Παρουσίαση : iPad

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

δοκίμασες το mobile studio?

Αυτό και το filemagnet χρησιμοποιώ.

Και τα δυο υποστηρίζουν και pdf αρχεία.

Εκτός αν δε κατάλαβα τι θες να κάνεις.

Καλά κατάλαβες... ψάχνω καιρό και όλα όσα έχω βρει διαβάζουν αρχεία από web, κανένα μέσα απ'το τηλέφωνο... ευχαριστωωωωωωω :firstprize::firstprize::firstprize:

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

Δηλαδή δεν μπορείς να σώσεις αρχεία PDF στην εσωτερική μνήμη του; Καλά κατάλαβα;

Τελικά μήπως κοροϊδευόμαστε;

και pdf και doc και xls και τα πάντα όλα...

Νο πρόμπλεμ.

Έχω μέσα στο αηφόνι μου τον τιμοκατάλογο μου και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ευκολία χρήσης.

Παλιότερα είχα (και έχω ακόμα) ένα mio p560 στο οποίο έβαζα τα ίδια αρχεία αλλά απλά δεν έχει καμία σχέση με την ευχρηστία του iphone.

Ο ορισμος του πεταω τα λεφτα απο το παραθυρο , αντι να παρει καποιος το ipad με τα ιδια λεφτα παιρνει laptopaki (8,10,14,15) ιντσων αναλογως τι προτιμαει , βαζει το λειτουργικο της αρεσκιας του , του ψηνει και καφε στο νετ :grandpa:,σε σχεση με τις περιορισμενες δυνατοτητες του ipad

Δηλαδή δεν μπορείς να σώσεις αρχεία PDF στην εσωτερική μνήμη του; Καλά κατάλαβα;

Τελικά μήπως κοροϊδευόμαστε;

Με τον αυτονόητο τρόπο όχι. Πρέπει να αγοράσεις πρόγραμμα file explorer. Με 1.50 euros βέβαια δε θα χρεωκοπήσεις, όμως είναι αστείο σαν ιδέα το ότι δεν το κάνει από μόνο του, τη στιγμή που πλασάρεται ως καλύτερο ενός smartphone.

Στοιχίζει $500 και πρέπει να αγοράσεις ξεχωριστό file explorer?!?!

Είμαι ο μόνος στον οποίο αυτό ακούγεται σαν απίστευτη γυφτιά;

OK, μιας και βλέπω ότι δεν κάνει ούτε τα πιο βασικά πράγματα τελικά, ας κάνω και μια-δυο ερωτήσεις για κάποια πράγματα που θα περίμενε κανείς να γίνονται από ένα Tablet PC:

1) Θα φαίνεται στο δίκτυο σαν συσκευή, με ενεργοποιημένο file sharing? Γενικότερα, πως του μεταφέρεις αρχεία; Απαγορεύεται η χρήση της λέξης iTunes :D.

2) Υπάρχουν για αυτό τα βασικά remote desktop clients, π.χ. Remote Desktop? Δουλεύουν σε σωστή ανάλυση; (a.k.a. χωρίς interpolation)

1) με SSH όπως iphone---> αρα σπάσιμο συσκευής, μπελας password κτλ κτλ και μετα το χάος με τα αμέτρητα folders που δε ξέρεις που πανε τα 4...
2) Εντάξει απο αυτα ολο και κατι θα φτιάξουν, ευκολο..

Μήπως ελαφρώς....μήπως λέω....βιαζόμαστε ;;

Γιατί ακόμα δεν το είδαμε ολοκληρωμένο το προϊόν, ούτε δοκιμή επίσημα δεν του έχει γίνει, δεν ξέρουμε 100% πως δουλεύει...

σχεδιαστικά είναι ένα ipod-iphone σε ποιό μεγάλο...Απο εκεί και έπειτα σαφώς πρόκειται για ένα γκατζετ το οποίο πολλοί που θα αγοράζουν...Εγώ διατηρώ επιφυλάξεις διότι θα περίμενε κανείς να δεί ένα άλμα της Apple με το ipad και όχι απλά μια ακόμη εμπορική συσκευή χωρίς multitasking,με την επιλογή της ανάλυσης της συγκεκριμένης οθόνης εν ετη 2010 ...,το μέγεθος του εσωτερικού δίσκου και μερικά ακόμα όπως ή μη υποστήριξη flash....ε ναι....Υπάρχει ένα θέμα...και σίγουρα δέν πρόκειται για την ανακάλυψη του τροχού.Η msi και η ASUS θα προσφέρουν ανταγωνιστικά μοντέλα με καλύτερα χαρακτηριστικά...ίδωμεν.....

]Η msi και η ASUS θα προσφέρουν ανταγωνιστικά μοντέλα με καλύτερα χαρακτηριστικά...ίδωμεν.....

ναι αυτο ειναι σιγουρο , αλλα με windows :furious3: , οποτε :tdown:

Ο ορισμος του πεταω τα λεφτα απο το παραθυρο , αντι να παρει καποιος το ipad με τα ιδια λεφτα παιρνει laptopaki (8,10,14,15) ιντσων αναλογως τι προτιμαει
πανω απο 10 εχουμε προβλημα μεταφορας :grandpa:

βαζει το λειτουργικο της αρεσκιας του ,

εβαλα σε lenovo kai asus macos σπασμενα , καμια σχεση με τα γνισια που εχω στο mac mini :BDBDG54:

Ο ορισμος του πεταω τα λεφτα απο το παραθυρο , αντι να παρει καποιος το ipad με τα ιδια λεφτα παιρνει laptopaki (8,10,14,15) ιντσων αναλογως τι προτιμαει , βαζει το λειτουργικο της αρεσκιας του , του ψηνει και καφε στο νετ :grandpa:,σε σχεση με τις περιορισμενες δυνατοτητες του ipad

το βαζικοτερο προσον για εμενα 10 ωρες παρακολουθιση ταινιας με ανοιχτο το wifi , απο ενα μηχανακι 10 αρι με παχος αμελιταιο !!!!!!!!!!!!! μεγαλη μαγκια :firstprize:

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

το βαζικοτερο προσον για εμενα 10 ωρες παρακολουθιση ταινιας με ανοιχτο το wifi , απο ενα μηχανακι 10 αρι με παχος αμελιταιο !!!!!!!!!!!!! μεγαλη μαγκια :firstprize:

Κι αν το δεις αυτό να συμβαίνει έλα να μου το πεις και μένα... :D:D:D

Έχετε δει πολλές φορές τις φανφάρες σε ομιλίες του Jobs να επαληθεύονται? Αν ήταν να τον πιστεύω θα έπρεπε το iphone μου να έχει μπαταρία τριων ημερών και όχι 12 ωρών...

10 ώρες θα κρατάει κλειστό στη θήκη του... με βίντεο και wifi αν κρατήσει 5 να 'σαι ευχαριστημένος...

Last edited:
ipad_12.jpg

ipad_13.jpg

Στο iPad θα υπάρχει η δυνατότητα τα αρχεία μας να τα βλέπουμε ασύρματα (wifi) στον υπολογιστή μας, χωρίς την χρήση κάποιου προγράμματος, θα υπάρχει δλδ η γνωστή λογική μας από τα pc, drag n drop.

Όταν είναι ανοιχτό το wifi στο iPad, ο υπολογιστής μας θα το βλέπει ως share συσκευή και θα αντιγράφουμε από κ προς την συσκευή ελεύθερα.

Αυτό δεν θα δουλεύει σε 1η φάση στις φωτογραφίες, μουσική, ταινίες, TV σειρές, επαφές, ημερολόγιο & bookmarks, αλλά σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο σώζουμε στο iPad μας, είτε από το διαδίκτυο, τα emails μας ή τον συνδεδεμένο με wifi υπολογιστή μας.

Πηγή : http://www.appleinsider.com/article...ng_file_access_wireless_sharing_for_ipad.html

Re: Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

ναι αυτο ειναι σιγουρο , αλλα με windows :furious3: , οποτε :tdown:

δεν νομίζω να έχουν windows άλλα android ή κάτι άλλο...Άλλα και windows 7 να έχουν δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα,μιάς και είναι κοινώς αποδεκτό ότι τα windows 7 σε όλες τους τις παραλλαγές είναι σταθερά και γρήγορά.Το ίδωμεν πάει στην τιμολογιακή πολιτική.Το ipad πάντως θα πουλήσει...και 1000 να έκανα θα πουούσε...εκεί χάνει το νόημα ο μη νοήμων κόσμος....

