παρουσία του club σε κάποια από τις εκθέσεις?

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα τι θα κάνει ή τι πρέπει να κάνει το φόρουμ και το τι θα κάνω εγώ ή πιό "ψαγμένοι".Ασφαλώς κι αυτή η έκθεση απευθύνεται βασικά σε ευκαιριακό κοινό,που δεν θα μπορούσες να πείς,ότι είναι χομπίστες ή έχουν-αναζητούν υψηλά πολιτιστικά στάνταρντς.Εκεί οι εταιρείες περνάνε το μάρκετίνγκ τους κι επιδιώκουν αύξηση των πωλήσεών τους στη βάση των πολιτικών-στρατηγικών,που αυτές καθωρίζουν.

Δεδομένης της κατάστασης,καλό είναι να πάμε.Απλά λέω,ότι κάποτε πρέπει πιό ενεργά να αρχίσουμε εμείς (οι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές,οι χομπίστες,οι έχοντες υψηλά αισθητικά και πολιτιστικά πρότυπα,)να διαμορφώνουμε-αλλάζουμε το σκηνικό, την κατάσταση αυτή.Οι προυποθέσεις υπάρχουν,κάποιοι να κινηθούν παίρνοντας ανάλογες πρωτοβουλίες,δεν έχουν βρεθεί μέχρι τώρα.Εκεί κολάει κι ο ετεροκαθωρισμός.

Η παρουσία μας εκεί είναι κάτι,αλλά είναι περιστασιακό,ευκαιριακό.Εγώ μιλάω,για μεθοδευμένη παρέμβαση απο μεριάς μας.Ισως είναι νωρίς ακόμα.Χρειάζεται κόσμος κι οργάνωση για κάτι τέτοιο.

Last edited:
Αν κατάλαβα καλά πιστεύετε ότι το AvClub θα πρέπει να συμμετάσχει στην έκθεση ως ο νέος Δον Κιχώτης που θα τραβήξει τον κόσμο στο σωστό δρόμο;

Να φέρω και μερικά σπαθιά να κοπανάμε τα ψυγεία; :flipout:

Ποιο θα είναι το ποσοστό αυτών που θα πάνε στην έκθεση για να δουν στερεοφωνικά τηλεοράσεις ή βιντεοπροβολείς;
Εγώ πιστεύω ότι στην καλύτερη περίπτωση, ακόμη και αν έχει τέτοια πράγματα, θα μιλάμε για μία στατική έκθεση όπου δεν θα μπορείς ούτε να ακούσεις ούτε να δεις κάτι!

Αν φτιάξετε περίπτερο θα είναι και ο μοναδικός λόγος που θα πήγαινα σε αυτή την έκθεση για κανένα καφέ, αν και προτιμώ να τα λέμε σε κανένα ταβερνάκι με ψαράκι και ούζο... :Banane0:

Πάντως λόγο για παρουσία σε αυτή την έκθεση δεν βρίσκω.

just my two cents...

Απ' ότι φαίνεται πάντως αυτό δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο ούτε ιδέα των ανθρώπων του "ΗΧΟΥ". Οι αμιγώς hi-end ή hi-fi εκθέσεις δεν έχουν και πολύ ψωμί και σιγά σιγά εξαφανίζονται.
Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι απ' τον Κωτσόβολο. Είναι από την IFA 2008

2811130038_18994d1ab9_b.jpg

2811108766_f6d4075601_b.jpg

2807618957_f26c6ebdd9_b.jpg

Ενταξει, είπαμε αλλά οχι και να πηγαινουμε σε HiTech εκθεση και να βλεπουμε μπριτζόλες!

Αυτή είναι μία ή μερικές ελάχιστες(το γράφουν και στην πρόσκληση,που έχω αναρτήσει).
Υπάρχουν δεκάδες πολύ μεγαλύτερες κι άψογα οργανωμένες εκθέσεις AV(Μονάχου,CES,Μόντρεαλ........ακόμα κι η εδώ που γίνεται τον Νοέμβρη).

Ο "ΗΧΟΣ" σαφώς έχει διαλέξει με ποιούς πηγαίνει και ποιούς έχει αφήσει...

Last edited:
Re: Απάντηση: παρουσία του club σε κάποια από τις εκθέσεις?

Απ' ότι φαίνεται πάντως αυτό δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο ούτε ιδέα των ανθρώπων του "ΗΧΟΥ". Οι αμιγώς hi-end ή hi-fi εκθέσεις δεν έχουν και πολύ ψωμί και σιγά σιγά εξαφανίζονται.
Αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι απ' τον Κωτσόβολο. Είναι από την IFA 2008

2811130038_18994d1ab9_b.jpg

2811108766_f6d4075601_b.jpg

2807618957_f26c6ebdd9_b.jpg

Ολα ενσωματωμένη τηλεόραση έχουν πιά?

Ολα ενσωματωμένη τηλεόραση έχουν πιά?

Ας πούμε ότι βλέπεις Μαμαλάκη...
Να χάνεις τη συνταγή όταν πηγαίνεις στο ψυγείο να πάρεις το μαρούλι ή όταν βλέπεις αν κάηκε το φαί;

Ρε συ, ο Kokar είναι στην τρίτη φωτογραφία; :flipout:

απ το στόμα μου το πήρες....:grinning-smiley-043

ρε συ έχεις ταλέντο...
Να σε προσλάβουμε.-bye-

Να χάνεις τη συνταγή όταν πηγαίνεις στο ψυγείο να πάρεις το μαρούλι ή όταν βλέπεις αν κάηκε το φαί;

εγώ με γραβάτα ???? μπαααα δεν παίζει, μοντάζ είναι ! :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: παρουσία του club σε κάποια από τις εκθέσεις?

εγώ με γραβάτα ???? μπαααα δεν παίζει, μοντάζ είναι ! :grandpa:
Μα γιατί;!
Και πάει ασορτί και με την κορδελίτσα της κάρτας επισκέπτη...

Τώρα κατάλαβα...Είναι φορητές LCD με ενσωματωμένες συσκευές!
Ψυγεία,κουζίνες,κλπ!!!!!!!!
:party:

Απάντηση: Re: παρουσία του club σε κάποια από τις εκθέσεις?

Αυτές δεν υπάρχουν πλέον !

Υ.γ
Αλλά και να υπήρχαν θα ήταν θαμμένες στα τάρταρα !
Πω, πω απωθημένα!

Πάντως οι φωτογραφίες θεωρώ ότι πάντα θα πρέπει να υπάρχουν έστω και "θαμμένες στα Τάρταρα"!