ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

Που ακριβως το κανω?

(Παρακαλω, ψαξε και βρες το. Θα περιμενω).

το κατέβασα στην κονσόλα που κάνω μοντάζ και το έψαξα λιγουλάκι τεχνικά

βρωμάει και ζέχνει από 10μεριές ...

απο το aspect ratio που είναι αλλοπρόσαλλο ... δεν είναι 4.3 δεν είναι 16.9
το δε frame rate επίσης ...

ο ήχος στον software παλμογράφο δείχνει τρελές εξάρσεις στο φάσμα

το video zoom στην πίσω διμοιρία που δείχνει τα πρόσωπα ΔΕΝ ΚΟΥΝΆΝΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΆΝΕ

ειπώθηκαν η όχι τα συνθήματα ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΩ

αλλά εάν μου έλεγες να πεισθώ από αυτό ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!

μπορώ άνετα να σας φορέσω και συνθήματα κατά του βάζελου με την ίδια νοοτροπία

κάποιος είπε για ένα άλλο βίντεο πιο ευκρινή

για ρίχτε κανα link

( δλδ να πειστεί υπουργός από αυτό χλωμό ρε παιδί μου , και να καρατομήσει κόσμο τόσο γρήγορα )

με κάθε επιφύλαξη όλα βέβαια .. η συμπίεση του βίντεο είναι άθλια γεμάτη artifact

Last edited:
H περίπτωση να έγινε ο βίντεος με ευλογίες υψηλά ιστάμενων ή άλλων υπηρεσιών... αποκλείεται???
Και οι εντός διαθεσιμότητας ή οι "αναγκαστικώς" παρετηθέντες... θα ξέρει κανείς μας σε τι πόστο θα βρίσκονται π. χ μετά από κανά 6μηνο???

Γιατί να είναι στημένο ρε παιδιά κι απο ποιόν;

Εχει πρόβλημα η κάθε κυβέρνηση να ξηλώσει όποιους κι όποτε θέλει στα σώματα ασφαλείας;Εντάξει είπαμε να είμαστε υποψιασμένοι αλλά όχι κι έτσι...

χαλεπές εποχές Διονύση
ότι και να συμβαίνει δεν θα μου κάνει εντύπωση

άλλα αυτή η ταχύτητα αντίδρασης ... από το κράτος ..

Εντάξει λόγω βλακείας.

Στον Πειραιά που δραπέτευσε απο το Α' αστ.τμήμα ένας κακοποιός,μέσα σε μιά ώρα έθεσαν σε διαθεσιμότητα μέχρι και τον...φρουρό της κεντρικής πύλης του τεράστιου κτιρίου (ο τύπος έφυγε απο τον φωταγωγό και φυσικά σιγά μην τον ήξερε ο κάθε άσχετος φρουρός έστω κι άν έφευγε απο την πύλη).

Last edited:
Δεν με λέτε?
Τον καλεντερίδη τον ήξερε κανείς σας πριν την υπόθεση Οτσαλάν?
Ένας απλός... ταγματάρχης... ήτανε.
Τι έκανε μετά την υπόθεση ξέρει κανείς?
Που ήταν δηλαδή μέχρι να βγεί στην σύνταξη και μετά σε εκπομπές καναλιού της Β.Ε.
Οι αψιμαχίες με τις παραβιάσεις δεν έχουν σχέση με την επέτειο της 25ης?
Και γιατί να μην πέσει και μια προειδοποίηση δεξιά-ζερβά δηλαδή?

Δεν είναι ρητορικά τα ερωτήματα/σκέψεις.

Μην ψάχνεις για περίπλοκα σχέδια και μελετημένο μακρόπνοο πλάνο.

Δεν υπάρχουν αυτά...Με τον αυτόματο πάνε...Μπάχαλο.

Ελεγα κι εγώ ότι αργήσανε...

Εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας»
Διάβημα από την ΠΓΔΜ για τα υβριστικά συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου
1120901_b.jpg

Στιγμιότυπο από το επίμαχο βίντεο, στη διάρκεια του οποίου ακούγονται τα υβριστικά συνθήματα
Διάβημα διαμαρτυρίας θα επιδώσει τη Μ.Δευτέρα η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ στην επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, εξαιτίας των υβριστικών συνθημάτων που ακούστηκαν κατά τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΜΙΑ», ο υφυπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Ζόραν Πέτροφ θα επιδώσει στην κ. Παπαδοπούλου διάβημα διαμαρτυρίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ Μάρτιν Μαρτίνοφσκι, ερωτηθείς αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης για τα συνθήματα στη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, δήλωσε ότι εκδηλώσεις μισαλλοδοξίας δεν συμβάλλουν στην οικοδόμηση σχέσεων καλής γειτονίας.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ΠΓΔΜ αναφέρονται εκτενώς στα συνθήματα που ακούστηκαν στην διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου, καθώς και στην αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και στο γεγονός ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τη διερεύνηση του περιστατικού.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Last edited by a moderator:
Tην ίδια τακτική χρόνια ακολουθεί η Τουρκιά...
Της παρενόχλησης δηλαδής.
Και μετά... εμείς κάνουμε ατέρμονα δια(β)λήματα.
Και παρόλα τα διαβήματα που φκιάνουμε αυτοί όλο και περισσότερο κερδισμένοι βγαίνουν...

Σκέφτομαι πως μάλλον ζορίστηκε ο Ζόραν...
Δεν θέλει ίσως να έρθει η σειρά του???
Θα πούμε και μεις ένα συγγνώμη... να τον καθυσυχάσουμε... βρε αδερφέ.

