Παρουσίαση AZBox Elite

Επειδή είμαι με το δάκτυλο στην σκανδάλη, που λένε, για να αγοράσει δέκτη θα ήθελα μια γνώμη για τον AZBox όσο αφορά το θέμα ποιότητας.

Φυσικά και με ενδιαφέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η ποιότητα που βγάζει από την HDMI. Δέκτης High Definition και να συζητάμε για SCART?

Ενδιαφέρομαι φυσικά για την HDMI και για ανάλυση σε full HD, δηλαδή 1920Χ1080. Έχει θέματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό ή είμαστε ΟΚ?

Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν τυχών έχει κάποια προβλήματα με την χρήση DiseqC switcher. Έχω ένα 4πλό με 3 lnb πάνω.

- Με HDMI που το χρησιμοποιώ εγώ έχει καλή εικόνα, τόσο σε SD όσο και σε HD.
- Με 4πλους διακόπτες, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Λάβε υπόψη σου ότι όλα τα λογισμικά που κυκλοφορούν για τον δέκτη είναι σε beta έκδοση.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

- Με HDMI που το χρησιμοποιώ εγώ έχει καλή εικόνα, τόσο σε SD όσο και σε HD.
- Με 4πλους διακόπτες, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Λάβε υπόψη σου ότι όλα τα λογισμικά που κυκλοφορούν για τον δέκτη είναι σε beta έκδοση.

Ναι, καταλαβαίνω ότι θα έχω ιστορίες με κολλήματα, κρασαρίσματα κτλ. Η δυνατότητα μου όμως να λειτουργήσει και σαν browser είναι πολύ σημαντική. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει 1000 προβλήματα σε αυτό το κομμάτι αλλά από το να μην το έχει καθόλου το προτιμώ.

Κατά 99% θα προχωρήσω στην αγορά του. Έχει νόημα η αγορά του Premium?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Ναι, καταλαβαίνω ότι θα έχω ιστορίες με κολλήματα, κρασαρίσματα κτλ. Η δυνατότητα μου όμως να λειτουργήσει και σαν browser είναι πολύ σημαντική. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει 1000 προβλήματα σε αυτό το κομμάτι αλλά από το να μην το έχει καθόλου το προτιμώ.

Κατά 99% θα προχωρήσω στην αγορά του. Έχει νόημα η αγορά του Premium?
Δεν έχει κολλήματα και κρασαρίσματα. Του λείπουν κάποιες λειτουργίες.
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τακτικές αναβαθμίσεις τότε προχώρα.
Για μένα είναι προτιμότερη η αγορά του Premium. Εξωτερικό τροφοδοτικό και εσωτερικός δίσκος είναι καλά πλεονεκτήματα (βάλε και το πιο εργονομικό τ/χ + την καλύτερη εμφάνιση)

0.9.1759
Code:
Release NotesFixed- Support some high-bitrate contents- Bugs on playing WMV with WMAPRO- WMV file in media player cause box hang up, and need reboot- Size of subtitles not saved- |<< and ****| should change song- TXT subtitles that don¡¯t work (mpl2 and tmplayer)- << and **** not working, it should be more intuitive, One press should make advance just few seconds, if keep pressing button more faster- RSS don't work at some link: ht_p://servis.idnes.cz/rss.asp?c=zpravodaj ht_p://serwisy.gazeta.pl/rss/0,0.html <-- Not RSS site ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_swiat.xml ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_nauka.xml ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_kraj.xml- Input of password for WEP is extended to 256 digit- Example, i make scan at One TP that don0t exist on table (let's say Hellas Sat 10956 V) i scan it, appear message Save channels i plug YES, than he returns back to menu of scan i make exit, and i scan another TP, scan is OK or failed, and i go back to TV Mode to watch channels that i scan on first, but when i p*ick they i got "NO SIGNAL" message, like if TP infos (S/R, FEC, PID's... are lost on STB).- User should add new frequency on EDIT menu- SR and transponder mHZ should have only 5 input fields and not 6- When Go to TV Channel Menu, and press some Scan option, go first to satellite that are used at moment. Now all times goes to 4.0E channels, so if i have dish at Hispsat Dish starting moving uneseralyAdded- SSlovenian and French OSD- User can capture the snapshot of TV using the "CHECK" key on REMOTE- WPA-PSK and WPA2-PSK on Wireless LAN- drivers(usbserial.ko & ftdi_sio.ko) for Infinity USB smart- User defined shell which not be overwritten after upgrading firmware- You can find the sample shell script in /DISK2/etc/start.d/- At satellite list be possible sort by Position (0¨¬E to 260¨£E) and by Satellite name
0.9.1759

Πολλα προβληματα βλεπω και παρα πολλα αλλα εχω διαβασει.
Εκτιμηση:τον Ιουλιο θα βγει το κανονικο software,απ το 2010 βλεπω να λειτουργει ομαλα ο δεκτης.
Οσο για το 4:2:2 ωραιο ειναι αλλα να διευκρινησουμε οτι ο δεκτης δεν κανει blind scan με αποτελεσμα να πρεπει να βρεις απο καπου την συχνοτητα και να τη βαλεις χειροκινητα.

