ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ AVCLUB ΣΤΗΝ ΕΤ1

τώρα που το λες έχεις δίκιο.
Δεν είχε την απαραίτητη μαυρίλα..:grinning-smiley-043
Κάποιες κακίες γλώσσες λένε πώς του καλάρεσε και τα βράδια βγαίνει βαμμένος και με τσαντάκι στο χέρι με τα σχετικά αξεσουάρ καθώς και hi and καθρεφτάκι .:flipout::flipout:

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ τόσο στον Δημήτρη Μανωλάκο για την παρουσία του όσο και στον Γιάννη Νανόπουλο για την συμφωνία με το κανάλι.
Ομολογώ ότι δεν είχα παρακολουθήσει άλλη φορά την εκπομπή η οποία είναι πάρα πολύ καλή και σ´αυτό πολύ μεγάλο ρόλο έχει και ο παρουσιαστής της δημιουργώντας ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα,κάτι που βοηθάει τους καλεσμένους του.

Άψογος ο Δημήτρης! Τα συγχαρητήρια μου σε όλους που διοργάνωσαν αυτήν την εμφάνιση στο "γυαλί".

Άψογη παρουσίαση.Συγχαρητήρια στον κ. Μανωλάκο και σε όλους όσους προσπάθησαν για αυτό.Και εις ανώτερα εύχομαι

Και παλι μπραβο.Καταφερα και ειδα την εκπομπη το βραδυ που την ειχε σε επαναληψη.

Κύριοι thanks για τα καλά λόγια είστε πολύ ευγενικοί και τρυφεροί.

Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο αλλά πήγα απροετοίμαστος (μας ειδοποίησαν στο παρά πέντε και τρέχαμε) .

Αν είχα μαζί μου τη δική μου μακιγιέρ, το φίλτρο της Σεμίνας Διγενή, είχα πιει κανά δυο τεκιλίτσες και όχι Σκωτσέζικα ροφήματα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Κώστα είναι ολοφάνερο ότι είμαι σχεδόν fit. Αν αφαιρέσεις τα 8 κιλά του φακού, περίπου σούπερ.:ernaehrung004:

Κύριοι τα μπράβο πρέπει να πάνε στον Νανόπουλο που ήταν ο υπεύθυνος γι αυτή την παρουσία μας στην ΕΡΤ.:SFGSFGSF:

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Νίκο ,παρουσιαστή της εκπομπής, για όλη την αντιμετώπιση του, πρόκειται για εξαιρετικό παιδί.

Υ.Γ. Η επόμενη παρουσίαση του κλαμπ, ελπίζω να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη. Αν κάτι δεν έκανα καλά σόρρυ. Έγιναν όλα απότομα.

Αφού δεν σας κάνει η HiEnd version που ανέβασα στο rapidshare και θέλετε σώνει και καλά την χαμηλή ανάλυση του youtube, τι να κάνουμε, θα επιμεληθούμε.. :p

Αν όλα πάνε καλά σε περίπου μισή ώρα θα σας έχω link.

με AC3 ήχο

Απο κει περασε, σταματημό δεν είχε...

καρα-λολ.

Δημητρη εισαι κορυφή.
απλά ξέχασες να τους πεις για το Home Cinema.

καλά, εγω θα ήθελα 1 ωρα εκπομπή σε κανάλι πανελλήνιας. Το κακό ειναι οτι το ιδιο το κανάλι θα την εκοβε μετα τις απογειωσεις περι συνδρομης για τα ελευθερα στον δορυφόρο και την ολιγωρία για την ψηφιακή επίγεια...:drummer:

Δημήτρη τα θερμά συγχαρητήρια και από μένα. Μήν παραπονιέσαι είχες μπόλικο αέρα και άνεση μπροστα στο φακό.
Τώρα πάμε γι άλλα:award::award:

Εδω και 2 ημέρες λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος με το internet που έχω σπίτι δεν μπόρεσα να μπω εδω.
Ηδη απο το προηγούμενο Σάββατο αλά ακόμη και την Δευτέρα είχα συνεχή ενημέρωση ότι τελικά η εκπομπή θα μεταδωθεί όπως μου είχαν και σας είχα πεί στις 25 Αυγούστου.
Φαίνεται ότι μετά το πρώτο στήσιμο που μας έκαναν και τις φωνές δυαμαρτυρίας που τους μετέφερα το πήαν σοβαρά το θέμα!!!
Ο Δημήτρης μου άρεσε πολύ και επειδή γνωρίζω τα προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν σε παρόμοιες καταστάσεις, μπορώ να δικαιολογήσω όλες τις παραλήψεις που έγιναν απο μέρους του.Οποιος και να ήταν στην θέση του, αυτές δεν θα τις γλύτωνε.
Πίστευα πάντως ότι θα είχαμε περισσότερο χρόνο, όπως μας είχαν πεί, αλά..........
Το σημαντικό επίσης ήταν ότι ο παρουσιαστής είχε καταλάβει περί τίνος πρόκειται και φάνηκε αρκετά ενημερωμένος.
Τώρα λοιπόν που ο δρόμος του γυαλιού άνοιξε, πάμε γιά άλα!!!!

Μπράβο ρε Μητσάρα!Μιά χαρά τα πηγες.

Αντε περιμένουμε και τις θαυμάστριες,που σίγουρα θα απέκτησες να γίνουν μέλη.:date: