ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Το έχω βάλει όπως έχω αναφέρει και νωρίτερα. Απλά ο τύπος βγάζει updates σχεδόν κάθε εβδομάδα χωρίς να κρατάει κάποια ιστορικότητα παρά μόνο την ημερομηνία. Δεν τον προλαβαίνω στην κυριολεξία. Όλη η ουσία είναι τα internet services. Ωραίο GUI από update σε update.
Το τελευταίο update 28/3/2011 είναι πραγματικά πολύ προχωρημένο. Το μόνο που δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω είναι το dyndns. Διαρκώς μου βγάζει κάποιο error.
Χρησιμοποιώ αρκετά το internet radio.
Στα + του η δυνατότητα ενεργοποίησης του transmission από το GUI.
Το transmission για να δουλεύει απροβλημάτιστα πρέπει να μην κάνεις πάνω από 2 ταυτόχρονα downloads. Στο seeding δεν έχει θέμα όσα και να έχεις ενεργά.
Ο κωδικός για τα xxx είναι 077 για όσους το αναζητήσουν.
Το youtube μέσω του Imax menu δουλεύει τελειότερα από ποτέ. Επίσης σου δίνει και τη δυνατότητα να κάνεις download video.

Επίσης σου δίνει και τη δυνατότητα να κάνεις download video αν κατά την προβολή πατήσεις το δεξί πλήκτρο >. Σου το σώνει στο φάκελο movies.
Επίσης τελευταία movie trailers (και HD) και Video on Demand παλαιών ασπρόμαυρων ταινιών.
Ακόμα, χρησιμοποιώντας το shoutcast αν πατήσεις το 0 ενώ ακούς ένα τραγούδι, σου το βρίσκει στο youtube.

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Έχω ενθουσιαστεί με το μηχανάκι. Θα προχωρήσω σε αγορά αυτό http://www.dealextreme.com/p/s9-1080p-full-hd-network-bd-media-player-w-hdmi-optical-dts-lan-42402 είναι το ίδιο το έχει πάρει κανείς;

http://www.diyomate.com/product/info.php?q=124
όχι φίλε μου δεν είναι το ίδιο μοιάζει αλλα δεν το φτιάχνει η himedia καλύτερα πάρε αυτό που πήραμε όλοι να είσαι σίγουρος

Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιος από το thread που είναι διατεθιμένος να πουλήσει το 300Α+ ? Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να μου στείλει pm. Thanks!

Με ενημέρωσαν από την εταιρεία ότι σταμάτησαν την παραγωγή του HIMEDIA 300A+...

[FONT=&quot]Hi Spyros[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]We have stoped HD300A and HD300B. [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]We recommend you HD560B, which is based on RTD1183. [/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]Price is USD110/PC.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Pls check attached our latest catalog and let me know which model[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot]you like.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Warmest Regards,[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Monica Lee
[FONT=&quot]HiMedia Technology Co.,Ltd[/FONT][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Mobile: +86-15889755672
Phone:(86)-755-2665 6919 ext.8018
Fax: (86)-755-2606 2646
msn:[email protected]
Email:[email protected]
Web:http://himedia-tech.cn
Add: Room B302, Zondy Cyber, Cyber tech zone, Keyuan South Road,
Nanshan District,Shenzhen,China[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]​

Attachments

• HD Player_Catalog.jpg
    HD Player_Catalog.jpg
    58.5 KB · Views: 50
Έκανα μία πολύ σύντομη έρευνα στο internet για την τιμή του και με έκπληξη είδα ότι ήταν παντού πάνω από 200$ + μεταφορικά...Δεν ξέρω βέβαια αν η τιμή των 110$ που μου έδωσε η τύπισσα είναι τιμή χονδρικής...Έστειλα e-mail και μόλις έχω κάποια απάντηση θα ενημερώσω.

Αν μη τι άλλο, η ανταπόκρισή τους είναι άμεση. Παραθέτω:

Hi Spyros

USD110 is for 1pc
USD108 is for 5pcs
USD105 is for 10pcs

You could order from us directly.

Pls tell me how many pcs you want, so I could check out shipping cost.

We accept payment from Paypal and WesterUnion.

Warmest Regards,
Monica Lee
HiMedia Technology Co.,Ltd

Λέτε να αξίζει?

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Αν μη τι άλλο, η ανταπόκρισή τους είναι άμεση. Παραθέτω:

Hi Spyros

USD110 is for 1pc
USD108 is for 5pcs
USD105 is for 10pcs

You could order from us directly.

Pls tell me how many pcs you want, so I could check out shipping cost.

We accept payment from Paypal and WesterUnion.

Warmest Regards,
Monica Lee
HiMedia Technology Co.,Ltd

Λέτε να αξίζει?

για το 560 είναι η τιμή αυτή και σε δολάρια?? βάλε 30 μεταφορικά αξίζει και με το παραπάνω πολύ καλή τιμή.

Re: Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

για το 560 είναι η τιμή αυτή και σε δολάρια?? βάλε 30 μεταφορικά αξίζει και με το παραπάνω πολύ καλή τιμή.

Το ξέρω ρε γμτ...Βγαίνει στα 100 αλλά δε μπορώ να βρω κάπου αξιόπιστα reviews...Και αυτό το 1183 κάπως δε μου κάθεται καλά...

Επειδή δεν του έχω βάλει ακόμα δίσκο (έχω μεγάλο NAS και έπαιζα από εκεί), αλλά τώρα σκέφτομαι να του βάλω αυτόν. Με κωλύουν λιγάκι τα 5400rpm (δεν θα έπρεπε?). Υπάρχει κάτι ίσο σε χωρητικότητα (ή και μεγαλύτερο) που να είναι στα 7200rpm;

Ευχαριστώ.
Υ.Γ.
Δεν πιστεύω να έχουμε κάνα θέμα με τους μεγάλους σε χωρητικότητα δίσκους (π.χ. να υπάρχει καμιά ασυμβατότητα) με το player μας.

Δοκίμασα έναν 160άρη εσωτερικό δίσκο χωρίς πρόβλημα. Επίσης έναν 1,5 ΤΒ εξωτερικό e-sata επίσης χωρίς πρόβλημα. Δε νομίζω να έχεις θέμα.
Με τις 7200rpm δεν θα κερδίσεις τίποτε άλλο από υψηλότερη θερμοκρασία. Θα 'πρεπε να επιδιώκεις να βρεις δίσκο στις 5400rpm.

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Με τις 7200rpm δεν θα κερδίσεις τίποτε άλλο από υψηλότερη θερμοκρασία. Θα 'πρεπε να επιδιώκεις να βρεις δίσκο στις 5400rpm.
Ακόμα και στα υψηλά bitrates ή στα full bluray rip με καλύπτουν τα 5400rpm; (είναι και φτηνότεροι) Το ρωτάω γιατί έχω άγνοια των υποστηριζομένων ταχυτήτων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Ακόμα και στα υψηλά bitrates ή στα full bluray rip με καλύπτουν τα 5400rpm; (είναι και φτηνότεροι) Το ρωτάω γιατί έχω άγνοια των υποστηριζομένων ταχυτήτων.

δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Αν θες 7200 βάλε 3,5'' δίσκο εξωτερικά είναι και πιο φτηνοί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Αν θες 7200 βάλε 3,5'' δίσκο εξωτερικά είναι και πιο φτηνοί.
Όχι αν δεν έχω πρόβλημα με τα 5400, γιατί να βάλω 7200; Μια χαρά μου κάνει κι ο χαμηλότερων στροφών. (χαμηλός θόρυβος-κατανάλωση)