Παρουσίαση : iPad

Και τότε πώς θα πουλούσε ο Steve το 3G iPad και οι providers data plans; Σε διαφορετική περίπτωση, με ένα iPhone και ένα iPad θα είχες internet παντού, με το ίδιο data plan. Καλό για μας (τους αγοραστές), κακό για εκείνους (τους providers).

Έτσι ακριβώς λειτουργούν τα netbooks / notebooks / κτλ. Συνδέεις το κινητό σου ενσύρματα ή ασύρματα και κάνεις τη δουλειά σου. Αν έβγαινε κάποιο netbook το οποίο με κάποιο τρόπο θα είχε "κλειδωμένη" αυτή τη δυνατότητα, θα το έκραζε σύσσωμη η αγορά, και δεν θα πουλούσε ούτε κομμάτι.

Για να δούμε αν θα δείξουν την ίδια ανοχή / ευαισθησία και οι πελάτες της Apple.. ;)

Σιγα τώρα τα νέα.

Για εμένα πάντως είναι αδιάφορο.

Δεν σκοπεύω να κουβαλάω όλο αυτό μαζί μου. Η χρήση θα είναι μόνο στο σπίτι.

ΥΓ Θα είναι η 1η φορά στη ζωή μου που θα αγοράσω το μικρότερο (WiFi 16G) από τα (6!) μοντέλα. :p

Έτσι ακριβώς λειτουργούν τα netbooks / notebooks / κτλ. Συνδέεις το κινητό σου ενσύρματα ή ασύρματα και κάνεις τη δουλειά σου. Αν έβγαινε κάποιο netbook το οποίο με κάποιο τρόπο θα είχε "κλειδωμένη" αυτή τη δυνατότητα, θα το έκραζε σύσσωμη η αγορά, και δεν θα πουλούσε ούτε κομμάτι.

Για να δούμε αν θα δείξουν την ίδια ανοχή / ευαισθησία και οι πελάτες της Apple.. ;)

Το γνωρίζω, και έτσι δουλεύω και με το MBP μου εκτός σπιτιού (το συνδέω με bt με το μηλόφωνο). Νομίζω ότι η ουσιώδης διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι providers δεν πουλάνε MBP, ενώ iPads θα πουλάνε, επομένως ο περιορισμός μάλλον επιβλήθηκε από εκείνους (με τον ίδιο τρόπο που η AT&T έχει κλειδώσει το tethering στο iPhone και χρεώνει επιπλέον τη χρήση του).

Σιγα τώρα τα νέα.

Για εμένα πάντως είναι αδιάφορο.

Δεν σκοπεύω να κουβαλάω όλο αυτό μαζί μου. Η χρήση θα είναι μόνο στο σπίτι.

ΥΓ Θα είναι η 1η φορά στη ζωή μου που θα αγοράσω το μικρότερο (WiFi 16G) από τα (6!) μοντέλα. :p

Ετσι βρε Συριε τιμωρησε τους!Αγορασε μονο το μικροτερο μοντελο, ετσι για να μαθουν! :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

Το γνωρίζω, και έτσι δουλεύω και με το MBP μου εκτός σπιτιού (το συνδέω με bt με το μηλόφωνο). Νομίζω ότι η ουσιώδης διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι providers δεν πουλάνε MBP, ενώ iPads θα πουλάνε, επομένως ο περιορισμός μάλλον επιβλήθηκε από εκείνους (με τον ίδιο τρόπο που η AT&T έχει κλειδώσει το tethering στο iPhone και χρεώνει επιπλέον τη χρήση του).
Ετσι ακριβως.. Αν και διαβασα καπου κουτσομπολιο οτι ο περιορισμος μπορει τελικα να ισχυει μονο εντος αμερικης...Δεν μας λεει καποιο πουλακι εκ Θεσσαλονικης που το εχει ηδη στα χερια του; :p

Είστε σίγουροι οτι το εχει ο ανθρωπος και δεν το ειδε απλως σε κάποια παρουσιαση (ετσι μου φανηκε από τις φωτο) ;

Οι αναβαθμίσεις του firmware του iPad δεν θα είναι εξ'ολοκλήρου δωρεάν.

Συγκεκριμένα, τα firmware του iPad θα ακολουθούν την λογική του iPod Touch, όπου υπάρχει χρέωση, αν κ μικρή.

Τέλος, αν το iPad έχει σταλεί με το 3.x firmware, τότε θα μπορεί να δεχθεί δωρεάν το 4.x, μετά όμως με πληρωμή, πχ το 5.x.

Πηγή : http://www.appleinsider.com/article...reement_specifies_paid_annual_os_updates.html

"Number 1 question to Ask Yourself Before Standing in Line For the iPad.":
Can't Apple invent something that will wait in line for me?:Banane0:

Tο χρονοδιαγραμμα της apple ...

500x_evoipad2.jpg