Παρουσίαση HTPC στους - 18C, με 0 db, και το σημαντικότερο 0 ευρώ

Γιάννη, μια ερώτηση...

Το κουτί του PC είναι no frost ready ή full no frost?

Και κάτι άλλο...

Πρέπει και τα Vista να είναι no frost ready ή βολευόμαστε και με τα XP non frost..????

ΥΓ
Δεν υπεισέρχομαι σε κάρτες γραφικών και μητρικές γιατί θα γίνει πολύ εξεζητημένο το thread..:flipout: :flipout:

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Παρουσίαση HTPC στους - 18C, με 0 db, και το σημαντικότερο 0 ευρώ

Η σφολιατα που ακουμπαει στο πλαι το pc παιζει καποιον συγκεκριμενο ρολο? Δωσε περισοτερες και ποιο αναλυτικες πληροφοριες. Βημα βημα πηγαινε το.
Ερωτηση 2. Το κουτι στο ψηγειο εχει γλυκα? Και αν ναι τι?
Τελος στην ψυξη την HDMI απο που την βγαζεις????

Αναλυτικές και step by step πληροφορίες θα δοθούν τις αμέσως επόμενες μέρες. Παρακαλώ να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν έχω αρκετό χρόνο μιας και έχω δοθεί αποκλειστικά στην τελειοποίηση το συγκεκριμένου project.
Όσο για τη σφολιάτα και τα υπόλοιπα πράγματα που βλέπετε στις φώτο ΟΧΙ δεν παίζουν κανένα ρόλο στην λειτουργία του HTPC. Έχουν τοποθετηθεί επίτηδες για λόγος διαφημιστικούς μπας και τσιμπήσω καμία χορηγία από καμία εταιρεία. Γιατί ως γνωστών Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει !
Το κουτί όντως έχει γλυκά. Βρε θηρίο που το έπιασες. Έχει τα γνωστά Κρητικά καλτσούνια (Θεία να είσαι καλά) -bye- !!!

Τέλος προς το παρών η σύνδεση έχει γίνει μόνο με DVI. Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι πρέπει να είναι οπωσδήποτε RF. Με ανοιχτή την πόρτα έχουμε απαγωγή θερμοκρασίας και έτσι δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ευχαριστώ !!!

Re: Απάντηση: Παρουσίαση HTPC στους - 18C, με 0 db, και το σημαντικότερο 0 ευρώ

:blink:
Γιάννη, μια ερώτηση...

Το κουτί του PC είναι no frost ready ή full no frost?

Και κάτι άλλο...

Πρέπει και τα Vista να είναι no frost ready ή βολευόμαστε και με τα XP non frost..????

ΥΓ
Δεν υπεισέρχομαι σε κάρτες γραφικών και μητρικές γιατί θα γίνει πολύ εξεζητημένο το thread..:flipout: :flipout:

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Γιάννη σκέφτηκα πολύ τις απορίες σου σχετικά με το εάν το Case του PC, γενικότερα το hardware και το software πρεπεί να είναι Non frost και σου βρήκα την λύση:award: . Απλά στο όλο project που παρουσίασα πρέπει να κάνεις την προσθήκη ενός συλλέκτη υγρασίας όπως αυτούς που βγάζει η Bison.

Last edited:
Απάντηση: Re: Παρουσίαση HTPC στους - 18C, με 0 db, και το σημαντικότερο 0 ευρώ

Δεν προκαλώ κανέναν, μια εναλλακτική πρόταση έκανα με πολύ δόση χιούμορ.
Τον Κύριο Νανόπουλο δεν τον ξέρω αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ. Μόνο το επώνυμο να πάρεις είναι πολύ σεβαστώ.

Καλά το VapoChill μπροστά σε αυτό δεν πιάνει μία!!!!

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση HTPC στους - 18C, με 0 db, και το σημαντικότερο 0 ευρώ

Καλά το VapoChill μπροστά σε αυτό δεν πιάνει μία!!!!

Γειά σου Γιάννη,

Πάντως εάν και εσύ θέλεις φυσικά, μπορούμε να τα στήσουμε !!!