Τελικά τι ζητάμε?
Ακόμα και ως Έλληνες πολίτες αν θέλετε.
Να τρώμε φάπες από παντού και να είμαστε καλά παιδιά (και σύμφωνοι με το Δ.Δ και τα χρηστά ήθη), ή να δίνουμε?
Βέβαια το σωστό είναι τίποτα από τα δύο.
Αλλά με τέτοιους καλούς γείτονες... δύσκολο.

Μην ψάχνεις για περίπλοκα σχέδια και μελετημένο μακρόπνοο πλάνο.

Δεν υπάρχουν αυτά...Με τον αυτόματο πάνε...Μπάχαλο.

+1

Πιο πριν διάβασα πόστ όπου μέλος ζητούσε την επιβεβαίωση από κάποιον που ήταν παρών. Δυστυχώς ήμουν εκεί και έμεινα έκπληκτος με το γεγονός ότι κάποιοι χειροκροτούσαν μάλιστα. Δεν ξέρω αν το video είναι ψεύτικο ή όχι (μιας και τους έχω ικανούς να μην είχαν video και να έφτιαξαν ένα :AFADF0:) αλλά το γεγονός είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Ξεπεσμός......

+1

Πιο πριν διάβασα πόστ όπου μέλος ζητούσε την επιβεβαίωση από κάποιον που ήταν παρών. Δυστυχώς ήμουν εκεί και έμεινα έκπληκτος με το γεγονός ότι κάποιοι χειροκροτούσαν μάλιστα. Δεν ξέρω αν το video είναι ψεύτικο ή όχι (μιας και τους έχω ικανούς να μην είχαν video και να έφτιαξαν ένα :AFADF0:) αλλά το γεγονός είναι πέρα για πέρα αληθινό.
Ξεπεσμός......

Ναι, όμως καμιά φορά τα πλήθη παρασύροντε.

Νομίζω ότι γενικότερα καλά αντιδράσαμε σαν κοινωνία, τουλάχιστον αυτή τη φορά! Ελπίζω να μη διαψευστώ αύριο που θα μπουν στο κόλπο τα κανάλια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

κάλλιο με τους αγαπουλίνους παρά με το μίσος που πρεσβεύεις και κοιτάς να αναπαράγεις:SFGSFGSF:
Κυριε Μουκιουρουφη Κωστα,
σας ειναι ευκολο να μας πειτε που ακριβως φαινεται αυτο που λετε?
Σας το ζητησα και πιο πριν, αλλα μαλλον δεν το ειδατε.

Μετά τον σάλο αυτά είναι τα νέα συνθήματα των ΟΥΚ

1).

Α μπε μπα μπλομ
του κίθε μπλομ
α μπε μπα μπλομ
του κίθε μπλομ
μπλιμ μπλομ.

2).

Άκατα μάκατα σούκουτου μπε
άμπε φάμπε ντομινέ
άκατα μάκατα σούκουτου μπε
άμπε φάμπε βγε.

3).

Ο καρακατσάνης μπήκε στο τηγάνι
κι έσπασε τ´ αυγά!
αυγά τηγανητά;
Γιατί καρακατσάνη μπήκες στο τηγάνι
κι έσπασες τ´ αυγά
αυγά τηγανητα;

ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ". ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.....:fahne90:

πάντως δεν είναι τόσο τρομερό το σύνθημα ´´´αυτό με το γουρούνι

το συνήθισα να με φωνάζουν έτσι είτε οι Αλβανοί , κουρδοι ,γεωργιανοί στην Ομόνοια

είτε τα δικά μας τεμάχια , της εφορείας ,του Δήμου , η της αστυνομίας ( το παπαδαριό εξαιρείται βγαίναν μόνο για κοινωνικές επαφές ,,,,,)

ψυχραιμία συνήθειο είναι όλα

νννννχχχχχχχχρουυυυυυυυυυυυυ
( βρυχηθμός χοίρου )

Last edited:
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010
Έδωσαν άδεια στον ναύτη Κασιδόκωστα να πάει στην Καραιβική για διακοπές - Ντροπή

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΟΥΚ ΝΑ...ΣΤΑΝΙΑΡΕΙ

Είναι ξεφτίλα την ώρα που μεταθέτουν τον διοικητή τον ΟΥΚ επειδή έκανε αυτό που του...ζητάει το στράτευμα τόσα χρόνια να αφήνουν στην θέση του τον διοικητή που έδωσε άδεια στον Πάρι Κασιδόκωστα να πάει στην Καραιβική να κάνει διακοπές την ώρα που πέρασαν 40 ημέρες από την ορκωμοσία του. Τον μετέφεραν στο αρχηγείο του ΓΕΝ και από εκεί στην ...

Καραιβική. Έτσι είναι ο Ελληνικός στρατός κ.Βενιζέλε; Φλωριά και Κολωνάκι; Μήπως να του πάμε και την Πάρις Χίλτον να του ανυψώσει το ηθικό; Είστε περήφανος για το στράτευμα μας;

Είναι δυνατόν να προσκυνάτε το χρήμα; Το λέμε για τον κόσμο που δεν ξεχνάει και πρέπει να θυμάται. Ντροπή ρε , την ώρα που άλλοι φυλάνε σκοπιά το πλουσιόπαιδο να είναι στην Καραιβική.
(Το θέμα είναι από το αυριανό 'Πρώτο Θέμα'

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_4627.html