Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+
να τι μου απάντησε σε ερώτηση μου για το ίδιο θέμα
HiThanks for your inquiry
We have 2 similar 1080p media player in our store, one works with internal 2.5" SATA hard drive, the other one works with internal 3.5" SATA hard drive.
Both of them use the chipset Realtek RTL1073 DD C+
Best Regards
Kevin
με έφτιαξες άντε να έρθει να το τεστάρω.
για να μπορέσεις να του περάσεις torrent client πρέπει να έχει μέσα σκληρό 2,5αρι? ή μπορείς και με 3,5αρι συνδεμένο στο σατα πορτ??
για το φίλο που ρωτάει αν αξίζει ναι φίλε μου με χίλια αξίζει για τα λεφτά του.
Καλησπέρα και από μένα στο link που δείνεις αναφέρει το απλό και όχι το plus
έτσι τουλάχιστον λέει σε μια απάντηση για το προϊόν.
Q: Can you please tell me if this player contains Realtek 1073DD or 1073DD+ chip? Can the fan be disconnected if I not plan to use internal HDD? The warranty is 21 days? No manufacturer warranty? Thanks for your answers. Regards, Aug-02-10 A: Hi Thanks for your inquiry 1. the chipset inside is Realtek RTD1073DD. 2. you can not disconnect internal HDD, once you turn on the power switch, it will start working. 4. we provide 12month warranty since you received the item. Feel free to contact us if any questions. Thanks & Best Regards Intelligent-Pro
Τελικά ποιο είναι; Αν είναι το απλό τελικά αξίζει κάποιος να το παρει;
Γενικά μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του και σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν καταλαβαίνω τι διαφορές έχει το απλό με το plus που αλλού το δίνουν περίπου 130ευρώ αν θυμάμαι
να τι μου απάντησε σε ερώτηση μου για το ίδιο θέμα
HiThanks for your inquiry
We have 2 similar 1080p media player in our store, one works with internal 2.5" SATA hard drive, the other one works with internal 3.5" SATA hard drive.
Both of them use the chipset Realtek RTL1073 DD C+
Best Regards
Kevin
Υπομονή λίγο θα βάλουν σε επόμενο release. Δες εδώ να παρεις μια γεύση:
http://bbs.himedia.com.au/index.php?topic=196.msg1367#msg1367
με έφτιαξες άντε να έρθει να το τεστάρω.
για να μπορέσεις να του περάσεις torrent client πρέπει να έχει μέσα σκληρό 2,5αρι? ή μπορείς και με 3,5αρι συνδεμένο στο σατα πορτ??
για το φίλο που ρωτάει αν αξίζει ναι φίλε μου με χίλια αξίζει για τα λεφτά του.