Re: Απάντηση: Παρουσίαση : iPad

Στο iPad θα υπάρχει η δυνατότητα τα αρχεία μας να τα βλέπουμε ασύρματα (wifi) στον υπολογιστή μας, χωρίς την χρήση κάποιου προγράμματος, θα υπάρχει δλδ η γνωστή λογική μας από τα pc, drag n drop.

Όταν είναι ανοιχτό το wifi στο iPad, ο υπολογιστής μας θα το βλέπει ως share συσκευή και θα αντιγράφουμε από κ προς την συσκευή ελεύθερα.

Αυτό δεν θα δουλεύει σε 1η φάση στις φωτογραφίες, μουσική, ταινίες, TV σειρές, επαφές, ημερολόγιο & bookmarks, αλλά σε οποιοδήποτε άλλο αρχείο σώζουμε στο iPad μας, είτε από το διαδίκτυο, τα emails μας ή τον συνδεδεμένο με wifi υπολογιστή μας.

Πηγή : http://www.appleinsider.com/article...ng_file_access_wireless_sharing_for_ipad.html

σιγά μη δούλευε! :laugh:

Το άρθρο του appleinsider θυμίζει περισσότερο press release, παρά άρθρο.

Εγώ διαβάζω λίγο διαφορετικά πράγματα:

1) Στο iPad πλέον το κάθε App θα σώζει τα αρχεία του στον ίδιο φάκελο με το ίδιο το app. Σας θυμίζει κάτι; Σωστά! Έτσι συμπεριφέρονταν οι εφαρμογές πριν 20 χρόνια, επί MS-DOS... :D

Πετάμε λοιπόν 20 χρόνια εξέλιξης από το παράθυρο, και το αποκαλούμε innovation. Μάστα..

Προφανώς το να έχεις έναν φάκελο που να λέγεται My Documents και εκεί μέσα να έχεις όλα σου τα αρχεία μαζεμένα, είναι πια ντεμοντέ. Καλύτερα να τα έχεις σκόρπια, σε αμέτρητους φακέλους. Όταν μάλιστα κάνεις uninstall ένα App, θα σβήνονται και τα σχετικά αρχεία που έχεις δημιουργήσει με αυτή. ΟΚ..

Όπως γράφει το "άρθρο": Outside of savvy computer users, the idea of opening a file by searching through hierarchical paths in the file system is a bit of a mystery. Add in the concept of local and cloud file servers and things really get confusing.

Δηλαδή θεωρεί τους απλούς χρήστες ουσιαστικά ηλίθιους. ΟΚ..

2) Συνεχίζουμε: "With the iPad, Apple demonstrated new multitouch versions of desktop-class iWorks apps with user interfaces that need to open and save documents. There's still no file system browser with open and save panels. Instead, each app displays the files it knows about at launch for the user to navigate through directly."

Χμ... Εσείς πόσα αρχεία doc είπαμε ότι έχετε στο σύστημά σας; Πόσο βολικό σας ακούγεται όταν τρέχετε το π.χ. Word να σας εμφανίζει στην οθόνη σας όλα τα doc που έχετε, ώστε να τα "ψαχουλέψετε";

3) Απ' ότι διαβάζω, ως shares θα φαίνονται μόνο τα αρχεία εφαρμογών (App) που υποστηρίζουν αυτή τη δυνατότητα. Όχι όλα τα αρχεία. Δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα για άνοιγμα ενός γενικού "share" μέσα στο οποίο ο χρήστης θα μπορεί να σώζει ότι θέλει.

Αυτά καταλαβαίνω εγώ από το "άρθρο"..

Βέβαια, εννοείται ότι τα τελικά συμπεράσματα θα βγουν όταν πιάσει το μηχανάκι στα χέρια του ένας ανεξάρτητος reviewer, ή ακόμα καλύτερα, εμείς. :smile: