....

σε αυτη την στρατοκαυλιαση οφειλεις το οτι εσυ τωρα υπαρχεις ομως
οχι στις κοτουλες που βαλανε το βυσμα του μπαμπα να υπηρετησουν
καταλαβες?

Αυτο ειναι αυθαιρετο δικο σου συμπερασμα.

Ουτε οι μεν ουτε οι δε κληθηκαν να υπερασπισουν εως τωρα την πατριδα μας σε καποια συρραξη οποτε μην βιαζεσαι να κρινεις ποιος ειναι πιο πατριωτης απο καποιον αλλον.

Εκτος αν γνωριζεις το ποιόν και τις ιδεες των τελευταιων πεσοντων σε πολεμο....

Αυτο ειναι αυθαιρετο δικο σου συμπερασμα.

Ουτε οι μεν ουτε οι δε κληθηκαν να υπερασπισουν εως τωρα την πατριδα μας σε καποια συρραξη οποτε μην βιαζεσαι να κρινεις ποιος ειναι πιο πατριωτης απο καποιον αλλον.

Εκτος αν γνωριζεις το ποιόν και τις ιδεες των τελευταιων πεσοντων σε πολεμο....

Ιστορικα μιλησα
ειναι αυτονοητο οτι αυτος που δεχεται να θυσιαστει γιατην πατριδα δεν εχει τις αποψεις του Κωστα
αν ειναι αυτο το συμπερασμα αυθαιρετο το 'φασισμός-ρατσισμός-στρατοκαυλίαση, συγκοινωνούντα δοχεία' του κωστα τι ειναι τοτε???

Ιστορικα μιλησα
ειναι αυτονοητο οτι αυτος που δεχεται να θυσιαστει γιατην πατριδα δεν εχει τις αποψεις του Κωστα
αν ειναι αυτο το συμπερασμα αυθαιρετο το 'φασισμός-ρατσισμός-στρατοκαυλίαση, συγκοινωνούντα δοχεία' του κωστα τι ειναι τοτε???

Κι εγω Ιστορικα μιλησα.

Και σου λεω οτι δεν εχεις ιδεα (ουτε κι εγω φυσικα) για το ποιος προκειται να ειναι περισσοτερο πατριωτης και ετοιμος να θυσιαστει για την πατριδα σε ενδεχομενη συρραξη.

Ολα ειναι υποθετικα....

Και ιστορικα δεν εχουμε αποδειξεις....

Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σε αυτο το βιντεο δεν ακουστηκαν νομιζω τα υπολοιπα που περιγραφονται. Αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση εφοσον ειπαν πραγματικα αυτο που ακουστηκε να ειπαν και τα υπολοιπα.

Περιεργο πραγμα ο φανατισμος.

Ακριβώς! Αυτό για τα δέρματα κλπ το άκουσα live στην προηγούμενη παρέλαση.
Ο κόσμος γύρω μου δεν πρόσεχε ακριβώς τι λένε. Άλλοι παίζαν με τα παιδάκια τους κουνώντας σημαιούλες, άλλοι μιλούσαν μεταξύ τους, άλλοι έφευγαν κλπ.
Συνειδητά δεν παρακολουθούσαν. Άκουσα κάποιους να μουρμουρίζουν: "μα τι λένε αυτοί;" αλλά τίποτε περισσότερο.
Εμένα μου κέντρισε το ενδιαφέρον το τέμπο του συνθήματος και για αυτό το παρατήρησα.

Κι εγω Ιστορικα μιλησα.

Και σου λεω οτι δεν εχεις ιδεα (ουτε κι εγω φυσικα) για το ποιος προκειται να ειναι περισσοτερο πατριωτης και ετοιμος να θυσιαστει για την πατριδα σε ενδεχομενη συρραξη.

Ολα ειναι υποθετικα....

Και ιστορικα δεν εχουμε αποδειξεις....

