ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Καλησπέρα και από μένα στο link που δείνεις αναφέρει το απλό και όχι το plus

έτσι τουλάχιστον λέει σε μια απάντηση για το προϊόν.
Q: Can you please tell me if this player contains Realtek 1073DD or 1073DD+ chip? Can the fan be disconnected if I not plan to use internal HDD? The warranty is 21 days? No manufacturer warranty? Thanks for your answers. Regards, Aug-02-10 A: Hi Thanks for your inquiry 1. the chipset inside is Realtek RTD1073DD. 2. you can not disconnect internal HDD, once you turn on the power switch, it will start working. 4. we provide 12month warranty since you received the item. Feel free to contact us if any questions. Thanks & Best Regards Intelligent-Pro
Τελικά ποιο είναι; Αν είναι το απλό τελικά αξίζει κάποιος να το παρει;

Γενικά μου αρέσουν τα χαρακτηριστικά του και σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν καταλαβαίνω τι διαφορές έχει το απλό με το plus που αλλού το δίνουν περίπου 130ευρώ αν θυμάμαι

να τι μου απάντησε σε ερώτηση μου για το ίδιο θέμα
HiThanks for your inquiry
We have 2 similar 1080p media player in our store, one works with internal 2.5" SATA hard drive, the other one works with internal 3.5" SATA hard drive.
Both of them use the chipset Realtek RTL1073 DD C+
Best Regards
Kevin

Υπομονή λίγο θα βάλουν σε επόμενο release. Δες εδώ να παρεις μια γεύση:
http://bbs.himedia.com.au/index.php?topic=196.msg1367#msg1367

με έφτιαξες άντε να έρθει να το τεστάρω.
για να μπορέσεις να του περάσεις torrent client πρέπει να έχει μέσα σκληρό 2,5αρι? ή μπορείς και με 3,5αρι συνδεμένο στο σατα πορτ??

για το φίλο που ρωτάει αν αξίζει ναι φίλε μου με χίλια αξίζει για τα λεφτά του.

Λοιπόν έκανα και εγώ την παραγγελία πριν περίπου 30 λεπτά.
Ερώτηση: Ενώ έλαβα την ειδοποίηση από το paypal ο ίδιος ο παραλήπτης δεν έχει ακόμα στείλει confirmation. Πότε σας το έστειλε εσάς;

Βασικά είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το ebay και δεν γνωρίζω τις τακτικές που ακολουθούν. Από το amazon έπαιρνες αμέσως σχεδόν confirm και ειδοποιήσεις για την κατάσταση παραγγελίας.

την επόμενη μέρα από την παραγγελία το έστειλε μου ήρθε αυτό το μνμ
Recent updates to your order Your item(s) has been marked as shipped.

Τι διαφορα εχει το μηχανημα των 60 ευρω με το μηχανημα των 130 ευρω;

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

και γιατι αυτη η διαφορα;

Γιατί όχι; Ο καθένας πουλάει όσο θέλει. Εκεί τελειώνει το θέμα μιας και στην περίπτωσή μας ο φθηνότερος είναι επιπλέον και ο πιο αξιόπιστος...

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Σκεφτομαι να το παραγγειλω αυριο.

Last edited:
Για όσους το πήραν έκανε τόσες μέρες ρα να το παραλάβουν όσες λέει; (20 εργάσιμες;)

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Για όσους το πήραν έκανε τόσες μέρες ρα να το παραλάβουν όσες λέει; (20 εργάσιμες;)

όλα είναι σχετικά έχω πάρει από ΗΚ δέμα σε 7 μέρες και άλλη φορά έχει κάνει και 20. εγώ το παράγγειλα 13Νοε και το περιμένω

σε σχεση με το A.C. Ryan Playon! Μini που μαζι με hdmi καλωδια & wifi stick που το βρισκεις 106 αξιζει ? δεδομου και της εγγυησης

Γεια σας παιδια μιας και αυτα τα κινεζικα δεν τα πολυεμπιστευομαι θα με καλυψει αυτο το μηχανημα;Δηλαδη με τους Ελληνικους υποτητλους τι γινεται πεζει κανονικα εγω εχω και τα Ζ5450 5.1 θα πεζουνε; πεζει κανονικα 1080; ολλα κομπλε δηλαδη;η τιμη του βρε παιδια ποια ειναι;
Σας ευχαριστω πολυ!

Last edited:
σε σχεση με το A.C. Ryan Playon! Μini που μαζι με hdmi καλωδια & wifi stick που το βρισκεις 106 αξιζει ? δεδομου και της εγγυησης
Αυτό πρέπει να το απαντήσεις μόνος σου :)
Νομίζω πανω κάτω τα ίδια είναι.
Το HiMedia έχει αντίστοιχα με αυτά που λες: 65 Ευρώ + 10 Μεταφορικά + 7 το wifi + 2 Ευρώ το HDMI = 84 Ευρώ.

Γεια σας παιδια μιας και αυτα τα κινεζικα δεν τα πολυεμπιστευομαι θα με καλυψει αυτο το μηχανημα;Δηλαδη με τους Ελληνικους υποτητλους τι γινεται πεζει κανονικα εγω εχω και τα Ζ5450 5.1 θα πεζουνε; πεζει κανονικα 1080; ολλα κομπλε δηλαδη;η τιμη του βρε παιδια ποια ειναι;
Σας ευχαριστω πολυ!
Σου προτείνω να διαβάσεις προσεκτικά το thread έχουν απαντηθεί όλες σου οι απορίες. Γενικα όμως είσαι παντού κομπλέ. Τα κινέζικα τα χρησιμοποιείς ήδη χωρίς ίσως να το ξέρεις και ίσως τα εξυμνείς κιόλας καμουφλαρισμένα σε κάποια καλή μάρκα :)

τελικά με το νέο firmware υποστηρίζει pass through σε HD ήχο?
Ναι το υποστηρίζει. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν το έχω δοκιμάσει όμως.

Last edited:
7 το wifi απο που ? δε χρειζεται υποχρεωτικα stickaki wifi-N 300mbps ? Πουθενα δε το βρηκα λιγοτερο απο 13+ δολαρια
(νομιζω και το μηχανημα+μεταφορικα βγαινει παραπανω...η ισοτιμια του paypal δινει 73 αλλα υπαρχει και η προμηθεια αρα μαλλον κοντα στο 80αρι παει)