ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

mosaicm

εγώ δεν έχω κανένα απο τα προβλήματα σου ειναι αψογο
+1
καλύτερο κελεπούρι στα χρήματα του, δεν υπάρχει.

Μοναδική διαπιστωμένη αδυναμία το ότι δεν "βγάζει" HD ήχο από .mkv
(και σε μένα δε λειτουργεί το "copy" μέσα από το μενου, αλλά το θεωρώ πταίσμα. Επίσης δεν χρησιμοποιώ τον ενσωματωμένο torrent client)

Alex όταν λες δεν λειτουργεί το copy τι εννοείς?
γιατί είχα δοκιμάσει να κάνω αντιγραφή μέσα απο το μενου της συσκευής και δούλευε σωστά

Δοκίμασα να κάνω αντιγραφή μιας ταινίας από τον έναν εξωτερικό δίσκο στον άλλο και ενώ έδειχνε ότι η αντιγραφή είναι σε εξέλιξη, δεν αντέγραψε τίποτα.
Βεβαίως αυτό δεν είναι σημαντικό ζήτημα (για μένα) διότι η προετοιμασία των δίσκων γίνεται στο PC.

και δε σας βγαζει μονιμα ελεγχο δισκων οταν επανασυνδεετε τους δισκους στο pc ?
σε ταινιες δεν εχετε αντιμετωπισει προβλημα ? εγω αντε να εχω δει 10 ταινιες..αντε...στο transformers κολουσε στις γρηγορες σκηνες και στο lotr υπηρχε αποσυντονισμος ηχου-εικονας (εστω και για μερικες εκαντονταδες msec)

Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις..
(Υπόψιν, δε βλέπω ταινίες από δίκτυο, μόνο από σκληρούς.)

Σε ποια έκδοση Transformers αναφέρεσαι?

Εγώ παίζω αποκλειστικά ταινίες από δίκτυο. Σε ταινίες 1080p και σε σκηνές με πολύ υψηλό bitrate υπάρχουν κολλήματα τα οποία οφείλονται, κατά πάσα πιθανότητα, στην αδυναμία της κάρτας δικτύου του himedia.

Ας θυμηθούμε ότι 100Mbits/s = 100/8 = 12,5 MBytes/sec που στην καλύτερη περίπτωση μας δίνουν πραγματικά 12 Mbytes/sec σε άριστες εγκαταστάσεις με τις καλύτερες κάρτες δικτύου. Πολλές φορές σε 1080p αυτό δεν είναι αρκετό.

Δοκίμασα να κάνω αντιγραφή μιας ταινίας από τον έναν εξωτερικό δίσκο στον άλλο και ενώ έδειχνε ότι η αντιγραφή είναι σε εξέλιξη, δεν αντέγραψε τίποτα.
Βεβαίως αυτό δεν είναι σημαντικό ζήτημα (για μένα) διότι η προετοιμασία των δίσκων γίνεται στο PC.

εχω δοκιμάσει από sd καρτα με φωτογραφίες και από δίκτυο να κάνω αντιγραφή στον εσ.δίσκο και έγινε κανονικά. προφανός κάτι δεν έκανες σωστα.

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις..
(Υπόψιν, δε βλέπω ταινίες από δίκτυο, μόνο από σκληρούς.)

Σε ποια έκδοση Transformers αναφέρεσαι?
Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.IMAX.Edition.1080p.BluRay.DTS.x264-HiDt

εχω δοκιμάσει από sd καρτα με φωτογραφίες και από δίκτυο να κάνω αντιγραφή στον εσ.δίσκο και έγινε κανονικά. προφανός κάτι δεν έκανες σωστα.
Προφανώς δεν έχει πρόβλημα αντιγραφής από και προς τον εσωτερικό του δίσκο. Οπως ανέφερα, σε μένα δεν αντέγραψε από usb -> usb δίσκο, κάτι που μάλλον δεν υποστηρίζεται.
Αντίθετα έχω μεταφέρει με επιτυχία μέσω ftp και samba αρχεία μουσικής, φωτογραφίας και ταινιών.

Λοιπόν dfoust έχω παράπονα μαζί σου! Τα καλύτερα τα κρατάς για άλλα forum :)
Αφού ακολούθησα την επισήμανσή σου από εδώ έβαλα αυτό το εξαιρετικό firmware από εδώ και δηλώνω πανευτυχής.

Το άλλο μου παράπονο είναι ότι πρέπει να γίνουμε ολίγον κινέζοι για να μάθουμε όλα τα μυστικά του φοβερού αυτού media player αλλά αφού υπάρχει και αυτό το forum πάλι καλά.

