Λοιπόν dfoust έχω παράπονα μαζί σου! Τα καλύτερα τα κρατάς για άλλα forum

Αφού ακολούθησα την επισήμανσή σου από
εδώ έβαλα αυτό το εξαιρετικό firmware από
εδώ και δηλώνω πανευτυχής.
Το άλλο μου παράπονο είναι ότι πρέπει να γίνουμε ολίγον κινέζοι για να μάθουμε όλα τα μυστικά του φοβερού αυτού media player αλλά αφού υπάρχει και αυτό το forum πάλι καλά.
Η έκδοση αυτή προσφέρει τα παρακάτω εξαιρετικά για μένα πραγματάκια επιπλέον των επισήμων:
1) Internet radio μέσω shoutcast radiotime κλπ
2) βελτιωμένο youtube όπου συνδέεις το youtube account σου για να βλέπεις τα αγαπημένα σου.
3) Εκατοντάδες interνετικά videoκανάλια στα οποία δίνεται και δυνατότητα download περιεχομένου στο δίσκο. Μέχρι και live streaming όλων των ειδών (xxx included!) και όλων των γλωσσών
4) custom επιλογές που έχουν φτιαχτεί για τα xtreamer (θεματικά κανάλια)
5) online update
6) ευκολότατη εγκατάσταση του transmission 2.13, ftp server κλπ
7) αρκετά άλλα που για την ώρα δε με έχουν απασχολήσει ή δεν ξέρω τι είναι (media translate κλπ).
Τα κινεζάκια έχουν κάνει πολύ δουλειά σε σημείο που το μηχάνημα να μην υστερεί σε τίποτα από το xtreamer.
Παρατηρήσεις: Ακολούθησα τις οδηγίες του καλού μας κινέζου από εδώ
http://weng32002.blogspot.com/2011/03/hd300a-b-1046.html (κάντε ένα translate να δείτε άσπρη μέρα), όπου έλεγε ότι συνιστά να γίνει format του εσωτερικού δίσκου από το μηχάνημα. Όταν λοιπόν το έκανα εξαφανίστηκαν τα προβλήματα που είχα στο παρελθόν με αποτυχημένα file copy και ο δίσκος πάντα έμφανίζεται με σταθερή ονομασία.