Παρουσιασεις στην HI END Show στο χωρο του Avclub ( popcourn-egreat m34)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Παρουσιασεις στην HI END Show στο χωρο του Avclub ( popcourn-egreat m34

Εμενα μ ενδιαφερει να το δω να παιζει δυσκολα mkv kai bluray iso με μενου κλπ.
Δεν μ ενδιαφερει η ποιοτητα...

Εάν φέρεις σε σκληρό τέτοια αρχεία πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε. Απλά δεν ξέρω εάν θα μπορέσει το laptop ή ο προβολάκος να ανταπεξέλθει. Εάν θέλεις όταν κάνουμε την κανονική παρουσίαση (LARRY ΑΚΟΥΣ, Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ!!) με σοβαρά μηχανάκια μπορούμε και συγκεκριμμένα να δοκιμάσουμε τέτοια αρχεία.

Θα ταν ευκαιρία πρώτης τάξεως να φέρει κάποιος ένα nettop, ένα nmt και ένα bd player και να δοκιμάσετε την ταινία σε 720p, 1080p και full bd, να μας πείτε τι διαπιστώσατε.

παιδια σορρυ για το ασχετο αλλα στην εκθεση πως μπορει να παει κανεις με τα δημοσια μεσα?? κανα μετρο σταματαει εκει κοντα??

το Σάββατο 31/10/2009 στις 18:00 με 20:00

To μέλος Pontios Θα παρουσιασει σε οσους επιθυμούν

To popcornhour C-200 με εγκατεστημένο το LG CH08 bluray και ένα Intel SSD 2,5 60GB, egreat m34A, Intell SS4200 NAS με 4 x 1.5Τ Seagate drives, Asus eee box 202.

Τα 2 ΝΜΤ θα συνδεθούνε πάνω στο laptop μου μέσω μιας usb TV card της Avermedia για να δούμε απλώς τα μενού τους.

Επίσης θα δούμε το μενού του NAS και το εσωτερικό του για όποιον θέλει καθώς και το εσωτερικό του popcorn

Εκεί θα μαι!:grinning-smiley-043

Περασα μια βολτα, πολυ ωραια η παρουσιαση, συγχαρητηρια!

Πολυ σβελτο το C-200 με το νεο τσιπακι...

Pontios :grinning-smiley-043

Αν και κάτοχος του istar HD5 εδώ και ένα χρόνο μου φρέσκαρες λίγο τη μνήμη...

μια εκπληκτική παρουσίαση που αποσαφήνισε πλήρως το τοπίο

φυσικα πολυ συντομα θα γινει κετενεστατη παρουσιαση σε μεγαλο χωρο με HD προβολεις και πολυ υλικο σε πηγες

stay tuned

Οντως πολύ καλή παρουσίαση. Αν και δεν μπόρεσα να κάτσω μέχρι το τέλος, παρακολούθησα το μεγαλύτερο μέρος της. Συγχαρητήρια στον Μάριο (pontios) για την παρουσίαση.
Με βλέπω πάντως να αλλάζω σύντομα το Α-110 με το C-200......

φυσικα πολυ συντομα θα γινει κετενεστατη παρουσιαση σε μεγαλο χωρο με HD προβολεις και πολυ υλικο σε πηγες

stay tuned

We're always stay in touch:grinning-smiley-043:rifle:-bye-

Ευχαριστώ και από δώ το Μάριο, καταπληκτική παρουσίαση.
Ο άνθρωπος μίλαγε στο μηχανάκι, έ έπρεπε να το περιμένω, βάζελος γαρ.
Λόγω waf, βρήκα τρόπο να "συμμαζεύω", τα mkv του απλού WDHTV, οπότε προς το παρών αναβάλλω την αγορά.
Άλλωστε, σε ένα εξάμηνο, το πεδίο θα είναι πλέον εντελώς διαφορετικό!!!

Απάντηση: Re: Παρουσιασεις στην HI END Show στο χωρο του Avclub ( popcourn-egreat m34

stay tuned

Ε αμα γινει και αυτό με όλα τα μηχανακια τότε νομίζω οτι θα ειστε το Νο1 Club στην Ευρωπη που το κανει γιατί απ όσο γνωρίζω δεν εχει γινει αλλού αυτό

Αναμένουμε :drummer::drummer:-bye-

Re: Απάντηση: Re: Παρουσιασεις στην HI END Show στο χωρο του Avclub ( popcourn-egreat

Ε αμα γινει και αυτό με όλα τα μηχανακια τότε νομίζω οτι θα ειστε το Νο1 Club στην Ευρωπη που το κανει γιατί απ όσο γνωρίζω δεν εχει γινει αλλού αυτό

Αναμένουμε :drummer::drummer:-bye-

Είμαστε,:grinning-smiley-043 χωρίς να χρειαστεί καμία τέτοιου είδους παρουσίαση-bye-

Οντως πολύ καλή παρουσίαση. Αν και δεν μπόρεσα να κάτσω μέχρι το τέλος, παρακολούθησα το μεγαλύτερο μέρος της. Συγχαρητήρια στον Μάριο (pontios) για την παρουσίαση.
Με βλέπω πάντως να αλλάζω σύντομα το Α-110 με το C-200......

Κώστα, χάρηκα που τα είπαμε ξανά -bye-

Status
Not open for further replies.