Παρήγγειλα την 70" Philips ,την ακύρωσα και πάω για νέα 65"-70"

Η 65xh8196 αξίζει μήπως καλύτερα ;
Την έχει κάποιος;

Ειναι IPS οπότε οχι.
Καλυτερα η μικρότερη 7055 (σε επιπεδο εικονας και μονο, δεν ξερω τι χανει σε ευκολίες) που ειναι πλεον σε εξευτελιστική τιμή.

Ειναι IPS οπότε οχι.
Καλυτερα η μικρότερη 7055 (σε επιπεδο εικονας και μονο, δεν ξερω τι χανει σε ευκολίες) που ειναι πλεον σε εξευτελιστική τιμή.
Πέρα από το ότι είναι IPS, η σειρά X80H δεν έχει καλύτερο επεξεργαστή εικόνας από την 7055;

Πέρα από το ότι είναι IPS, η σειρά X80H δεν έχει καλύτερο επεξεργαστή εικόνας από την 7055;

Να το υπολογίσεις όταν έχεις ίδια πάνελ.
Σε ips vs VA προσωπικά θεωρώ ότι είναι αδιαφορο.

Όλες οι τηλεοράσεις από 499 ευρώ και άνω με κέρδος 30% της αξίας των αγορών σε Go4More πόντους στο MediaMarkt

https://www.mediamarkt.gr/search-bucket/nbg_tvs_april

1188x307_MM_TVC_TV_GO4MORE.jpg

Αυτή γιατί δεν έχει το 30% σε go4more...

(εν τω μεταξύ δεν με θέλει καθόλου. Εδώ και μια εβδομάδα, κάνω παραγγελία από public με 5ετη δώρο, με παίρνουν τηλ να μου πουν πως η 5ετή δεν ίσχυε γιατί φάνηκε στο σύστημα την επόμενη μέρα. Την ακυρώνω. Την κλείνω από πλαίσιο στα 469...με παίρνουν να μου πουν πως έκαναν λάθος, δεν είναι διαθέσιμη για αποστολή αλλά μόνο για click inside με παραλαβή από Καλαμαριά. Την ακυρώνω. Τώρα στα media markt παίρνω τηλ γιατί δεν έχει την προσφορά των πόντων μου λένε έχει μόνο την μείωση του ΦΠΑ....)

Δεν βλέπω κάτι στους όρους που να το δικαιολογεί. Για κάλεσε τους
Τους πήρα, μίλησα μαζί τους και στο facebook...άκρη δεν έβγαλα...τελικά έμεινα χωρίς tv με τόσες και τόσες προσφορές και μετά από ταλαιπωρία μιας εβδομάδας....άλλη φορά θα ξέρω καλύτερα...

Λυπάμαι, θεωρώ ότι κακώς ενέδωσες. Με τους όρους δημοσιευμένους και με δεδομένο ότι ήταν εργάσιμη και λειτουργούσαν οι υπηρεσίες "Προστασία του Καταναλωτή" και "Συνήγορος του Καταναλωτή" θα το τράβαγα στα άκρα, και όχι μόνο για λόγους προσωπικού συμφέροντος, αλλά και για ηθικούς και γενικού συμφέροντος

Λυπάμαι, θεωρώ ότι κακώς ενέδωσες. Με τους όρους δημοσιευμένους και με δεδομένο ότι ήταν εργάσιμη και λειτουργούσαν οι υπηρεσίες "Προστασία του Καταναλωτή" και "Συνήγορος του Καταναλωτή" θα το τράβαγα στα άκρα, και όχι μόνο για λόγους προσωπικού συμφέροντος, αλλά και για ηθικούς και γενικού συμφέροντος
Την πάτησα γιατί την βιαζόμουν (τελικά τηλεόραση δεν έχω) και γιατί έτρεχε η προσφορά και σε άλλη μεγάλη αλυσίδα, οπότε λέω να μην μπλέκω, πάω αλλού...Ήταν για να γίνει...που να κυνηγούσα και καμία Oled που έγινε πανικός απ ότι διαβάζω....:) Τέσπα, ελπίζω τώρα σε καμιά επιστροφή eurobank, που έχει καιρό να φανεί, γιατί η Εθνική σάρωσε....