ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Το έχω κάνει παραγγελία αλλά δεν το έχω παραλάβει ακόμα για να ξέρω περισσότερα - ρώτησα μήπως κάποιος το έχει ήδη πάρει και γνώριζε λεπτομέρειες.

Το έχω κάνει παραγγελία αλλά δεν το έχω παραλάβει ακόμα για να ξέρω περισσότερα - ρώτησα μήπως κάποιος το έχει ήδη πάρει και γνώριζε λεπτομέρειες.

Και εγω αυτο εχω κανει παραγγελια οποτε περισσοτερα οταν ερθει.

πχ, τα live streaming links που ολοι βλεπουμε καμια φορα στον υπολογιστη μας, να μπορω να τα βλεπω και στην τηλεοραση. μπορει και να μην γινεται (μεσω της συγκεκριμενης συσκευης εννοω).

το wd φοράει sigma τσιπακι δεν παίρνει δίσκο, είναι επώνυμο
το 300 φοράει realtek παίρνει 2.5αρι δίσκο μέσα και έχει σατα θύρα για εξ.δισκο-DVDrom.

ποιο από τα 2 τσιπακια είναι πιο καινούργιο/καλύτερο?
Το Sigma 8655 του WD ή το Relatek 1073DD+ του HD300A+

ποιο από τα 2 τσιπακια είναι πιο καινούργιο/καλύτερο?
Το Sigma 8655 του WD ή το Relatek 1073DD+ του HD300A+

Δυνατότερο chip είναι το 8655 .Το αντίστοιχο Realtek σε επιδόσεις είναι είναι το 1283(1283+) που φοράει πχ το Xtreamer

Είναι άδικο να συγκρίνεις τα 2 μηχανάκια
Το Wd live θα το συγκρίνεις με άλλο 8655 ή 1283

παντως απο οτι εχουν γραψει τα παιδια που εχουν το HD300A+, δεν βλεπω να εχει ζοριστει το μηχανημα με καποιο αρχειο, οποτε τι σημασια εχει ποιο ειναι δυνατοτερο chip?

έχω και τους δυο player και το himedia διαχειρίζεται καλύτερα και πιο άνετα γρήγορα τα αρχεία από το wdtv live.test έκανα με τα ίδια αρχεία bluray rips κλπ.

Μεχρι στιγμης κανεις δεν πηρε στα χερια του το μοντελο που δεχεται εσωτερικο 3.5, σωστα?

Επισης εχει κανεις εμπειρια με το ASUS O!Play HD2? για συγκριση? (Realtek νομιζω και αυτο).

Last edited:
Δυνατότερο chip είναι το 8655 .Το αντίστοιχο Realtek σε επιδόσεις είναι είναι το 1283(1283+) που φοράει πχ το Xtreamer

Είναι άδικο να συγκρίνεις τα 2 μηχανάκια
Το Wd live θα το συγκρίνεις με άλλο 8655 ή 1283
καμία σχέση η απάντηση με την πραγματικότητα όμως
The 1073 and 1283 are the same chip with the same performance, but the 1283 has added capabilities of recording and DTV.

περισσότερα εδώ
http://www.iboum.com/artkill/chipsets.php

καμία σχέση η απάντηση με την πραγματικότητα όμως

περισσότερα εδώ
http://www.iboum.com/artkill/chipsets.php

Σύμφωνα με το σαφώς πιο έγκυρο mpcclub
έχουν διαφορές
Στην πραγματικότητα όσα egreat και άλλα μηχανάκια έπιασα με 1073 όσο ανέβαιναν τα refs έβλεπα σπασίματα ενώ τα 1283 δεν είχαν πρόβλημα
Εκτός από το ίδιο το chip παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο όπως η μνήμη , SDK , software
Ας μην τα ισοπεδώνουμε ολα

σαφώς πολύ πιο έγκυρο ναι..... post ένα χρόνο πριν, πριν βγουν τα πρώτα τσιπ και με σημείωση ότι το 1073 υποστηρίζει μόνο dts 2.0. Η μόνη λοιπόν διαφορά του 1073/1283 είναι το recording, μέχρι εκεί, sdk έχουν ακριβώς ίδιο όμως. To firmware (software όπως λες) είναι θέμα κατασκευαστή όχι τσιπ μιας και έχουν το ίδιο sdk. Ακόμα και το θέμα με την ram είναι σχετικό αλλά τεσπα.