για samba ζηταει κωδικους;
a) δεν το δοκίμασατι με χαλάει στο firm του mede8er:
α) δεν μου δουλεύει το card reader μπροστά (διάβαζα της φωτογραφίες από την ψηφιακή μου)
β) δεν έχει καθόλου τηλεοπτικά κανάλια ούτε youtube κλπ
γ) δεν ξέρω αν δουλεύει o torrent client.
επίσης μπορεί κάποιος να τσεκάρει αν δουλεύει η εξωτερική θυρα sata είτε με δίσκο είτε με DVD:worshippy:
κατά τα άλλα το μηχανάκια τα σπάει για τα λεφτά του
Ετοιμος παιδια και εγω, παιδευτικα αλλα τα καταφερα μονος μου με telnet και Realtek tools.
http://1073dd-max.googlecode.com/files/latruong_MedeV404HD300B.7zΣτείλε μου αν μπορείς ένα link για το τελευταίο firm.
Ευχαριστώ φίλε!
Το έβαλα, αλλά με μια (πολύ) πρώτη ματιά δεν ξέρω αν μ' αρέσει...
Με χαλάει τρελά η πολύ άσχημη γραμματοσειρά υποτίτλων. Δεν νομίζω ότι αλλάζει κάπως, σωστά;
Θα το παιδέψω μερικές μέρες και το πολύ-πολύ γυρνάω στο παλιό.
Δώρο θεού είναι σίγουρα αυτό το φόρουμ. Για το firmware επιφυλάσσομαι αφού το χρησιμοποιήσω αρκετά.φίλε Pris το firmware αυτό είναι δώρο θεού κανένας μας δεν περίμενε κάτι τέτοιο
Ναι το έκανα ήδη.καταρχήν λύση υπάρχει τσέκαρε πρώτα στο video seting και βάλε την αντίστοιχη ρύθμιση για την τηλεόραση σου π.χ 1080ρ 50ΗΖ.
Ευχαριστώ!και μετά βάλε μέσα στο δίσκο το φάκελο Resource με το fonts και πήγαινε στις ρυθμίσεις και διάλεξε τον.
https://rapidshare.com/files/4126264139/Resource.rar
σου έχει ετοιμάσει ένα rar με το δικό μου αποσυμπίεσε τον και βάλε το φάκελο στο δίσκο του μηχανήματος
φιλε dfoust καλο μεσημερι κατα ´ρχην.Τον φακελο τον βαζω σε στικακι & μετα με copy paste τον μεταφερω στον σκληρο του μηχανηματος;
Ρε παιδιά, εμένα κάπου-κάπου (μια στο τόσο δηλαδή) χάνεται απ' το δίκτυο ο σκληρός δίσκος του Himedia.
Για την ακρίβεια, βλέπω το μηχάνημα κλασσικά ως VENUS, online στο δίκτυο, αλλά ο δίσκος του δεν φαίνεται. Φυσικά ο δίσκος είναι εκεί και αναπαράγει υλικό κιόλας (το δοκίμασα).
Μετά από καμιά ώρα (δεν το μέτρησα κι ακριβώς) στρώνει μόνο του. Το έχει παρατηρήσει κι άλλος;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.