Παρκαρισμενα στο πεζοδρομιο η ο Γολγοθας ενος Πατερα....

Δηλαδη για να καταλαβω . .
κανεις σας δεν εχει κλεισει διαβαση πεζων,ΑΜΕΑ,κρουνους της πυροσβεστικης κ.α πολλα παρκαροντας ετσι οπως λετε ?

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ?

Ποτέ και ούτε πρόκειται...γιατί να παρκάρω δλδ σε τέτοια μέρη? Ζώο είμαι να μην καταλαβαίνω ότι εκεί δεν παρκάρουμε?

Φιλε Budda καποια στιγμη ομως αυτο πρεπει να αλλαξει.

Και καλα εσυ ησουν με τα παιδια, που στην τελικη μπορουσαν να περπατησουν.

Ακου ομως τωρα και ενα αλλο περιστατικο. Ο αδερφος μια φιλης ειχε ενα αυτοκινητιστικο (χωρις να φταιει) και εμεινε αναπηρος. Μενουμε στο Γαλατσι (δεν το λες και Νεα Υορκη). Αποφασισε λοιπον μια μερα η φιλη μου να τον βγαλει μια βολτα, να παρει και το παιδι λιγο καθαρο αερα. Σε πληροφορω οτι δεν μπορεσαν να βγουν απο το ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ της πολυκατοικιας! (γ@μ@ τη νοοτροπια μας)
Ηταν τα παντα κλειστα απο αυτοκινητα και οπου δεν ειχε αυτοκινητα ηταν ενα μηχανακι πανω στο πεζοδρομια που εκλεινε την προσβαση...
Το παιδι και η φιλη μου εβαλαν τα κλαματα. (δεν ειναι μικρο πραγμα να εισαι σε ενα γ@....@ καροτσακι ξαφνικα)...

Δεν παει αλλο! Κατι πρεπει να αλλαξει... γ.... την τυχη μου μεσα!

Υ.Γ. Συγνωμη για τα πολλα γ.... αλλα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...)

Ναι σιγουρα πρεπει ,οι περισσοτεροι φιλοι μου συμφωνουν με αυτο ,ομως απο ενα σημειο και μετα σταματησαν να το "παλευουν" γιατι απογοητευτηκαν ,κανουν αυτο που πρεπει σαν ατομα οπως εγραψαν και τα παιδια εδω (Ediie jim κ.α) και μεχρι εκει ,εχουν πειστει πως τιποτα δεν θα αλλαξει περα απο το να χαρακτηριστουν ως "γραφικοι"

Να σηκωσουμε ενα σαιτ/μπλογκ κλπ, με φωτογραφιες (να φαινονται και πινακιδες) ολων αυτων που κανουν τη ζωη μας δυσκολη.
Σε χρονο ρεκορ θα γινει #1 !

Υπήρχε το gaidouriastinasfalto στο blogspot αλλά κατέβηκε με εισαγγελική εντολή, διότι παρουσίαζε τις πινακίδες των αυτοκινήτων. παραβίαση προσωπικών δεδομένων (;; )

Μλκια, επρεπε να ειναι ακομα εκει... Ειχαμε ενα γάιδαρο καλο στη γειτονια μου που τα βραδια απλα αφηνε το αμαξι του κλεινοντας αλλα, με αποτελεσμα να μη μπορει καθε πρωι καποιος γειτονας να παει στη δουλεια του. Του τσαλακοσανε τις πορτες καποια καλα παιδια και δε το ξανακανε... Ενας μαλιστα τον αρχισε στις γρηγορες και στανιαρε για τα καλα. Πρωσοπικα πιστευω πως μονο ετσι στρωνει ενας γάιδαρος εκτος και αν αναλαμβανει τροχαια και πεσει ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ προστιμο...

Απάντηση: Re: Παρκαρισμενα στο πεζοδρομιο η ο Γολγοθας ενος Πατερα....

Μλκια, επρεπε να ειναι ακομα εκει... Ειχαμε ενα γάιδαρο καλο στη γειτονια μου που τα βραδια απλα αφηνε το αμαξι του κλεινοντας αλλα, με αποτελεσμα να μη μπορει καθε πρωι καποιος γειτονας να παει στη δουλεια του. Του τσαλακοσανε τις πορτες καποια καλα παιδια και δε το ξανακανε... Ενας μαλιστα τον αρχισε στις γρηγορες και στανιαρε για τα καλα. Πρωσοπικα πιστευω πως μονο ετσι στρωνει ενας γάιδαρος εκτος και αν αναλαμβανει τροχαια και πεσει ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ προστιμο...

Τσιμισκή - κεντρικότατη οδική αρτηρία στην Θεσσαλονίκη , περιλαμβάνουσα και λεωφορειόδρομο . Το γαϊδούρι έχει παρκάρει μέσα στον λεωφορειόδρομο , ακριβώς μετά την Αριστοτέλους . Τάχιστα εμφανίζεται το όργανο και του υποδεικνύει να μετακινήσει το όχημα του , αλλοιώς θα του "κόψει" κλήση . Η απάντηση του γαϊδάρου ; "Κάνε ό,τι θες . Γράψε με. Εχω δουλειά να κάνω"

κανεις σας δεν εχει κλεισει διαβαση πεζων,ΑΜΕΑ,κρουνους της πυροσβεστικης κ.α πολλα παρκαροντας ετσι οπως λετε ?

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ?

ΠΟΤΕ!Αλλωστε δεν έχω ούτε αυτοκίνητο,ούτε μηχανή!

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ?

Τόσο εξωφρενικά απίθανο σου φαίνεται να μην το έχουμε κάνει ποτέ;
Να σου πω λοιπόν ότι όση έκπληξη σου προκαλέι το ότι υπάρχουν οδηγοί που δεν το έχουν κάνει ποτέ, άλλη τόση προκαλεί σ'εμένα το ότι υπάρχουν οδηγοί που το έχουν κάνει έστω και μία διότι αυτή η μία μπορεί να στοίχισε σε μια μαμά με το καρότσι ή σ'έναν συνάνθρωπό μας καθηλωμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο να μην μπορέσουν να βγουν από το τετράγωνό τους.
Σύγκρινε λοιπόν την ταλαιπωρία της μαμάς και του ανάπηρου με τη δική σου ''ταλαιπωρία'' να παρκάρεις 1-2 τετράγωνα μακρύτερα.

Το μόνο που έχω κάνει, είναι διπλοπαρκάρισμα στη Σβώλου ή την Παύλου Μελά (διαγώνιος). Πάντα όμως αφήνω χαρτί με το τηλέφωνό μου για την περίπτωση που θέλει να φύγει κάποιος.

Ποτέ σε οποιουδήποτε είδους ράμπα, διάβαση ή θέση για ασθενοφόρο ή ΑΜΕΑ. Και φυσικά, ούτε σε στάση λεωφορείου.
Κι ας κάνω και μιάμιση ώρα να παρκάρω...

Σε διάβαση μια φορά. Πατούσαν οι μπροστά τροχοί, πρέπει να καταλάμβανα περίπου 1/4 του πλάτους της. Έφυγα με μία κλήση όλη δική μου.

Σε ράμπες, στασεις λεωφορείου κλπ, ποτέ.

προχθές πάρκαρα σε ράμπα ΑΜΕΑ.. αλλά ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο έτσι ώστε με το που σκάσει μύτη κάποιος που θέλει να περάσει να φύγω.
έτσι ναι, παρκάρω εκεί που δεν πρέπει, αλλιώς όχι!

Υπήρχε το gaidouriastinasfalto στο blogspot αλλά κατέβηκε με εισαγγελική εντολή, διότι παρουσίαζε τις πινακίδες των αυτοκινήτων. παραβίαση προσωπικών δεδομένων (;; )

Ε λογικό, στη χώρα που ζούμε. Εδώ αν γίνει μια δολοφονία και ο δράστης συλληφθεί επειδή το κατέγραψε κάμερα, το θέμα μας θα είναι όχι γιατί έγινε ο φόνος, όχι να πούμε ευτυχώς που αυτός δε συνεχίζει να βγαίνει παγανιά, αλλά γιατί υπήρχε η κάμερα και γιατί παραβίασε τα δικαιώματά του (να σκοτώνει).
:grinning-smiley-043

Eγώ ορισμένες φορές, σε ένα ταμείο δήμου όπου πηγαίνω περιστασιακά να πληρωθώ ως εξωτερικός συνεργάτης, επειδή η κατάσταση είναι δραματική από παρκάρισμα, (στον Νεο Κόσμο προς Μετζ, εκεί για όσους ξέρουν δεν ισχύει αυτό που λέμε για 2 τετράγωνα πιο πέρα, αισθάνεσαι τυχερός αν βρείς να παρκάρεις σε απόσταση 15 λεπτών περπάτημα)....το αφήνω σε είσοδο γκαράζ, είτε μπροστά από κάτι οικοδομές, γνωρίζοντας όμως ότι θα λείψω maximum για 3 λεπτά (πάω κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τον υπεύθυνο, δεν περιμένω σε ουρά, λέω καλημέρα, παίρνω την επιταγή, και μετά καλό μεσημέρι, and that's all folks...), και αφήνοντας το κινητό μου γραμμένο στο παρπρίζ. Συνήθως δε, όταν δω κάποιον να κυκλοφορεί εκεί μπροστά ρωτάω κιόλας αν ενοχλεί, και τους τονίζω ότι θα λείψω για 3 λεπτά, κάτι νομίζω αναγκαίο και για ψυχολογικούς λόγους σε κάποιον που σε βλέπει να τον κλείνεις.

