ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

Με αλλαγη του καλωδιου HDMI λυθηκε το προβλημα
Να εντοπισω παρα ταυτα την αδυναμια παιξιματος .flv αρχειου που εχει καταγραφει απο rtmp stream με τη χρηση του coojah (ο μονος που μπορουσε να καταγραψει το stream) . O 300a+ δε διαβαζει καθολου τον ηχο και εχει απιστευτα αλλιωμενη εικονα με απειρα artifacts

Παιδιά με ενδιαφέρει πολύ το player, δεν είμαι πολύ ψαγμένος σχετικά με τα media players, αλλά απ' ότι έχω καταλάβει είναι από τα καλύτερα. Να κάνω μόνο μια ερώτηση: Όταν το ψάξω μέσω του ελληνικό ebay.gr με βγάζει σε αυτό το link και μου δίνει τιμή 100 ευρώ συνολικά (30 για αποστολή), είναι όντως αυτή η τελική τιμή του; Τόσο το έχετε πάρει και οι υπόλοιποι; Από intelligent-pro πάντα..

Παιδια επειδη το νημα ειναι λιγο ξεχειλομενο,να κανω κανα 2 ερωτησουλες.
Ας απαντησει καποιος που το εχει δοκομασει σιγουρα αν κανει HD ηχο pasthrough?
και ενα αξιοπιστο σαιτ για αγορα ,εννοειται το plus και οχι το απλο.
Thanks

Παιδια επειδη το νημα ειναι λιγο ξεχειλομενο,να κανω κανα 2 ερωτησουλες.
Ας απαντησει καποιος που το εχει δοκομασει σιγουρα αν κανει HD ηχο pasthrough?
και ενα αξιοπιστο σαιτ για αγορα ,εννοειται το plus και οχι το απλο.
Thanks
+1
Και μερικές ερωτησούλες:
αν βλέπει σαν φάκελο ένα bluray rip, αν παίζει bluray .iso και αν περνάει HD ήχο από .mkv σε ενισχυτή.

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

και bluray σε φάκελο βλέπει και HD ήχο κάνει passthrough δοκιμασμένο από εμενα.

Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Αν θελεις μου λες απο που αγορασες (π.μ. ή στο νημα οπως νομιζεις.)

στις πρώτες σελίδες αναφέρεται από που το έχουμε αγοράσει όλοι ο πιο αξιόπιστος πωλητής και ο πιο οικονομικός.

Είπαμε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και με τα πολλά μηνύματα και λινκ μας έχετε δημιουργήσει σύγχυση.
Δώστε το ακριβές λινκ για την αγορά του media player.

γεια σας και χρονια πολλα.Κατεβασα το αρχειο HD300_BT_SAMBA_20091017EN και προσπαθω να περασω τα τρια αρχεια που εχει μεσα μου ζηταει να παω system-system upgrade-Extesion Package Upgrade- αλλα δεν το βρισκω πουθενα.Τι κανω λαθος;

γεια σας και χρονια πολλα.Κατεβασα το αρχειο HD300_BT_SAMBA_20091017EN και προσπαθω να περασω τα τρια αρχεια που εχει μεσα μου ζηταει να παω system-system upgrade-Extesion Package Upgrade- αλλα δεν το βρισκω πουθενα.Τι κανω λαθος;

για πιο λογο να το περάσεις αυτό??

Απάντηση: Re: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ HIMEDIA 300A+

κάνει αυτό για το 300a HD300B_1.0.3.8.rar ? μου φαίνεται φοράνε τα ίδια firmware?διορθώστε με εάν κάνω λάθος.

ναι κάνει το πέρασα και δουλεύει μια χαρά. το 300Α και Β φοράνε το ίδιο. πέρνα το άφοβα