ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΤο θεμα αυτο ξερω πααααρα πολλα περισσοτερα απο σενα πιστεψε με
Μιλησα για ΟΥΚ οχι για τους 'λιμενομπατσους' οπως ειπες
Για το μαγκια κλανια εχεις δικιο,εχει αποδειχτει και σε πολυ 'αναιμακτες´καταστασεις οπως στα Ιμια αλλα και σε πραγματικο πολεμο οπως στην Βοσνια,αλλα ειπα λιγος σεβασμος στον στρατο της ελλαδος δεν βλαπτει
παντου βλεπετε φασιστες ελεος!

Βρε ποιός σε είπε φασίστα;

Αλλά όταν πιάνεσαι απο την κατακριτέα και κραυγαλέα μαγκιά-κλανιά μερικών λιμενικών(άν βέβαια έγινε),για να κάνεις κήρυγμα κι επίδειξη παληκαριάς,κάπου δεν μας τα λές καλά.

μα δεν μπορω να διαβαζω δηλωσεις ''φασισμός-ρατσισμός-στρατοκαυλίαση, συγκοινωνούντα δοχεία'
αντε αν ειναι να αρχισω και γω 'κομμουνισμος-ανθελληνες -προδοτες-αδερφες συγκοινωνουντα δοχεια'

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ειπα λιγος σεβασμος στον στρατο της ελλαδος δεν βλαπτει
παντου βλεπετε φασιστες ελεος!

Ποιος δεν σεβεται τον στρατο ?

Τους φασιστες , ρατσιστες και ολους τους ομοιους με αυτους που φωναζαν (αν φωναζαν ) αυτα τα συνθηματα κρινουμε .

Τωρα αν αυτοι ειναι και ενστολοι αυτο δεν προσδιδει κατι στο αξιομαχο τους. Αντιθετα ντροπιαζει το λαο μας.

δε βλέπουμε παντού φασίστες, μόνο εκεί που σκάνε μύτη κραυγάζοντας. κι ο Ελληνικός Στρατός δεν πάσχει από στρατοκαυλίαση στο σύνολό του- ευτυχώς. άλλο τώρα αν κάποιοι κάνουν τα πάντα για να πείσουν τα φαντάρια ότι το μίσος είναι για τον ξένο και τον διαφορετικό κι όχι για τον ομόφυλό τους καταπιεστή...

Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

δε βλέπουμε παντού φασίστες, μόνο εκεί που σκάνε μύτη κραυγάζοντας. κι ο Ελληνικός Στρατός δεν πάσχει από στρατοκαυλίαση στο σύνολό του- ευτυχώς. άλλο τώρα αν κάποιοι κάνουν τα πάντα για να πείσουν τα φαντάρια ότι το μίσος είναι για τον ξένο και τον διαφορετικό κι όχι για τον ομόφυλό τους καταπιεστή...

δεν ειναι φανταρια,ειναι στρατιωτες του ελληνικου στρατου,και δεν μιλαμε για αυτους,μιλαμε για μοναδες ανορθοδοξου πολεμου,εχει τεραστια διαφορα

Last edited:
οσο για τους λιμενομπατσους που λες ρωτηστε κανεναν απο κερκυρα πχ ποσες φορες εχουν κινδυνευσει απο αλβανους εμπορους ναρκωτικων εκει
τι περιμενες να τραγουδανε?hymni i flamurit στα αλβανικα,μην τρελλαθουμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

ειναι στρατιωτες του ελληνικου στρατο

Δεν είναι στρατιώτες οι συγκεκριμένοι, είναι λιμενικοί. Ανήκουν στο υποργείο εμπορικής ναυτιλίας και όχι στο υπουργείο εθνικής άμυνας.
Έχουν εκπαιδευτεί στη ΜΥΚ (οι περισσότεροι κατα τη θητεία τους ή ως πενταετούς υποχρέωσης) αλλά ούτε υπηρετούν σε αυτή, ούτε την αντιπροσωπεύουν.
Αποτελεί απίστευτη γκάφα και κατάχρηση το ότι χρησιμοποίησαν την κραυγή "ΟΥΚ" στο σύνθημά τους.
Πριν τους υπερασπιστείς, φρόντισε να μάθεις τη γνώμη και των πραγματικών βατραχανθρώπων, εκείνων της ΜΥΚ, που ήδη έχουν τσαντιστεί απίστευτα με τη βλακεία των λιμενικών. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω, δεν δέχομαι αντίρρηση σε αυτό...