:award: :grinning-smiley-043 :award:

ΥΓ. Πέρα από την πλάκα έχεις κάνει κι εσύ πολύ καλή δουλειά.
Σου αξίζουν Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! !

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση HTPC στους - 18C, με 0 db, και το σημαντικότερ

Γειά σου Γιάννη,

Πάντως εάν και εσύ θέλεις φυσικά, μπορούμε να τα στήσουμε !!!

:award: :grinning-smiley-043 :award:

ΥΓ. Πέρα από την πλάκα έχεις κάνει κι εσύ πολύ καλή δουλειά.
Σου αξίζουν Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! !
...να κλέψω εκκλησία δηλαδή;.....πλέον σου ρίχνω -14 βαθμούς πιό κάτω!!!:award: :firstprize:

Σε ευχαριστώ πολύ συνάδελφε!!!:ernaehrung004:

Νομιζω οτι πρεπει να γινει συγκριτικο. :damnyou:
Νανοπουλος VS Αμαριωτακης. :slapface:
Μονομαχια κατω απο το μηδεν!!!!!!!!!
Και στην μεση...............το κουτι με τα γλυκα της θειας για επαθλο.:award:

Νομιζω οτι πρεπει να γινει συγκριτικο. :damnyou:
Νανοπουλος VS Αμαριωτακης. :slapface:
Μονομαχια κατω απο το μηδεν!!!!!!!!!
Και στην μεση...............το κουτι με τα γλυκα της θειας για επαθλο.:award:

Nαι.....Ναι....ναι.....:ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Να θεωρήσω δηλαδή ότι οι κάτοικοι της Ανταρκτικής που ζουν σε Iglou και κατέχουν HTPC είναι τυχεροί ???

:flipout: :flipout: :flipout:

Να θεωρήσω δηλαδή ότι οι κάτοικοι της Ανταρκτικής που ζουν σε Iglou και κατέχουν HTPC είναι τυχεροί ???

:flipout: :flipout: :flipout:

πιθανον ομως να περνουν ρευμα απο γεννητρια και δεν ξερω αν ειναι και οτι καλυτερο :chinscratch:

:flipout: -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση HTPC στους - 18C, με 0 db, και το σημαντικ

...να κλέψω εκκλησία δηλαδή;.....πλέον σου ρίχνω -14 βαθμούς πιό κάτω!!!:award: :firstprize:

Σε ευχαριστώ πολύ συνάδελφε!!!:ernaehrung004:

Johnny, Μην με προκαλείς !!!

1. Εάν πρόσεξες στην πρώτη φωτογραφία το θερμόμετρο είχε δείξει - - C άρα το ότι μου ρίχνεις στους βαθμούς είναι άτοπο.
2. Τα 0 db θόρυβο που έχω γιατί δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου ? ? ?
3. Και το σημαντικότερο τα 0 ευρώ κόστος που έχει η υλοποίησή μου ? ? ?

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι μάλλον εγώ θα κλέψω εκκλησία και όχι εσύ !!!

Σημείωση : Προσεχώς θα αλλάξω το κουτί με καινούριο desktop που θα προσαρμοστεί σε ειδικό rack για λιγότερη κατανάλωση χώρου.

Improving through research ! ! ! :grandpa:

-bye- -bye- -bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση HTPC στους - 18C, με 0 db, και τ

Johnny, Μην με προκαλείς !!!

1. Εάν πρόσεξες στην πρώτη φωτογραφία το θερμόμετρο είχε δείξει - - C άρα το ότι μου ρίχνεις στους βαθμούς είναι άτοπο.
2. Τα 0 db θόρυβο που έχω γιατί δεν τα λαμβάνεις υπόψη σου ? ? ?
3. Και το σημαντικότερο τα 0 ευρώ κόστος που έχει η υλοποίησή μου ? ? ?

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι μάλλον εγώ θα κλέψω εκκλησία και όχι εσύ !!!

Σημείωση : Προσεχώς θα αλλάξω το κουτί με καινούριο desktop που θα προσαρμοστεί σε ειδικό rack για λιγότερη κατανάλωση χώρου.

Improving through research ! ! ! :grandpa:

-bye- -bye- -bye-
Αυτά δεν τα είχα σκεφτεί...όντως έχεις δίκιο....:ernaehrung004: