Παρουσίαση AZBox Elite

Από περιέργεια για το πως φαίνετε , σου είναι εύκολο να ανεβάσεις 1-2 photos από αυτό το feed ?

Eutelsat W1 (10.0°E) Cliquez pour agrandir !
Fréquence: 11103 - Pol: V - SR: 14399 - FEC: 2/3
Catégorie: Sport - Tennis
Transmis en: MPEG-2 4:2:2
Infos: ATP Montreal DVB-S2 NTSC

Το μοναδικό που λογικά μπορείς να δεις ειναι το ATP World Feed
-bye-

Το μοναδικό που λογικά μπορείς να δεις ειναι το ATP World Feed
-bye-
Με το δέκτη μου μόνο αυτό μπορώ να δω , στο ATP world feed έχω μόνο ήχο και στα ATP Supp A & B μαύρη οθόνη

Attachments

• DSC01364.JPG
    DSC01364.JPG
    94.3 KB · Views: 35
thanks guys! adonis1 ποιον δέκτη έχεις?Αν δεν έχεις τον AZBOX λογικό που δεν μπορείς να δεις !

Έλεγα μήπως μπορούσε ο John να ανέβαζε μια photo με τον AZBOX , γιατί μάρεσαν οι προηγούμενες που ποσταρε και ήθελα να δώ και σε αυτό πως φαίνετε !

Με το δέκτη μου μόνο αυτό μπορώ να δω , στο ATP world feed έχω μόνο ήχο και στα ATP Supp A & B μαύρη οθόνη

πατα οκ για να φανει στην οθονη ο καταλογος με τα ονοματα των καναλιων οδηγησε τον κερσορα πανω στο καναλι που δεν εχεις εικονα ATP στην περιπτωση σουκαι μετα πατα edit (ειναι το κουμπι στο τ/χ στα αριστερα του οκ που γραφει menu ,πηγαινε στην επιλογη insert HD flag δωσε οκ και θα εχεις εικονα

Τελικα στον Azbox elite HD πια ειναι η καλυτερη εκδοση με τα λιγοτερα προβληματα για να την βαλω..μηπως και δω καμια ασπρη μερα...και η επομενη εκδοση ποτε βγαινει?
Ευχαριστω.

Τελικα στον Azbox elite HD πια ειναι η καλυτερη εκδοση με τα λιγοτερα προβληματα για να την βαλω..μηπως και δω καμια ασπρη μερα...και η επομενη εκδοση ποτε βγαινει?
Ευχαριστω.

εξαρταται απο το τι θελεις , για μενα προσωπικα
O καλυτερος συνδιασμος ειναι fw 1086 με format application area και καπακι το fw 2163 χωρις format application area και εχεις και ελληνικούς υπότιτλους και ηχο dts αλλα χωρις Ελληνικο epg

15-20Αυγουστου το νεο FW? με πολλα απο τα προβληματα διορθωμενα απο οτι λενε γιατι και αυτοι εξαρτωνται σε μεγαλο βαθμο απο την sigma και τους drivers της

Διάβασα κάπου την εξής ερώτηση/απάντηση

Postι par jg le 10/08/2009 ΰ 18:49
I read that azbox does not open HD 4:2:2 dvb-s2 feeds? Is this true? is there any other receiver to use for 4:2:2 dvb-s2, or only pc card?

Postι par Alecs le 10/08/2009 ΰ 20:09
azbox opens 422 dvbs2 (720p), but not hi-resolution feeds (1080p).

Μπορειί κάποιος να μου εξηγήσει τι εννοεί με την απαντησή του?!

οτι ο azbox μπορει να αποκωδικοποιησει τα feeds που εκπεμπουν σε 4:2:2 και σε αναλυση μεχρι 720p αλλα οχι τα feeds που εκπεμπουν σε 4:2:2 αλλα σε αναλυση 1080p

εξαρταται απο το τι θελεις , για μενα προσωπικα
O καλυτερος συνδιασμος ειναι fw 1086 με format application area και καπακι το fw 2163 χωρις format application area και εχεις και ελληνικούς υπότιτλους και ηχο dts αλλα χωρις Ελληνικο epg

15-20Αυγουστου το νεο FW? με πολλα απο τα προβληματα διορθωμενα απο οτι λενε γιατι και αυτοι εξαρτωνται σε μεγαλο βαθμο απο την sigma και τους drivers της

Ευχαριστω αλλα δεν μπορω να βρω το συγκεκριμενο FW το 1086!?!?!
καποιο λινκ που να το υποστηριζει μηπως!?!?!

Σε ελληνικό Forum ανακοινώθηκε σήμερα από τον κ. Καλέμη ότι δεν ισχύει το power buy για τους δέκτες Azbox αφού όπως αφήνει να εννοηθεί η AzBox αθέτησε τις συμφωνίες που είχε με την εταιρεία και δεν έστειλε τους δέκτες. Σε λίγο καιρό θα βγει ανακοίνωση για το αν η εταιρεία Καλέμης θα συνεχίσει ή όχι να φέρνει τους Azbox στην Ελλάδα.

οτι ο azbox μπορει να αποκωδικοποιησει τα feeds που εκπεμπουν σε 4:2:2 και σε αναλυση μεχρι 720p αλλα οχι τα feeds που εκπεμπουν σε 4:2:2 αλλα σε αναλυση 1080p

Και αυτό τώρα είναι σοβαρό?Εννοώ , τα feeds (DVB S2) σε τι resolution βγαίνουν?

Σε ελληνικό Forum ανακοινώθηκε σήμερα από τον κ. Καλέμη ότι δεν ισχύει το power buy για τους δέκτες Azbox αφού όπως αφήνει να εννοηθεί η AzBox αθέτησε τις συμφωνίες που είχε με την εταιρεία και δεν έστειλε τους δέκτες. Σε λίγο καιρό θα βγει ανακοίνωση για το αν η εταιρεία Καλέμης θα συνεχίσει ή όχι να φέρνει τους Azbox στην Ελλάδα.

Στο site της εταιρεάς 'Αφοι Καλέμη' πρόσεξα τις προάλλες ότι στην διαφήμιση για τους AZbox (κορυφή ιστοσελίδας) δεν έλεγε 'επίσημος αντιπρόσωπος' όπως για τους δέκτες άλλων εταιρειών που αντιπροσωπεύει η εν λόγω εταιρεία.
Σήμερα που μπήκα στο site τους, οι AZbox δεν διαφημίζονται κάν!!!

δοκιμασε να το ξανακατεβασεις και αν εχεις το ιδιο αποτελεσμα θα το ανεβασω ξανα αλλα υπαρχει και εδω

http://www.np-ulc.net/index.php?directory=Receiver/AzBox&PHPSESSID=8f907b64905b37cc69c2e8fb2dafb318

καπου λιγο πιο κατω απο την μεση της σελιδας

Οκ!!!!Να σαι καλα..μολις κατεβηκε ..θα το δοκιμασω και εγω να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε...:)

Ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο μαγαζί (είτε online είτε όχι) που θα μπορούσα να παραγγείλω τον δέκτη? Θεσσαλονίκη μένω, και δυστυχως αυτός που πάντα αγοράζω δεν τον φέρνει, και 2 ηλεκτρονικά μαγαζιά που βρήκα είναι το ένα στην Ρόδο και το άλλο Πάτρα :flipout:

Οκ!!!!Να σαι καλα..μολις κατεβηκε ..θα το δοκιμασω και εγω να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε...:)

κοιτα να με βγαλεις ψευτη :BDGBGDB55:

χωρις πλακα τωρα κανε οτι λεω και θα δεις φως