Eγώ ορισμένες φορές, σε ένα ταμείο δήμου όπου πηγαίνω περιστασιακά να πληρωθώ ως εξωτερικός συνεργάτης, επειδή η κατάσταση είναι δραματική από παρκάρισμα, (στον Νεο Κόσμο προς Μετζ, εκεί για όσους ξέρουν δεν ισχύει αυτό που λέμε για 2 τετράγωνα πιο πέρα, αισθάνεσαι τυχερός αν βρείς να παρκάρεις σε απόσταση 15 λεπτών περπάτημα)....το αφήνω σε είσοδο γκαράζ, είτε μπροστά από κάτι οικοδομές, γνωρίζοντας όμως ότι θα λείψω maximum για 3 λεπτά (πάω κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τον υπεύθυνο, δεν περιμένω σε ουρά, λέω καλημέρα, παίρνω την επιταγή, και μετά καλό μεσημέρι, and that's all folks...), και αφήνοντας το κινητό μου γραμμένο στο παρπρίζ. Συνήθως δε, όταν δω κάποιον να κυκλοφορεί εκεί μπροστά ρωτάω κιόλας αν ενοχλεί, και τους τονίζω ότι θα λείψω για 3 λεπτά, κάτι νομίζω αναγκαίο και για ψυχολογικούς λόγους σε κάποιον που σε βλέπει να τον κλείνεις.
Tονίζω ότι ΔΕΝ θεωρώ αυτό που κάνω σωστό, και συνήθως κατεβαίνω με μετρό, μιλάω για τις φορές που είμαι αναγκαστικά αυτοκίνητος και δεν έχω άλλη επιλογή.