Last edited:
firmware 0.9.1759

--------------------------------------------------------------------------------

hi

the latest ver

http://rapidshare.com/files/220164526/patch_1759.rar

Release Notes
Fixed
- Support some high-bitrate contents
- Bugs on playing WMV with WMAPRO
- WMV file in media player cause box hang up, and need reboot

Fixed
- Size of subtitles not saved

Fixed
- |<< and ****| should change song

Fxied
- TXT subtitles that don¡¯t work (mpl2 and tmplayer)

Fixed
- << and **** not working, it should be more intuitive, One press should
make advance just few seconds, if keep pressing button more faster

Fixed
- RSS don't work at some link:
ht_p://servis.idnes.cz/rss.asp?c=zpravodaj
ht_p://serwisy.gazeta.pl/rss/0,0.html <-- Not RSS site
ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_swiat.xml
ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_nauka.xml
ht_p://rss.gazeta.pl/pub/rss/gazetawyborcza_kraj.xml

Fixed
- Input of password for WEP is extended to 256 digit

Fixed
- Example, i make scan at One TP that don0t exist on table (let's say
Hellas Sat 10956 V) i scan it, appear message Save channels i plug
YES, than he returns back to menu of scan i make exit, and i scan
another TP, scan is OK or failed, and i go back to TV Mode to watch
channels that i scan on first, but when i p*ick they i got "NO SIGNAL"
message, like if TP infos (S/R, FEC, PID's... are lost on STB).
- User should add new frequency on EDIT menu

Added
- SSlovenian and French OSD

Added
- User can capture the snapshot of TV using the "CHECK" key on REMOTE

Added
- WPA-PSK and WPA2-PSK on Wireless LAN

Added
- drivers(usbserial.ko & ftdi_sio.ko) for Infinity USB smart

Added
- User defined shell which not be overwritten after upgrading firmware
- You can find the sample shell script in /DISK2/etc/start.d/

Added
- At satellite list be possible sort by Position (0¨¬E to 260¨£E) and by Satellite name

Changed
- SR and transponder mHZ should have only 5 input fields and not 6

Changed
- When Go to TV Channel Menu, and press some Scan option, go first to
satellite that are used at moment. Now all times goes to 4.0E channels,
so if i have dish at Hispsat Dish starting moving uneseraly
Ηθελα να αναφερω ακομα δεν την εχουν βαλει στον δεκτη για να την κατεβασουμε μεσω ιντερνετ

Καλημερα στην παρεα.
Ειμαι κατοχος ενος Azbox HD Elite και θα ηθελα να μου πειτε αν ανοιγει ο THOR με κλειδια καθως και που τα βαζω στον δεκτη...υπαρχει καποιο κρυφο menu και ποια ειναι η διαδικασια.
Ευχαριστω γαι το χρονο σας.:worshippy:

Καλημερα στην παρεα.
Ειμαι κατοχος ενος Azbox HD Elite και θα ηθελα να μου πειτε αν ανοιγει ο THOR με κλειδια καθως και που τα βαζω στον δεκτη...υπαρχει καποιο κρυφο menu και ποια ειναι η διαδικασια.

Καλησπέρα.

Για τα κλειδιά και τα συναφή δεν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος φίλος, οχι γιατί δεν έχει το συγκεκριμένο δέκτη αλλά επειδή οι καιροί είναι πονηροί....

Παρά το γεγονός οτι παραδοχή γνώσης δεν εξυπακούεται και χρήση ή αξιοποίηση/εκμετάλλευση της, δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να στοχοποιηθεί πιθανά κάποιος...

Πληροφοριακά πάντως, ο THOR είναι δορυφόρος. Μάλλον θα πρέπει να πρέπει να μας πείς ποιό μπουκέτο / πρόγραμμα σε ενδιαφέρει -bye-

Φίλιππος

Καλημερα στην παρεα.

1)μενU(τλεκοντρολ)
2)μπλε κουμπι(τηλεκοντρολ)
3)μετα ψαξτο απο εκει και περα

Απο τον ΤΗΟΡ με ενδιαφερει το digι tv που εχει τα Αθλητικα καναλια..και κατι αλλο αν ειναι δυνατον ...για τον DREAMBOX 800 HD ta k..s απο που μπαινουν συμφωνα με τα menu.
Ευχαριστω ;-)

1)μενU(τλεκοντρολ)
Πατωντας το menu με παει στην επομενη καρτελα αλλα δυστυχως πατωντας το μπλε κουμπι δεν μου δειχνει τπτ κανω κατι λαθος...Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω κατι πρωτα!?!?!?!:computer:

KAPA7 το προγραμμα που μου εδωσες το περασα στο pc ..to bin θα το περασω χειροκινητα στο Azbox η απο το pc ...ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ COM1,COM2,COM3,COM4...ππρεπει να βαλω null καλωδιο δεν το καταλαβα ?!?!Εγω ειμαι συνδεμενος με ethernet...και αν τα βαλω χειροκινητα πως???
1)μενU(τλεκοντρολ)
Πατωντας το menu με παει στην επομενη καρτελα αλλα δυστυχως πατωντας το μπλε κουμπι δεν μου δειχνει τπτ κανω κατι λαθος...Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω κατι πρωτα!?!?!?!

πολλα παιδια φιλε εχουν τον δεκτη εδω αν τον ειχα θα τον τεσταρα κι ολας
και θα μιλουσαμε και καλυτερα
για δες και αυτο το Turitial περι emu επισις τον loader μην τον δουλεψεις ακομα αν δεν επιβεβαιωσει κανα παλικαρι απο εδω που εχει τον δεκτη πρωτα
μην χαλασεις κανα δεκτη και με κινιγας μετα:flipout:

Attachments