ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Σου επιτρεπει να γυρισεις σε himedia fw?

ναι φίλε μου κανονικά το τεστάρισα τώρα .
από την στηγμή που το μηχάνημα έχει δυνατότητα να κάνεις emergency firmware update μην το φοβάσαι το έχω κολλήσει πολλές φορές.

ΥΓ το firm του mede8er είναι τέλειο

Παίδες αυτό δοκιμάσατε?
latruong_MedeV404HD300B

Μου προκαλεί εντύπωση το μέγεθος του, είναι μόλις 24,1 mb.

- Αυτό το δοκίμασε κανείς?
avs_egreat_mede8er_v4_final.rar

φιλε AlexT_ αυτο κατεβασα εγω και εγκαταστησα στο πλε'ι'ερ.Παιζει μια χαρα.Τα γραφικα ειναι πολυ ωραια.Το μονο προβλημα δεν μπορω να μπω μεσω δυκτυου γιατι μου ζηταει κωδικους.

Παίδες αυτό δοκιμάσατε?
latruong_MedeV404HD300B

ναι φίλε μου αυτό δοκίμασα και εγώ το μέγεθος είναι λογικό γιατί αν δεν κάνω λάθος το mede8er έχει 128ΜΒ μνήμη και όχι 256 που έχει το himedia.
παντός δουλεύει καλά έχω και εγώ θέμα με το δίκτυο. Ολα τα έχω στο ον και ενώ μέσο τελνετ ακούει και συνδέεται μια χαρά, στις θέσεις δικτύου δεν μπαίνει μου βγάζει σφάλμα. Κατά τα άλλα είναι γρήγορο και αυτό το video wall είναι όλα τα λεφτά ρε παιδιά δουλεύει άψογα εξώφυλλα και περίληψη της ταινίας.

αχμ δεν θέλω αυτό, θέλω το αντίστροφο να κάνω access το samba του himedia από το pc όπως και το weblogin tou

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Παίδες αυτό δοκιμάσατε?
latruong_MedeV404HD300B

- Αυτό το δοκίμασε κανείς?
avs_egreat_mede8er_v4_final.rar

Ασυμπίεστο είναι περίπου 106ΜΒ. Είναι αρκετά καλό με ωραία γραφικά και όμορφες γραμματοσειρές στους υπότιτλους. Επίσης οι πληροφορίες (info) είναι πολύ πιο ωραίες στο πάνω μέρος της οθόνης και οι υπότιτλοι ρυθμίζονται πολύ καλύτερα με ωραιότερο μενού. Πρόβλημα υπάρχει με την μερική απώλεια λειτουργικότητας του remote (μάλλον πρέπει να αντιστοιχηθούν καλύτερα μερικά κουμπιά).

Το δίκτυο σε εμένα λειτουργεί κανονικά (smb shares και τίποτε άλλο στην περίπτωση μου).

Με το video wall δεν ασχολήθηκα καθόλου.

Πάντως είναι πολύ καλή δουλειά και μακάρι η himedia να έπαιρνε παράδειγμα από εκεί για την εμφάνιση.

Με γεια το mede8er που αποκτήσαμε έτσι ξαφνικά!
Με το λογισμικό του το 300Α+ έγινε πιο λειτουργικό και επιτέλους συμπεριφέρεται σωστά με υλικό mkv dts-hd.
Πολύ καλύτερη και η συμπεριφορά του στην αναπαραγωγή μουσικής.
Το firmware μένει!

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

με το remote τι πρόβλημα έχεις? δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα.

Σε πρώτο έλεγχο δεν λειτουργεί η προώθηση των 10 δευτερολέπτων μπρος-πίσω (το κόκκινο κουμπί λειτουργεί εμπρός), δεν λειτουργούν τα κουμπιά των πηγών (USB κ.λ.π.) και δεν υπάρχει κουμπί για την εμφάνιση του ρολογιού που μάλλον στο mede8er γίνεται. Φαντάζομαι ότι θα είναι και άλλα.

Προσπαθώ να ανοίξω το install.img για να δω που βρίσκεται το αρχείο με τους κωδικούς αλλά 'εις μάτην'. Είχα την εντύπωση ότι θα ήταν cramfs αλλά μάλλον κάτι μου διαφεύγει. Θα προσπαθήσω να το βρώ από το ίδιο το himedia (όταν βρω χρόνο).

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Σε πρώτο έλεγχο δεν λειτουργεί η προώθηση των 10 δευτερολέπτων μπρος-πίσω (το κόκκινο κουμπί λειτουργεί εμπρός), δεν λειτουργούν τα κουμπιά των πηγών (USB κ.λ.π.) και δεν υπάρχει κουμπί για την εμφάνιση του ρολογιού που μάλλον στο mede8er γίνεται. Φαντάζομαι ότι θα είναι και άλλα.

Προσπαθώ να ανοίξω το install.img για να δω που βρίσκεται το αρχείο με τους κωδικούς αλλά 'εις μάτην'. Είχα την εντύπωση ότι θα ήταν cramfs αλλά μάλλον κάτι μου διαφεύγει. Θα προσπαθήσω να το βρώ από το ίδιο το himedia (όταν βρω χρόνο).

το εχω ανοίξει το firm σε μια γρήγορη ματιά έχει το ίδιο Dvdplayer με το himedia.
αν θέλεις πες μου που να σου στειλω το πακετο για να το ανοιγεις από windows

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

το εχω ανοίξει το firm σε μια γρήγορη ματιά έχει το ίδιο Dvdplayer με το himedia.
αν θέλεις πες μου που να σου στειλω το πακετο για να το ανοιγεις από windows

Δεν μου λες πως να το ανοίξω μόνος μου γαι να μη σε βάζω σε φασαρία;