Όσο για τους κινδύνους που αναφέρεις, ναι, τους γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Είναι δουλειά τους και επιλογή τους όμως, όπως και δική μου ήταν να κινδυνεύω ταξιδεύοντας με υποβρύχια. Δεν βγήκα ποτέ στους δρόμους να βρίζω δεξιά και αριστερά επειδή έχω γ*****ί στα ταξίδια εξαιτίας των προκλήσεων των "γειτόνων"...
Ο κίνδυνος της δουλειάς δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εκθέτει μία ολόκληρη μερίδα επαγγελματιών.

Αυτά, και καλό Σαββατοκύριακο. Φεύγω για καμμιά εκδρομή...

Απάντηση: Re: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

οσο για τους λιμενομπατσους που λες ρωτηστε κανεναν απο κερκυρα πχ ποσες φορες εχουν κινδυνευσει απο αλβανους εμπορους ναρκωτικων εκει
τι περιμενες να τραγουδανε?hymni i flamurit στα αλβανικα,μην τρελλαθουμε
Αν στην Κέρκυρα υπάρχει πρόβλημα ας το λύσουνε,απλά είναι τα πράματα και μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
Τα όπια προβλήματα υπάρχουν από καπιες ομάδες μεταναστών, δεν είναι σωστό να μπλέκουμε όλο τον λαό της εκάστοτης χώρας.
Το θέμα είναι ένα, δεν επιτρέπετε από ομάδα του ανορθόδοξου πολέμου να λέει τετια λόγια δημόσιος την ημέρα που γιορτάζουμε ένα γεγονός για την πατρίδα μας.
Νιώθω σαν Έλληνας ντροπή όταν μερική ανεγκέφαλη βγαίνουν δημόσιος και ντροπιάζουν την πατρίδα μας με τον τρόπο αυτό.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δεν είναι στρατιώτες οι συγκεκριμένοι, είναι λιμενικοί. Ανήκουν στο υποργείο εμπορικής ναυτιλίας και όχι στο υπουργείο εθνικής άμυνας.
Έχουν εκπαιδευτεί στη ΜΥΚ (οι περισσότεροι κατα τη θητεία τους ή ως πενταετούς υποχρέωσης) αλλά ούτε υπηρετούν σε αυτή, ούτε την αντιπροσωπεύουν.
Αποτελεί απίστευτη γκάφα και κατάχρηση το ότι χρησιμοποίησαν την κραυγή "ΟΥΚ" στο σύνθημά τους.
Πριν τους υπερασπιστείς, φρόντισε να μάθεις τη γνώμη και των πραγματικών βατραχανθρώπων, εκείνων της ΜΥΚ, που ήδη έχουν τσαντιστεί απίστευτα με τη βλακεία των λιμενικών αν βέβαια το video είναι αληθινό (έχω ξανατονίσει ότι η αυθεντικότητα του video σηκώνει συζήτηση).

Είμαι σε θέση να το γνωρίζω, δεν δέχομαι αντίρρηση σε αυτό...

Είναι δουλειά τους και επιλογή τους όμως, όπως και δική μου ήταν να κινδυνεύω ταξιδεύοντας με υποβρύχια. Δεν βγήκα ποτέ στους δρόμους να βρίζω δεξιά και αριστερά επειδή έχω γ*****ί στα ταξίδια εξαιτίας των προκλήσεων των "γειτόνων"...
Ο κίνδυνος της δουλειάς δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εκθέτει μία ολόκληρη μερίδα επαγγελματιών.

το ειπα για τους απλους στρατιωτες που του αποκαλεσε υποτιμιτικα φανταρια,οχι για τους λιμενικους

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Πριν τους υπερασπιστείς, φρόντισε να μάθεις τη γνώμη και των πραγματικών βατραχανθρώπων, εκείνων της ΜΥΚ, που ήδη έχουν τσαντιστεί απίστευτα με τη βλακεία των λιμενικών. Είμαι σε θέση να το γνωρίζω, δεν δέχομαι αντίρρηση σε αυτό...

Μπράβο φιλέ μου τώρα τα πες καλά.
Τιμή μας που έχουμε ένα στέλεχος εδώ μέσα.:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

το ειπα για τους απλους στρατιωτες που του αποκαλεσε υποτιμιτικα φανταρια,οχι για τους λιμενικους

φαντάρος πήγα κι εγώ και δεν το θεωρώ υποτιμητικό. δεν κολλάω στις έννοιες φαντάρος - στρατιώτης, για μένα είναι το ίδιο. τους διαχωρίζω από τους "κολλημένους" όμως που θεωρούν τον πόλεμο παιχνίδι και ζουν μόνο γι αυτό. γνώρισα και τέτοιους στην 20μηνη θητεία μου - οι 13 μήνες ήταν στο Διδυμότειχο ...

To 1996 ήμουν μέσα στη ΔΥΚ για συμμετοχή σε κάποιο σχολείο.Το τι άκουσα δε λέγεται...το θέμα δεν είναι αν αυτές οι κουβέντες είναι ορθές-αποδεκτές αφού γίνονται μέσα σε ''κλειστό'' χώρο και για συγκεκριμένο λόγο...Το κακό είναι ότι ειπώθηκαν στο δρόμο στο ευρύ κοινό...
Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου δεν επικροτώ τέτοιου είδους εκφράσεις.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

:SFGSFGSF:

Με αυτο το ποστ θα επρεπε να κλεισει αυτο το νημα αν προκειτο να κλεισει καποια στιγμη.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

φαντάρος πήγα κι εγώ και δεν το θεωρώ υποτιμητικό. δεν κολλάω στις έννοιες φαντάρος - στρατιώτης, για μένα είναι το ίδιο. τους διαχωρίζω από τους "κολλημένους" όμως που θεωρούν τον πόλεμο παιχνίδι και ζουν μόνο γι αυτό. γνώρισα και τέτοιους στην 20μηνη θητεία μου - οι 13 μήνες ήταν στο Διδυμότειχο ...

εγω μονο μπαν δεν εφαγα γιατι εγραψα εδω 'κομμουνια´
και το φανταρια το ιδιο υποτιμητικο ειναι παντως

ετσι και αλλιως ειπε ο καθενας την αποψη του,δεν προσφερει τιποτα αλλο
καλο ΣΚ σε ολους

Σέ διατεταγμένη υπηρεσία τό άγημα τού Λιμενικού...

Έδωσαν σπουδαία ασίστ στά μίσθαρνα η καί επιδοτούμενα όργανα τών ΜΜΕ καί τών ΜΚΟ πού εκτελούν τήν επιχείρηση "διάλυση κάθε συνεκτικού δεσμού τών Ελλήνων" μέ εργαλεία τόν 'αντιρατσισμό' καί τόν 'αντιεθνικισμό'..

Άξιος ό μισθός τους..

ΥΓ- Νά προλάβω νά πώ κι εγώ τήν άποψή μου. :-)

Originally Posted by dimfil View Post

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΗ ΕΔΩ. ΜΟΝΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΝΕΒΗ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΡΕΖΙΛΕΨΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΣΑ ΜΑ.....Α ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΣΤΟ ΚΕΕΔ ΤΟ 85 ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥ-ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ-ΒΙΑΣΤΗ-ΦΟΝΙΑ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ ΤΟ ΕΞΗΣ.
"ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ
ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ"

ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.