Tονίζω ότι ΔΕΝ θεωρώ αυτό που κάνω σωστό, και συνήθως κατεβαίνω με μετρό, μιλάω για τις φορές που είμαι αναγκαστικά αυτοκίνητος και δεν έχω άλλη επιλογή.

Last edited:
Κάτι άλλο που κάνω αρκετά συχνά, όταν πλέον μου σπάσουν τα νεύρα.... Στο πρώτο βενζινάδικο που βρω, το αφήνω για πλύσιμο, και έρχομαι να το πάρω όταν τελειώσω τις δουλειές μου. Kοστίζει λιγότερο απ'το parking, και στο πλένουν κιόλας :D :D :D

Last edited:
Απάντηση: Re: Παρκαρισμενα στο πεζοδρομιο η ο Γολγοθας ενος Πατερα....

Κάτι άλλο που κάνω αρκετά συχνά, όταν πλέον μου σπάσουν τα νεύρα.... Στο πρώτο βενζινάδικο που βρω, το αφήνω για πλύσιμο, και έρχομαι να το πάρω όταν τελειώσω τις δουλειές μου. Kοστίζει λιγότερο απ'το parking, και στο πλένουν κιόλας :D :D :D
:SFGSFGSF: τέλειο!

Ενα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας............τους περιγράφετε που καί πως έχει παρκάρει .......... καί σας πληροφορώ ότι το πολύ σε 1 ώρα του έχουν κόψει το πρόστιμο!!!!!!!

Δοκιμασμένη συνταγή από τον αδελφό μου στη περιοχή Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδί. Λέτε να βοηθήσει να περιοριστούν τα γαιδούρια που δεν σέβονται κανέναν?

Ενα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας............τους περιγράφετε που καί πως έχει παρκάρει .......... καί σας πληροφορώ ότι το πολύ σε 1 ώρα του έχουν κόψει το πρόστιμο!!!!!!!

Δοκιμασμένη συνταγή από τον αδελφό μου στη περιοχή Ιλίσια, Ζωγράφου, Γουδί. Λέτε να βοηθήσει να περιοριστούν τα γαιδούρια που δεν σέβονται κανέναν?

Μην τα λες αυτά τα αυτονόητα γιατί θ'αρχίσουν να σου λένε μετά για μαύρες κουκούλες, σπιούνους και διάφορα άλλα που άκουσα σε αντίστοιχο thread περί καταγγελιών προς τα γαϊδούρια που δε σέβονται κανέναν.... :grinning-smiley-043

Last edited:
Μην τα λες αυτά τα αυτονόητα γιατί θ'αρχίσουν να σου λένε μετά για μαύρες κουκούλες, σπιούνους και διάφορα άλλα που άκουσα σε αντίστοιχο thread περί καταγγελιών προς τα γαϊδούρια που δε σέβονται κανέναν.... :grinning-smiley-043

Ας πούνε ότι θέλουνε ............................... αρκεί να μου πούνε επίσης τι θα κάνανε αν κάποιο συγγενικό ή φιλικό τους πρόσωπο τραυματίστηκε σοβαρά επειδή κάποιος ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ παρκάρησε σε γωνία καί είχε βάλει καί προστατευτικό στο παρπρίζ, περιορίζοντας την ορατότητα σε αυτούς που έβγαιναν από STOP..................Ισως ακραίο ........ αλλά ειλικρινά θα γίνω κι εγώ ρουφιάνος γι´αυτούς που δεν σέβονται τους συνοδηγούς τους ή τους συμπολίτες τους με ειδικά προβλήματα.

Μέχρι τώρα περιοριζόμουν στα αυτοκόλητα (που αν μείνουν όλη νύκτα, βγαίνουν μόνο με ξυραφάκι) αλλά όταν με το καλό γυρίσω ........... δεν θα χαριστώ σε κανέναν!!!!!!