[Παρουσίαση] Astrolux S41 (Pic Heavy)

Ξέρει κανείς πως ακριβώς είναι το ui του s41 γιατί έχω μπερδευτεί λιγακι και δεν βρίσκω κάποιο μανουαλ

Ναι,εγώ το έχω στη σειρά,moon,turbo,strobe.

Τότε κάνεις πατήματα μεγαλύτερης διάρκειας (0,5 έως 1,5 sec) και πας αντίστροφα το UI, αν κάνεις πιο σύντομα (έως 0,5 sec) τότε θα πάει κανονικά moon=>Low1=>Low2 και ούτω καθ εξής

Τότε κάνεις πατήματα μεγαλύτερης διάρκειας (0,5 έως 1,5 sec) και πας αντίστροφα το UI, αν κάνεις πιο σύντομα (έως 0,5 sec) τότε θα πάει κανονικά moon=>Low1=>Low2 και ούτω καθ εξής
Μπορεί σ' αυτό το UI να πάμε strobe-turbo,ή turbo-strobe για πρωτοδεύτερο;Γιατί στην άκρη του μυαλού μου,θέλω να είναι έτοιμα να στραβώσουν κάποιον που με πλησιάζει με κακές προθέσεις.

Υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο UI έχει μνήμη τελευταίου mod (εξ ορισμού απενεργοποιημένο) θα τσεκάρω εάν ισχύει και θα σου πω.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις το δοκίμασα τα αποθηκεύει τελικά, ακόμα και τα Turbo και strobe.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η διαδικασία έχει ως εξής: 18 γρήγορα κλικ αναβοσβήνει 3 φορές (2+1 για την ακρίβεια) και πατάμε τον διακόπτη, αν ήταν χωρίς μνήμη γίνεται με μνήμη και αντίστροφα

το σχεδιο κατι μου θυμιζει.... δεν πουλουσε το quality chinagoods εναν τετοιον?

Γιώργο,το ανοιχτό χρώμα,για μένα είναι τέλειο.Θα δούμε όμως το τι περιέχει η...φτιάξη.