Η έκδοση αυτή προσφέρει τα παρακάτω εξαιρετικά για μένα πραγματάκια επιπλέον των επισήμων:
1) Internet radio μέσω shoutcast radiotime κλπ
2) βελτιωμένο youtube όπου συνδέεις το youtube account σου για να βλέπεις τα αγαπημένα σου.
3) Εκατοντάδες interνετικά videoκανάλια στα οποία δίνεται και δυνατότητα download περιεχομένου στο δίσκο. Μέχρι και live streaming όλων των ειδών (xxx included!) και όλων των γλωσσών
4) custom επιλογές που έχουν φτιαχτεί για τα xtreamer (θεματικά κανάλια)
5) online update
6) ευκολότατη εγκατάσταση του transmission 2.13, ftp server κλπ
7) αρκετά άλλα που για την ώρα δε με έχουν απασχολήσει ή δεν ξέρω τι είναι (media translate κλπ).

Τα κινεζάκια έχουν κάνει πολύ δουλειά σε σημείο που το μηχάνημα να μην υστερεί σε τίποτα από το xtreamer.

Παρατηρήσεις: Ακολούθησα τις οδηγίες του καλού μας κινέζου από εδώ http://weng32002.blogspot.com/2011/03/hd300a-b-1046.html (κάντε ένα translate να δείτε άσπρη μέρα), όπου έλεγε ότι συνιστά να γίνει format του εσωτερικού δίσκου από το μηχάνημα. Όταν λοιπόν το έκανα εξαφανίστηκαν τα προβλήματα που είχα στο παρελθόν με αποτυχημένα file copy και ο δίσκος πάντα έμφανίζεται με σταθερή ονομασία.

Last edited:
αυτό το firmware τρέχω και εγώ είναι πολύ καλό. αλλα
δεν δουλεύει το internet radio. τα υπόλοιπα είναι ΟΚ.

για το πως θα τρέξει transmition-nfs-ftp τα έχω επισημάνει ξανά εδώ : ip.player:8081 και όλα γίνονται απλά και εύκολα.

Σε μένα παίζει κανονικά το internet radio.
Και πριν το φορματ του δίσκου από το player και μετά.
Μώπως να κάνεις ένα reinstall ?

Να προσθέσω επίσης ότι πλεόν ο δίσκος εμφανίζεται highlighted στα εικονίδια κάτω δεξιά.
Με λίγα λόγια πιστεύω ότι πολλά από τα έξτρα δουλεύουν καλύτερα με εσωτερικό δίσκο και μάλιστα φορμαρισμένο από το μηχάνημα.
Μετά το format είδα ότι έχουν δημιουργηθεί κάποιοι νέοι φάκελοι συστήματος.

Last edited:
για το πως θα τρέξει transmition-nfs-ftp τα έχω επισημάνει ξανά εδώ : ip.player:8081 και όλα γίνονται απλά και εύκολα.Τι εννοεις φιλε dfoust;

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με ταινίες παρά μόνο με mp3 και flac στο παρελθόν. Περιμένω να τα δοκιμάσω και μετά τις τελευταίες βελτιώσεις (hd format).
Κάποτε δεν μπορούσα να δω srt υπότιτλους σε μια ταινία "love like drug" σε mkv που όσο και αν προσπάθησα (rename αρχείου, αλλαγή encoding) δεν το εφτιαξα αλλά μάλλον ήταν της ταινίας.
Μερικές φορές ακούω τον ήχο από τον δικάναλο ενισχυτή μου πάλι χωρίς πρόβλημα ίσως με 10τα του δευτερολέπτου καθυστέρηση απ'ότι στην tv αλλά αν δεν έχεις ενεργά και τα 2 (ηχεία tv και ενιχυστή) αποκλείεται να το παρατηρήσεις. Άλλωστε στη μια περίπτωση ο ήχος πάει μέσω hdmi ενώ στην άλλη μέσω rca.
24p το έχω βάλει κι εγώ αλλά δεν είμαι σίγουρος αν κάνει κάτι. Ίσως να δουλεύει μόνο σε BluRay.

Last edited:
αυτό το firmware τρέχω και εγώ είναι πολύ καλό. αλλα
δεν δουλεύει το internet radio. τα υπόλοιπα είναι ΟΚ.

για το πως θα τρέξει transmition-nfs-ftp τα έχω επισημάνει ξανά εδώ : ip.player:8081 και όλα γίνονται απλά και εύκολα.

Το internet radio δουλεύει μόνο αν κάνεις off το samba/BT από το μενού και μετά επανεκκίνηση.

Εγώ πάντως δε μπορώ να κάνω start στο ddns μέσα από το web menu.
Το τρανσμισιον μου παίζει μια χαρά και πλέον έχω το πλεηερ πάντα ανοιχτό να μου κατεβάζει! απλά δε μπορείς να βάλεις πάνω από 3 downloads μαζί να κατέβουν γιατί τα σταματάει. Στο σηντινγκ δεν κολλάει πουθενά.

Last edited: