αποτι βλεπω εδω μεσα οι περισσοτεροι ειναι οπαδοι (και μαλιστα καποιοι φανατικοι) των πλασμα. Δεν γνωριζω αν αυτο σημαινει κατι αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τοση αντιδραση οταν καποιος εκφερει αντιθετη αποψη. Εξαλλου γουστα ειναι αυτα και ο καθενας οπως ορεγεται...
Εν παση περιπτωση, τελικα εκανα την συγκριση με την d6000 χθες.
Οφειλω να αναθεωρησω αρκετα πραγματα. Δεν εχει νοημα να απαριθμησω ενα ενα. ΘΑ σταθω σε κανα δυο.
- οποιος αναφερει αντανακλασεις για τις πλασμα ας κοιταξει πρωτα τις νεες samsung και μετα να μιλησει (ενταξει το συγκρινω με τη δικια μου που ειναι πολυ καλη σε αυτο το θεμα).
- αυτο το μαυρο των πλασμα που δεν το πιανουν οι ΥΚ που στο καλο το βλεπετε (ή δεν το βλεπετε)? Αντε σε σκουρα εικονα να το δεχτω. Στις αλλες περιπτωσεις δεν το βλεπω να ισχυει.
- Το θεμα με την προβληματικη εικονα σε SD μαλλον ειναι της φαντασιας μου. Τα τεχνουργηματα (το λεω σωστα?) που ειδα στη sam δεν παιζονται. Προσπαθησα να παιξω με τις ρυθμισεις αλλα δεν ειδα καμια διαφορα. Σε καποιες σκηνες να φανταστειτε κουνιοταν η μιση εικονα περα δωθε. Η πλακα ειναι οτι κατι περιεργα εκανε και σε BRRIP 720ρ (ματροσκα). Στο τηλεοπτικο παλι υπολειποταν αρκετα. Σημειωνω οτι εγω για κεραια εχω μια φορητη εσωτερικη που δεν εχει καλο σημα για να πισαει ολα τα καναλια.
Υστερα απο αρκετες ωρες λειτουργιας και με οποιες ρυθμισεις μπορεσα να κανω μπορω να πω οτι το αποτελεσμα ειναι αρκετα ικανοποιητικο. Ουσιαστικα το μονο θεμα ειναι λιγο με τα χρωματα (που δεν μπορω ουτως ή αλλως να ρυθμισω).
Πραγματικα πλεον μπορω να πω οτι η συγκεκριμενη ειναι καλη επιλογη. Αν δεν μου δημιουργησει τιποτα θεματα με ΒΙ, ΙR και τιποτα αλλο τοτε χαλαλι τα υπολοιπα κουσουρια της.