ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Μάλλον εσύ θέλεις να γίνει σήριαλ. Απλώς έγραψα αυτό που είδα κι άκουσα, εξαιτίας ενός θέματος που ξεκίνησε άλλος. Δεν έγραψα κάτι τότε.

Σου απευθύνθηκα προσωπικά και και μου απαντάς έτσι θρασύτατα ?

Και σου απαγορεύω να μου ξαναμιλήσεις εδώ μέσα μ και με αυτό το υφάκι.

Υ.Γ.Και εγώ άκουσα κάποτε οτι ο Πάγκαλος τα είχε με την Μπάρμπα..Δεν βγήκα να το "δημοσιεύσω"

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δεν είναι στρατιώτες οι συγκεκριμένοι, είναι λιμενικοί. Ανήκουν στο υποργείο εμπορικής ναυτιλίας και όχι στο υπουργείο εθνικής άμυνας.
Έχουν εκπαιδευτεί στη ΜΥΚ (οι περισσότεροι κατα τη θητεία τους ή ως πενταετούς υποχρέωσης) αλλά ούτε υπηρετούν σε αυτή, ούτε την αντιπροσωπεύουν.
Αποτελεί απίστευτη γκάφα και κατάχρηση το ότι χρησιμοποίησαν την κραυγή "ΟΥΚ" στο σύνθημά τους.
Πριν τους υπερασπιστείς, φρόντισε να μάθεις τη γνώμη και των πραγματικών βατραχανθρώπων, εκείνων της ΜΥΚ, που ήδη έχουν τσαντιστεί απίστευτα με τη βλακεία των λιμενικών. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω, δεν δέχομαι αντίρρηση σε αυτό...

Όσο για τους κινδύνους που αναφέρεις, ναι, τους γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Είναι δουλειά τους και επιλογή τους όμως, όπως και δική μου ήταν να κινδυνεύω ταξιδεύοντας με υποβρύχια. Δεν βγήκα ποτέ στους δρόμους να βρίζω δεξιά και αριστερά επειδή έχω γ*****ί στα ταξίδια εξαιτίας των προκλήσεων των "γειτόνων"...
Ο κίνδυνος της δουλειάς δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εκθέτει μία ολόκληρη μερίδα επαγγελματιών.

Αυτά, και καλό Σαββατοκύριακο. Φεύγω για καμμιά εκδρομή...

Διαβασα με προσοχη τα γραφομενα σου και χαιρομαι ιδιαιτερα που εχουμε ανθρωπους με καθαρο μυαλο, κριση και ψυχραιμια σε ποστα οπως το δικο σου.

Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις το τρωκτικό να εξισώνει την αερομαχία στο Αιγαίο με την παρέλαση λιμενικών στην Πανεπιστημίου. Αν ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο με αφορμή το σύνθημα που ακούστηκε στην παρέλαση.

Και δεν νομίζω, εδώ, τουλάχιστον, να διατυπώθηκε η άποψη οτι σε συνθήκες μάχης πρέπει οι στρατιώτες να συμπεριφέρονται ευπρεπώς σύμφωνα με τους κανόνες ευγενείας.

ε τοτε ενας απο εσας τους 'προοδευτικους' με η χωρις εισαγωγικα
ας μου εξηγησει τα εξης '
τι σας χαλασε τοσο πολυ?
1) το οτι το συνθημα το ειπαν λιμενικοι και οχι τα ΟΥΚ
2) το οτι το ειπαν σε καιρο ειρηνης?
3)το οτι το ειπαν στο δρομο και οχι σε στρατοπαιδο

ας στειλετε μια λιστα στο υπουργειο με το ποια σωματα επιτρεπεται να λενε συνθηματα και που
σας δεν ντρεπομαστε λιγο λεω εγω

Το οτι ειπώθηκε "εν ψυχρώ" και όχι "εν θερμώ".
Υποθέτω ότι όλοι μας εν θερμώ και κατ'ιδίαν έχουν πει κάποιες βαριές κουβέντες που αρχίζουν από μ ή γ. Δεν ξέρω αν πιστεύετε ότι πρέπει να γενικεύσουμε αυτόν τον τρόπο ομιλίας και στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΣΑ ΜΑ.....Α ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΣΤΟ ΚΕΕΔ ΤΟ 85 ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥ-ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ-ΒΙΑΣΤΗ-ΦΟΝΙΑ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ ΤΟ ΕΞΗΣ.
"ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ
ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ"

ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Περίεργο...ήμουν στο ΚΕΕΔ το 85,αλλά αυτό το σύνθημα δε νομίζω να το άκουσα.

