Παρουσίαση : iPad

iPad App store GR

Το iPad App store είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα!!!
yes.gif

:fahne90:

Το έπιασα στα χέρια μου το τιμημένο χθές!!!

(Στον Κοτσόβολο στο αεροδρόμιο, είχα πάει γιά άσχετο λόγο και το έιχαν φατσα κάρτα)

Κατ'αρχάς να πω ότι οι άνθρωποι είναι (?) χαζοί... Το έφερες το εργαλείο, το έβαλες σε σταντ και το προβάλεις, βάλε κανα προγραμματάκι, έστω έχε το συνδεδεμένο με ένα ασύρματο δίκτυο... δεν είναι τούβλο...

Τεσπα, με δεδομένο ότι δεν μπορούσα να κάνω πολλά, (ούτε φωτό ούτε τπτ) να πω ότι ενώ ήμουν σχεδόν έτοιμος να το παραγγείλω από τη θεία από Αμέρικα, τώρα δεν είμαι και τόσο... Πρώτον μου φάνηκε λίγο βαρύ, η αίσθηση που σου άφηνε ήταν ενός αντικειμένου το οποίο είναι λίγο πιο βαρύ απ'ότι έπρεπε. Δεύτερον, η οθόνη ωραία, αλλά οριακά μικρή. Οχι πολύ μικρή αλλά ούτε και "χορταστική". (ίσως δεν συμβάδιζε με το βάρος του μηχανήματος). Τρίτον η εικονική πληκτρολόγηση ήταν λίγο περίεργη.

Κατα τα λοιπά, όπως είπα, στην ουσία δεν έκανα τίποτα αλλά στα σίγουρα μου έφυγε η (δημιουργημένη από το έντεχνο μάρκετινγκ?) κάψα να το παραγγείλω "αύριο".

Εγώ, θα περιμένω να το δω σε ορθή λειτουργία με κάποιο τρόπο και μετά θα το σκεφτώ αρκετά. Μάλλον το βλέπω για το iPad g2...

Απάντηση: Re: Παρουσίαση : iPad

...
Κατ'αρχάς να πω ότι οι άνθρωποι είναι (?) χαζοί... Το έφερες το εργαλείο, το έβαλες σε σταντ και το προβάλεις, βάλε κανα προγραμματάκι, έστω έχε το συνδεδεμένο με ένα ασύρματο δίκτυο... δεν είναι τούβλο...
...
Έτσι, το ίδιο ένιωσα και'γώ, το είδα στο πλαίσιο και το μόνο που μπόρεσα ήταν να σκρολάρω κάτι φωτός που είχει περασμένες.
...
Πρώτον μου φάνηκε λίγο βαρύ, η αίσθηση που σου άφηνε ήταν ενός αντικειμένου το οποίο είναι λίγο πιο βαρύ απ'ότι έπρεπε.
...
Φυσικό δεν είναι?
Εγώ τουλάχιστον, που έχω το κινητό συνέχεια στο χέρι και με αυτό ασυνείδητα το σύγκρινα, βαρύ μου φάνηκε, αλλά σκέψου: 700gr είναι!, ...σαν 7 κινητά.
Ίσως θα έπρεπε να το συγκρίνουμε με ένα notebook γιά να καταλάβουμε καλύτερα.

Τις προάλλες στο Πλαίσιο (Βουλιαγμένης) έπαιξα κανά λεπτό...

Καμιά απολύτως συγκίνηση
.

Σαφώς αν δεν υπήρχε το iPhone θα μιλάγαμε σε άλλη βάση.

Τασο, παω στοιχημα ότι έχεις κολλήσει post it σε κάθε γωνιά του σπιτιού, γραφειου κλπ: ''Να μην ξεχάσω να ΜΗΝ αγοράσω το ipad'' :p

Edit: Οτι και να κάνεις, ΦραΠε στη θεση του ΦραΠε δεν γίνεσαι :p

1) υπαρχει πληρης εξομοιωτης καπου ?

2) ποτε κυκλοφορει Ελλαδα ?

3) τιμη ?

4 ) τι ακουσα ? κατι για mkv ?

Last edited:
το ipad δε μπορει βεβαια να δειξει ουτε καν 720p ετσι ?

με την εφαρμογη air video βεβαια γινεται ( avi / mkv ) - τα παιρνει απο τον υπολογιστη ( απαιτει εγκατασταση ενος προγραμματος - air video server - και μεσω wi fi το δειχνει ( streaming ? ) στη συσκευη ...

με imac-iphone και air video server - air video ( app ) μεσω wi fi τα avi παιζουν αριστα ...