θελουμε αποδειξεις ρε συ ενας ΟΥΚας που εχει περασει εθελοντικα μαλιστα τετοια εκπαιδευση τι θα κανει αν χρειαστει για την πατριδα?????????
τελοςπαντων δεν το συνεχιζω,διαφωνουμε ριζικα
αλλα ειναι κριμα να τα ισοπεδωνουμε ολα και να λεμε ενα φασισμος και να καθαριζουμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ουτε στην δικη μου μοναδα αλλα αυτο δεν λεει τιποτα....

Εκανες σε τιποτα κομαντα που εκει η πιεση και πλυση εγκεφαλου προς φανατισμο ειναι αφορητη ?

Τέτοια συνθήματα ακούγοντε για να προσβάλουν άλλους, παρά να εμψυχώσουν τους φωνασκούντες. Δεν έχει σχέση με κομάντα.

Εγώ τεχνικάριος έκανα και μου έτυχαν οι μαυροσκούφηδες στο δρόμο μου. Οι μουσουλμάνοι μας έκουγαν εύκολα όταν φωνάζαμε και για αυτό φωνάζαμε... Το ίδιο ισχύει και για την παρέλαση. Όλο και κάποιος αλβανός θα άκουγε...

Βeavis o στρατός εξυπηρετεί τον πόλεμο. Όσο αναγκαίος και αν είναι, ακόμα και αν οι περισσότεροι τρέχουμε για να υπηρετήσουμε αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε και την καλύτερη των εντυπώσεων... Μακάρι να μη χρειαζόταν η ύπαρξη του στρατού, μάλλον αυτό αναφέρθηκε πρίν και κάποιοι χαρακτηρισμοί γι´αυτούς που θέλουν το αντίθετο...
Φαντάζομαι ότι και εσύ θα συμφωνείς, ότι κάποιοι επιθυμούν τον πόλεμο και το θάνατο...

-bye-

Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

θελουμε αποδειξεις ρε συ ενας ΟΥΚας που εχει περασει εθελοντικα μαλιστα τετοια εκπαιδευση τι θα κανει αν χρειαστει για την πατριδα?????????
τελοςπαντων δεν το συνεχιζω,διαφωνουμε ριζικα
αλλα ειναι κριμα να τα ισοπεδωνουμε ολα και να λεμε ενα φασισμος και να καθαριζουμε

Ποιοί είναι ΟΥΚαδες;Οι λιμενόμπατσοι;Δεν είναι κάν στρατιωτικοί.Μιά λειψή βασική εκπάιδευση έχουν πάρει.Οι μονιμάδες των ΟΥΚ γελάνε μαζί τους.

Κάπου δεν ξέρεις τι λές...

Πως αρέσει σε μερικούς το μαγκιά-κλανιά...Αμα μυρίσει μπαρούτι,να δούμε που θα βρίσκονται...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ποιοί είναι ΟΥΚαδες;Οι λιμενόμπατσοι;Δεν είναι κάν στρατιωτικοί.Μιά λειψή βασική εκπάιδευση έχουν πάρει.Οι μονιμάδες των ΟΥΚ γελάνε μαζί τους.

Κάπου δεν ξέρεις τι λές...

Πως αρέσει σε μερικούς το μαγκιά-κλανιά...Αμα μυρίσει μπαρούτι,να δούμε που θα βρίσκονται...

ΣΤο θεμα αυτο ξερω πααααρα πολλα περισσοτερα απο σενα πιστεψε με
Μιλησα για ΟΥΚ οχι για τους 'λιμενομπατσους' οπως ειπες
Για το μαγκια κλανια εχεις δικιο,εχει αποδειχτει και σε πολυ 'αναιμακτες´καταστασεις οπως στα Ιμια αλλα και σε πραγματικο πολεμο οπως στην Βοσνια,αλλα ειπα λιγος σεβασμος στον στρατο της ελλαδος δεν βλαπτει
παντου βλεπετε φασιστες ελεος!