Αν το βιντεο ειναι αληθινό εμένα με χάλασαν δυό πράγματα:
1)Σε μιά ειρηνική παρέλαση και οχι στό απευκταίο πεδίο μάχης,κάποιοι πουλάνε βλακώδη και ανέξοδο ελληναράδικο τσαμπουκά..
2)Αυτός ο βλακώδης και ελληναράδικος τσαμπουκάς γίνεται αντικειμενο εκμετάλλευσης διαφόρων Μ.Κ.Ο. πού έχουν ´ιδιαίτερους´στόχους..
Προσωπικά δεν φούσκωσα απο υπερηφάνεια μέ μιά τέτοια στάση τών Λιμενικών,αλλά αντιθέτως αισθάνθηκα οτι με την απαράδεκτη στάση τους,δυσφήμισαν τήν Χώρα..
Και επειδή βαριέμαι φρικτά και τά διάφορα ´Παρατηρητήρια´τού Ελσίνκι ,θεωρώ πώς οι μάγκες τούς εδοσαν χοντρό πάτημα..
Αρα έκαναν διπλό κακό.

εμενα ξερεις τι με χαλασε?
που δεν ειπαν συνθημα και για τα μελη του ΠΑΜΕ που αμαυρωσαν την παρέλαση όπου τιμάται η Εθνική Επανάσταση με την εμφανιση τους και τις σημαιες τους

Και που ξέρεις εάν πρόγονοι τών μελών τού ΠΑΜΕ δεν συμμετείχαν στην επανάσταση τού 21?:D
Πολλοί οπλαρχηγοί ειχαν επαναστατικές-απελευθερωτικές ιδέες και τότε..........................

Με δεδομένο ότι έχει συμβεί το περιστατικό στην παρέλαση. Με χάλασε που μία μονάδα επιφορτισμένη με την ασφάλεια της χώρας (είτε εσωτερική είτε εξωτερική) σε καιρό ειρήνης και στην σημαντικότερη εθνική επέτειο επέλεξε να αψηφήσει την δημοκρατική αρχή και να προβεί σε μία πράξη που κατά τη γνώμη μου παραβιάζει το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους, το αίσθημα ασφάλειας των φιλοξενούμενων αλλοδαπών στην Ελλάδα, προσβάλλει την φιλοξενούμενη στην Ελλάδα διπλωματική αποστολή γείτονος χώρας και επιθυμεί να "ασκήσει" πολιτική χωρίς να προβλέπεται και χωρίς να έχει ζητηθεί (Θεός φυλάξοι). Δεν χρειάζεται να είναι κανείς προοδευτικός για να καταλάβει ότι η ώρα και η στιγμή δεν άρμοζε για ένα τέτοιο σύνθημα.

Κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει ποτέ και πουθενά σε καιρό ειρήνης να εκφωνούνται συνθήματα που στοχοποιούν και υβρίζουν κάποιον με τον οποίο δεν είμαστε σε πόλεμο. Και γι' αυτό δεν έχω πρόβλημα με το να βρίζει ο πιλότος τον εχθρό του σε αερομαχία ακόμα και χωρίς οπλισμό, γιατί σε εκείνη τη φάση βρίσκεται σε μάχη και κινδυνεύει και τη ζωή του. Δεν έχω την απαίτηση να ακολουθελί και κανόνες ευγενείας. Στην περίπτωση της παρέλασης τι έγινε; Μήπως επειδή πλησιάζαν στην Ομόνοια ήθελαν να τρομάξουν τους "Αλβανούς που την είχαν στήσει στην πλατεία"; Έχω την απαίτηση, σαν πολίτης της χώρας που έκανα το καθήκον μου προς αυτήν ή νόμιμα απαλλάχτηκα από αυτό, ο κάθε αξιωματικός του ελληνικού στρατού να έχει τη φρόνηση να σταθμίζει πότε αρμόζει ή δεν αρμόζει να κάνει κάτι, γιατί αν γίνει πόλεμος αυτός θα με διοικήσει και θα με οδηγήσει στη μάχη ή στο σφαγείο.

Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

εμενα ξερεις τι με χαλασε?
που δεν ειπαν συνθημα και για τα μελη του ΠΑΜΕ που αμαυρωσαν την παρέλαση όπου τιμάται η Εθνική Επανάσταση με την εμφανιση τους και τις σημαιες τους

Αν έλεγαν ένα τέτοιο σύνθημα θα τους παραδεχόμουν. Αλλά δεν το έκαναν. Είπαν ένα άλλο.

Σου απευθύνθηκα προσωπικά και και μου απαντάς έτσι θρασύτατα ?
Να υποθέσω οτι δεν χρησιμοποίησες εσύ το όνομά μου στην απάντηση που εγραψες (και στην οποία γελοιοποιήθηκες εκ των γεγονότων)?

Και σου απαγορεύω να μου ξαναμιλήσεις εδώ μέσα μ και με αυτό το υφάκι.
Και ο αστυνομικός διευθυντής Ματαράγκας απαγόρευε να συναντιούνται περισσότεροι από δύο ταυτόχρονα, όπως και άλλα πολλά με τα οποία γεμίζουμε τα θέματα "ανέκδοτο της ημέρας", " αστεία βίντεο", "αστείες φωτό" κλπ στα διάφορα fora.

Υ.Γ.Και εγώ άκουσα κάποτε οτι ο Πάγκαλος τα είχε με την Μπάρμπα..Δεν βγήκα να το "δημοσιεύσω"
Τα αυτιά σου λειτουργούν υπέροχα, για το στόμα σου δεν ξέρω...

Προς Κ.Πανούση

Εσείς έχετε γελοιοποιηθεί κατά καιρούς,μη κοιτάτε που δεν το καταλαβαίνετε ή σας το κρύβουν για να μην πληγωθείτε.:guitarist:
Οσο για το δικόσας στόμα..ουδέν σχόλιον

Δεν πειράζει όμως,συνεχίστε μόνος σας.
Δεν είναι η πρώτη φορά .

Εγώ χρονιάρες μέρες δεν πατάω κουμπιά.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους

Προς Κ.Πανούση

Εσείς έχετε γελοιοποιηθεί κατά καιρούς,μη κοιτάτε που δεν το καταλαβαίνετε ή σας το κρύβουν για να μην πληγωθείτε.:guitarist:
Οσο για το δικόσας στόμα..ουδέν σχόλιον

Δεν πειράζει όμως,συνεχίστε μόνος σας.
Δεν είναι η πρώτη φορά .

Εγώ χρονιάρες μέρες δεν πατάω κουμπιά.

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλους

Εσύ δεν είσαι που μου "απαγόρευσες" να ασχολούμαι μαζί σου;
Όσο για το "συνεχίστε μόνος σας" δεν έχω τι να πω. Ανεπανάληπτο!!!
Συνέχισε τώρα την κουβεντούλα με τους δικούς σου!
Α, ξέχασα! Η υπογραφή μου δεν πάει σε εσένα.

Δεν μπορω να καταλαβω, απο που προκυπτει απο το βιντεο οτι οι ανδρες τις (ΜΥΑ/ΛΣ)...που ανηκουν στα σωματα ασφαλειας και οχι στις ενοπλες δυναμεις του ΠΝ (Μ.Υ.Κ)...πρωην Ο.Υ.Κ,λενε τα δυο επιμαχα συνθηματα για τα οποια γινετε ο "ντορος".?

υγ. δεν χρειαζετε βεβαια να αναλυσω,οτι καταδικαζω τετοια συνθηματα δημοσια...στην εκπαιδευση λεγονται....αλλα εκει ειναι αλλο θεμα.