ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Αν και δεν τα πάω καλά με οτιδήποτε μεταφρασμένο, μπράβο φίλε μου για την προσπάθεια! Το αρχείο είναι xml;

> οπότε και σαν γλώσσα επιλέγετε τα ρουμάνικα.
Αυτό είναι hard-coded και δεν αλλάζει σε ελληνικά;

το αρχειο ειναι αυτής της μορφής γλώσσα.str
την βασηκή ιδέα την πήρα από εδώ http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=98&t=4390&start=0
και το unpack-repack του firmware το έκανα με ubuntu

αυτό που δεν κατάφερα να κάνω είναι να φαίνονται τα ελληνικά στις επιλογές γλώσσας και γι'αυτο το έγραψα πάνω στο ρουμάνικο αρχείο

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

αυτό που δεν κατάφερα να κάνω είναι να φαίνονται τα ελληνικά στις επιλογές γλώσσας και γι'αυτο το έγραψα πάνω στο ρουμάνικο αρχείο

Χμμ...ίσως αυτό δεν γίνεται γιατί κάνοντας ενα γρήγορο grep, τα άρχεια αυτά αναφέρονται στο /usr/local/bin/DvdPlayer, το binary frontend σε όλα τα Realtek.

Μάλλον τα χτίζουν μαζί με το υπόλοιπο SDK.

Σήμερα παρέλαβα! Συνολικά 19 μέρες. Ανυπομονώ να πάω σπίτι να το σκαλίσω.

Και εγω το παρελαβα
Και τζιφος... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το 300Α+ αλλα το απλο 300Α.
Το γραφει στο κουτι...το γραφει και στο εξω μερος της συσκευης
Επισης το ανοιξα γρηγορα γρηγορα και βιαστηκα να δω και το μενου..και εκει μεσα λεει το ιδιο, συγκεκριμενα στο system update λεει ΗD300Α:1.0.2.17
Αρα οντως πρεπει να εχω το 300Α

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Και εγω το παρελαβα
Και τζιφος... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το 300Α+ αλλα το απλο 300Α.
Το γραφει στο κουτι...το γραφει και στο εξω μερος της συσκευης
Επισης το ανοιξα γρηγορα γρηγορα και βιαστηκα να δω και το μενου..και εκει μεσα λεει το ιδιο, συγκεκριμενα στο system update λεει ΗD300Α:1.0.2.17
Αρα οντως πρεπει να εχω το 300Α

Αν το πήρες από τον ίδιο δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι το πλας
τ γράφει πάνω στο κουτί με μπλε φόντο "PLUS"

Οπα... Γραφει καπου αλλου ασχετο ομως ενα "PLUS"
Αυτο το plus δεν ειναι το "+" διπλα στο HD300 ομως

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Οπα... Γραφει καπου αλλου ασχετο ομως ενα "PLUS"
Αυτο το plus δεν ειναι το "+" διπλα στο HD300 ομως

το μηχανάκι σου είναι το PLUS μην το ψάχνεις τέλος.

Ωραια ... θα το ψαξω μετα θα του κοτσαρω το 2.5αρι που πηρα θα του βαλω και το firmware...
Να σε καλα φιλαρακι..απιστευτο μηχανημα πρεπει να ναι

μου το εστειλε 23/11 και ειδοποιηση απο το ταχυδρομια ειχα τη παρασκευη 10/12

Re: Απάντηση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Έστειλα το Ελληνικό αρχείο στο παρακάτω εμαιλ και έλαβα την παρακάτω απάντηση
[email protected]
Thanks. We have forwarded the file to HiMedia R&D team in China.

Ένα μπράβο και από εμένα και ευχαριστώ για την προσπάθειά σου. :firstprize:

Να σας γράψω κι εγώ τις εντυπώσεις μου λοιπόν.
Καταρχήν θερμές ευχαριστίες στον dfoust που έκανε τη μετάφραση στα ελληνικά όπως επίσης και στον ιδρυτή του νήματος dimple. Ας ελπίσουμε στο επόμενο firmware να το έχουμε και επισήμως.

Η ποιότητα κατασκευής με το αλουμινένιο περίβλημα μάλλον παραπέμπει σε κάτι πιό ακριβό.
Το user interface δε θα το έλεγα και εντυπωσιακό μάλλον φτωχό. Οι δυνατότητες όμως της συσκευής παραπέμπουν σε ακριβά μοντέλα.
Δυσκολεύτηκα λίγο να ορίσω τους υπότιτλους στα ελληνικά γιατί υπήρχε κάποια ρύθμιση auto recognise που μου τους γυρνούσε πάντα στα κινέζικα. Τέλος πάντων το βρήκα και από τότε βγαίνουν κατευθείαν τα ελληνικά.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα στις αναπαρωγωγές που δοκίμασα από usb σκληρό. Η εικόνα άψογη. Το μόνο πρόβλημα που είχα, που δεν οφείλετε στη συγκεκριμένη συσκευή, είναι ότι ο nas server/torrentclient που είχα ψωνίσει πέρισυ πάλι από intelligent-pro (με 30ευρώπουλα) ζορίζεται να δώσει μέσω samba πάνω 1-1,5 ΜΒ/sec είτε ενσύρματα είτε ασύρματα στο lan οπότε αν θέλω να δώ 1080p πρέπει να βγάλω το σκληρό μου από το nas και να το συνδέσω στο himedia. Θα δοκιμάσω βέβαια και μέσω mediatomb που μπορώ να εγκαταστήσω στο nas για media streaming.
Επίσης βλέπει και ΕΧΤ3 δίσκους, που δεν αναφέρεται πουθενά αλλά μάλλον εννοείται :)

Επιπλέον συνδέοντάς το himedia με το μουσικό δικάναλο ΥΑΜΑΗΑ ενισχυτή μου απολαμβάνω άψογη ποιότητα ήχου από τα mp3 μου.

Το youtube μου αρέσει πολύ σα δυνατότητα αν και παιδεύεσαι λιγάκι να βρεις αυτό που θες. Δεν έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο στις αναζητήσεις. Όση ώρα κάνει buffering δεν έχει καμιά ένδειξη σχετική. Θέλει δουλίτσα ακόμη.
Ωραία θα ήταν και αν υπήρχε η δυνατότητα να βλέπεις πληροφορίες της ταινίας πριν τη δεις (feeds που έχει με χακιές το wd tv live).

Τέλος η διαδικασία με το firmware upgrade κόλησε και σε μένα αρχικά με το normal τρόπο και έπρεπε να κάνω το emergency.

Εντυπώσεις καλές. Τα αξίζει τα λεφτά του αν και οι τιμές είναι καθοδικές στην κατηγορία.

Το φωσφορίζον τηλεχειριστήριο το προσέξατε; πλάκα έχει. Μπορούμε άραγε για να μην έχουμε δεκάδες τηλεχειριστήρια να το δουλέψουμε και με κάποιο global? υπάρχει κάποιος κωδικός;

Last edited:
Last edited:
ευχαριστω.να υποθεσω οτι το wifi usb πρεπει να αγοραστει ξεχωριστα.