@rocker70
Θα σε παρακαλούσα να περιορίσεις τις ερωτήσεις που αφορούν κλειδιά και ξεκλειδώματα.
(το ζήτησα ήδη παραπάνω..)
@rocker70
Θα σε παρακαλούσα να περιορίσεις τις ερωτήσεις που αφορούν κλειδιά και ξεκλειδώματα.
(το ζήτησα ήδη παραπάνω..)
Συμφωνώ...ενένα με ενδιαφέρει η ποιότητα της εικόνας απο HDMI και αν είναι θέμα beta image ή hardware το πρόβλημα...
Κάνουμε κατάχρηση του θέματος.
Ας μην κοροϊδευόμαστε με τους πειραματικούς σκοπούς σε ότι αφορά την παράνομη θέαση.
Το θέμα έληξε.
καλησπερα φιλε μου molivos και χριστος ανεστη.και εγω τον ιδιο δεκτη εχω και με την τελευταια αναβαθμιση δουλευει το epg.και εμενα στην αρχη το ιδιο μου εκανε.θα πιασεις να κανεις ξανα αναβαθμιση παντα μεσο ιντερνετ και δες αν δουλευει το epg.θα βαλεις την τελευταια την 1759.
Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω Ελληνικό EPG. Ούτε με το προηγούμενο firmware, ούτε με το 1759 που αναβάθμισα πρόσφατα.Παιδες καλημερα Χριστος Ανεστη...
Δεν εχω καταφερει με τον Premium να δω αναλυτικο EPG στα καναλια του μπουκετου της Νοva...
Δηλαδη ενω μου δειχνει στο προγραμμα που παιζει και στο επομενο (επιγραμματικα μονο τους τιτλους ) οταν παω στη δευτερη αναλυτικη σελιδα του EPG δειχνει παλι τα ιδια και οχι την περιληψη-υποθεση πχ της ταινιας τους ηθοποιους κλπ
Φταιει το beta του firmware ή κατι δεν σεταρω σωστα ??? Σε αλλα ξενα καναλια ολα φαινονται κανονικα...
Παντως η εικονα με το τελευταιο firmware ειναι πολυ καλη μονο σε στατικα πλανα ... αλλα μην τολμησει καποιος να δει ποδοσφαιρικο αγωνα ή καποιο προγραμμα που εχει γρηγορη ανταλλαγη στα καρε ...
πραγματικα ζαλιζεσαι απο τα σπασιματα της εικονας..Πιστευω σε μελλοντικη αναβαθμιση του firmware να φτιαξει ..?
Ευχαριστω
Λες για αυτό να μην έχω δει ελληνικό EPG ακόμα? Μένω πάντα στην ..πρώτη αναβάθμιση.καλησπερα φιλε μου molivos και χριστος ανεστη.και εγω τον ιδιο δεκτη εχω και με την τελευταια αναβαθμιση δουλευει το epg.και εμενα στην αρχη το ιδιο μου εκανε.θα πιασεις να κανεις ξανα αναβαθμιση παντα μεσο ιντερνετ και δες αν δουλευει το epg.θα βαλεις την τελευταια την 1759.Αν δεν .... θα ξανακανεις αναβαθμισεις μεχρι να σου δουλεψει παντα με την 1759 μεσω ιντερνετ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.