Παρουσίαση AZBox Elite

Παιδια το δοκιμασα με το reset αλλα δυστυχως μου κανει μια απο τα ιδια ....ενω προχωραω χειροκινητα και βρισκω σημα δορυφορων,βρισκω παλι μπροστα μου το ιδιο τειχος..Δεν μπορω να τους αποθηκευσω...Ενω το μοτερ δουλευει μια χαρα...Μηπως να εκανα κανενα image με καποιο FW?Μηπως και διορθωνε τα πραγματα?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!?!?!?!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θα πρεπει να δοκιμασεις εναν αλλο δεκτη και να σωσεις καποιους δορυφορους για να δεις αν φταιει το μοτερ.
Αν οχι επειδη πολλοι τον δουλευουν με μοτερ και δεν εχουν προβλημα η' φταιει το lnb σου η' ο συγκεκριμενος δεκτης που εχεις.
Αν δεν γινει τιποτα και με αλλαγη του lnb πηγαινε στους ειδικους να αποφανθουν το τι φταιει.

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Μπορεί κανείς να πει εντυπώσεις Azbox με την Nova και ποιο plugin χρησιμοποιεί για να την διαβάσει και να την ενεργοποιήσει ;

Δοκιμασες multicas ?

Παιδια οσοι απο σας νομιζετε οτι η opensat (azbox) πρεπει να κανει public τους drivers για να μπορεσουν διαφορες ομαδες να υποστηριξουν τον εν λογω δεκτη με δικα τους images μπορειτε να το δηλωσετε στην παρακατω διευθυνση

http://www.petitiononline.com/azfree/petition.html

Καλησπερα παιδια!!!Με τον Xcruiser που εχω μου κανει παλι τα ιδια..π.χ πιανω τον hotbirt στις 13.0 μοιρες τον κανω save και σωνεται οτα παω να βρω σημα για Astra 19.2 και τον αποθηκευω ..Βλεπω τον Astra χανω το σημα του Hotbirt ..Δηλαδη μια απο τα ιδια με τον Azbox ...παρεπιπτοντως εχοντας αλλαξει και Lnb...Δεν ξερω τι εξηγηση μπορει να δοθει? Τα ιδια προβληματα και με τους δυο δεκτες...Τι να πω!??!!??!:huh2:

Απάντηση: Re: Παρουσίαση AZBox Elite

..Βλεπω τον Astra χανω το σημα του Hotbirt

όταν το μοτέρ ειναι στης 19,2 λογικό ειναι να χάσεις το σήμα στης 13

δεν έχεις πει ακόμα πως σώζεις τους δορυφόρους και εννοώ της θέσεις τους

όπως σου είπαν και πιο πριν πρέπει να βάλεις έναν δορυφόρο στην θέση 1 με μανουαλ τρόπο και τον άλλον στην θέση 2 με μανουαλ τρόπο και πάλη

το κάνεις έτσι ?

Ωραια.
Δεν ξερω μονο αν καταφερες το reset.
Οταν πατησες το κουμπι reset το μοτερ ηταν σε λειτουργια ?
Ο δεκτης δηλαδη ηταν ανοικτος ?

Κανω τα εξης.Βρισκω το σημα του δορυφορου που θελω παταω save και ψαχνω για τον αλλον...Βλεποντας ομως οτι χανει το σημα του αλλου την ιδια στιγμη πιανω τον προηγουμενο δορυφορο παλι και το κανω με manual στο 1 και τον επομενο στο 2 αλλα παλι τα ιδια...οταν κανω save ενα δορυφορο για να το κανω μετα με manual οπως μου ειπατε πρεπει να σβησω την παλια θεση που ειχα κανει με save αρχικα? Αν ειναι θα το δοκιμασω και ετσι,κατευθειαν με με manual δηλαδη...

αν ενοεις οτι δεν υπαρχει στην λιστα για download η απαντηση ειναι ναι το εχουν αποσυρει

Καλημερα παιδια!Προσπαθω να κανω να δουλεψει με diseqc ο δεκτης ενω εχω αλλαξει και μοτερ κα παλι τιποτα,εκει που σωζεις π.χ τον hotbirt και το βαζεις στο manual 1 στον επομενο,π.χ astra που πιανω και το βαζω στην θεση 2 στο manual,χανεται o προηγουμενος..Για πεστε μου...ΒΡΙΣΚΩ ΣΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ SAVE/AUTO ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΕ ΘΕΣΗ MANUAL TO 1 H ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ SAVE Η ΔΕΝ ΚΑΝΩ SAVE,TO ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ 1 ΑΠΟ MANUAL?ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΤΕΡ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Η ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ Η ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ SOFTWARE ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ..
Ευχαριστω..

Επισης ξεχασα να αναφερω πριν οτι οταν εβαλα το νεο μοτερ με τον xcruiser που εχω επιασα 3 δορυφορους τους οποιους μπορουσα να εναλασω ανετα ..μετα πηγα στο μεγαλο μου προβλημα τον Azbox τα οποια εγιναν οπως σας τα προαναφερα στο προηγουμενο μυνημα...τωρα πηγα στο xcruiser
και τα 3 σηματα που ειχα αποθηκευσει σε αυτο τον δεκτη προς εκπληξη μου !!!!ΧΑΘΗΚΑΝ!!!!

Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι προβληματικό το software του δέκτη και να μη σου φταίνε τα μοτερ?
(δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει..)

Re: Απάντηση: Παρουσίαση AZBox Elite

Εχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να είναι προβληματικό το software του δέκτη και να μη σου φταίνε τα μοτερ?
(δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχει..)

Και τι μπορω να κανω εγω αν συμβαινει κατι τετοιο?:chinscratch: